Sex. Top 7 cele mai frecvente accidente care au loc în dormitor. Evită-le!

Partidele de amor sălbatice, pasionale pot fi extrem de plăcute, dar şi periculoase. O dovedesc numeroasele cazuri care ajung la camerele de urgenţă ale diferitelor spitale din lume. Din fericire, cele mai multe dintre ele nu sunt grave, ci produc doar disconfort. Iată care sunt cele mai frecvente accidente sexuale. Fracturi de penisUnul dintre cele mai frecvente dar şi cele mai dureroase accidente sexuale este fractura de penis. Dacă în timpul actului sexual auzi o mică trosnitură, penisul se învinețește brusc și devine flasc, este cazul să cereţi ajutor medical. CârceiCu siguranţa ai experimentat la un moment dat un cârcel care ţi-a produs disconfort când te aflai pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Durerea poate fi atât de intensă încât poate provoca întreruperea partidei de amor. Însă, în acest caz,, nu este nevoie de intervenţia medicului. Câteva clipe de repaus şi disconfortul dispare. ArsuriSex pe covor sau pe nisip? Poate suna incitant, însă atenţie la efecte! Mişcările efectuate pe suprafeţe dure pot duce la arsuri, de obicei în coate sau genunchi, care îţi pot provoca disconfort multe zile după. Încercaţi mişcări mai uşoare pentru a evita apariţia rănilor. Blocarea unor obiecte în rect/vaginCând vine vorba de amor, imaginaţia celor în căutare de plăceri absolute nu are limită. Astfel că medicii au avut de-a face cu diverse cazuri, care de care mai bizare. Pentru a evita să ajungi la camera de urgenţe, foloseşte lubrifiant din plin înainte de a introduce jucăria sexuală.Ruperea prepuțuluiSe numără printre cele mai dureroase, dar şi frecvente accidente sexuale. În cazul unei partide mai sălbatice, bărbatul se poate răni și poate rupe prepuțul. O vizită la spital este indicată.CăzăturiPunerea în practică a unor poziţii mai dificile poate duce la accidente. Căzăturile pot apărea şi în timpul partidelor de amor în locuri mai "speciale", precum baia, unde suprafeţele sunt alunecoase. Disconfort la nivelul vaginuluiÎn timpul unui act sexual, lubrifierea naturală a vaginului poate fi insuficienţă, iar senzaţia de durere şi disconfort apare. În acest caz, puteţi folosi un lubrifiant care să menţină vaginul umed.  

Sex. 5 poziţii pentru a ajunge la orgasm simultan cu iubitul tău

Să atingi cele mai înalte culmi ale plăcerii în acelaşi timp cu partenerul tău nu este imposibil. Puteţi învăţa să vă sincronizaţi, astfel încât să atingeţi amândoi climaxul simultan şi viaţa voastră sexuală să devină mai satisfăcătoare. Iată câteva poziţii care măresc şansele să vă bucuraţi de orgasm în doi.

Păpuşi gonflabile inteligente. Vorbesc cu utilizatorii şi gândesc singure

Oamenii de ştiinţă americani plănuiesc să lanseze pe piaţă în anul 2017 o nouă gamă de jucării sexuale înzestrate cu inteligenţă artificială. Păpuşile gonflabile "Realbotix" vor putea

Sex. 5 cele mai periculoase poziţii erotice. Ce vi se poate întâmpla?

Îţi place să experimentezi orice în materie de sex? Atenţie! Pe cât de plăcute, pe atât de periculoase pot fi anumite tehnici sexuale. Fracturi de penis dar şi alte tipuri de accidente pot întrerupe activitatea sexuală şi o pot face mai dificilă pe viitor. Iată câteva dintre poziţiile dificile care pot provoca probleme dacă nu sunt puse în practică cu grijă.

Cea mai mare orgie sexuală pentru persoanele cu handicap. Unde şi când va avea loc

"Deliciously Disabled" este noaptea dedicată plăcerilor erotice pentru persoanele cu dizabilităţi. Evenimentul, primul de acest gen din lume, a stârnit numeroase reacţii negative.

Sex. 5 poziţii ideale pentru zilele fierbinţi de vară. Învinge canicula!

Temperaturile ridicate au devenit un duşman de temut pentru viaţa intimă? Transpiraţia, cearşafurile ude, sunt doar câteva dintre problemele care-ţi diminuează apetitul sexual. Dacă vrei să te bucuri de sex chiar şi în momentele când termometrul arată peste 30 de grade Celsius, trebuie să alegi poziţiile potrivite care să nu vă suprasolicite. Canicula este ocazia perfectă pentru a testa noi poziţii sexuale, care nu vă vor încălzi mai mult decât este cazul. Iată câteva poziţii recomandate în perioada de caniculă!

5 greşeli care îţi pot distruge viaţa sexuală. Ce trebuie să eviţi?

Unele obiceiuri zilnice, chiar dacă sunt aparent lipsite de importanţă, îţi pot afecta serios libidoul şi pasiunea în cuplu. Află ce trebuie să schimbi.

Sex. Top 7 cele mai ciudate jucării erotice. Tu le-ai încerca?

Scopul lor este să producă plăcere şi să înlesnească calea spre orgasm. Din dorinţa de a le face cât mai incitante, producătorii reuşesc să-şi surprindă clienţii cu funcţii şi forme speciale

Sex. 5 poziţii incomode pentru bărbaţi. Evită-le ca să ai o partidă de amor reuşită

Eşti mereu în căutare de noi provocări, chiar şi atunci când vine vorba de viaţa sexuală? Atenţie la poziţiile pe care alegi să le experimentezi, pentru a nu crea disconfort sau chiar durere iubitului! Rişti ca partida să se transforme într-un adevărat fiasco. Iată câteva dintre poziţiile pe care trebuie să le eviţi dacă vrei ca iubitul tău să se simtă bine şi să atingă orgasmul cu uşurinţă.

Sex. 5 poziţii recomandate dacă iubitul tău are dureri de spate

Problemele de spate sunt foarte frecvente, indiferent de sex sau vârstă. Printre cauzele principale care provoacă apariţia durerilor în zona lombară se numără postura incorectă, o greutate corporală ridicată, munca fizică. Durerile de spate pot afecta activităţile de zi cu zi, printre ele numărându-se şi viaţa sexuală. Dacă iubitul tău suferă din această cauză, trebuie să încetinească şi să modifice mişcările, anumite poziţii provocându-le disconfort şi durere. Astfel, sunt recomandate tehnicile în care îşi foloseşte cât mai foloseşte cât mai puţin spatele. Iată cinci dintre acestea.

Sex în vacanță. 5 poziții erotice pentru un concediu fierbinte

Nu mai este mult până te vei bucura de zile libere alături de iubit pe plajă, la soare, sau la munte, la iarbă verde. Dacă planurile sunt gata făcute, ce ai zice să te asiguri că vă veți întoarce și cu amintiri fierbinți? Concediul este momentul perfect pentru a încerca lucruri noi în viața intimă. Iată câteva poziții pe care trebuie să le încercați în acest concediu. Distracție plăcută!

Jucăria sexuală inteligentă. Numără caloriile arse și îți recomandă poziții erotice

Noul dispozitiv se conectează prin Bluetooth la smartphone și transmite utilizatorului informații și sfaturi pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale. Jucăria Lovely a fost produsă

Libido scăzut. 5 momente în care este normal să nu ai chef de sex

Dorinţa sexuală nu depinde doar de cât suntem de atraşi de persoana de lângă noi. Ea este direct afectată şi de schimbările din viaţa noastră. Dacă treci printr-o perioadă mai grea şi patul te atrage doar spre somn, nu trebuie să te îngrijorezi. Astfel de momente sunt normale. Iată câţiva factori care îţi pot influenţa libidoul.Perioadele stresanteÎn perioadele de stres şi oboseală, organismul tinde să facă faţă acestei probleme, plasând pe plan secund celelalte necesităţi, printre care şi sexul. De aceea, oricât de mult ai dori să ai o viaţă sexuală satisfăcătoare, epuizarea va fi o barieră permanentă până când te vei hotări să o înlături printr-o viaţă echilibrată, cu ore suficiente de odihnă. Nu trebuie să-ţi faci griji. Încearcă să te relaxezi, iar când stresul va dispărea, viaţa ta sexuală va reveni la normal.MenstruţiaDacă unele femei simt nevoia de mai multă activitate sexuală, multe femei nu doresc să fie atinse. Nici în acest caz nu trebuie să-ţi faci griji. Schimbările hormonale din această perioadă, durerile şi micile neplăceri care însoţesc menstruaţia pot duce la o scădere considerabilă a apetitului sexual. Explică-i iubitului tău schimbările prin care treci şi va înţelege.SarcinaModificările hormonale din timpul sarcinii, după naştere şi în timpul alăptarii pot avea o influenţă majoră asupra vieţii sexuale. În această perioadă, schimbările hormonale nu sunt singurii factori care afectează apetitul sexual. Stresul, oboseala, modificările stilului de viaţă pot contribui la diminuarea dorinţei sexuale.Perioadele în care ai stima de sine scăzutăCreierul este cel mai puternic și important organ sexual. Gândurile, grijile și ideile pot afecta viața sexuală. Astfel că dacă tu nu te simţi atrăgătoare în pielea ta şi îţi faci griji despre cum arăţi, dorinţa sexuală scade. Câteva schimbări sănătoase în stilul de viaţă precum adaptarea unui program de exerciţii regulat te va ajuta să te simţi mai bine în pielea ta, iar asta îţi va creşte cu siguranţă apetitul pentru sex.PremenopauzaMenopauza nu se instalează brusc, ci este precedată de o periodă de timp (3-4 ani) în care au loc schimbări hormonale, mai exact scăderea cantitătii de hormoni sexuali feminini. Printre efectele acestor schimbări hormonale se numără tulburările menstruale, insomniile sau sensibilizarea ţesutului vaginal. Lubrifierea redusă, un alt simptom al premenopauzei, este cauza contactelor sexuale dureroase, ceea ce are ca rezultat scăderea dorinţei sexuale. Dacă libidoul scăzut îţi afectează viaţa sexuală pentru o perioadă lungă de timp, este momentul pentru o vizită la medicc. Acesta te poate ajuta să depistezi cauza problemei şi să găseşti soluţiile potrivite.

Sex. 5 poziţii fierbinţi pe care trebuie să le încerci diseară

Plănuieşti o noapte pasională? Surprinde-l cu noi tehnici erotice. Renunţă la banala poziţie a misionarului şi încercaţi poziţii mai dinamice. Oferă-i o noapte de neuitat. Iată cum!

Sex. Ce spune culoarea părului tău despre cât eşti de bună în pat

Eşti mândra posesoare de plete blonde? Sau o roşcată înflăcărată? Ştiai că podoaba capilară nu numai că te face mai atrăgătoare în ochii bărbaţilor, dar îţi influenţează şi performanţele sexuale? Află ce spun oamenii de ştiinţă despre impactul pe care îl are culoare părului tău asupra felului în care ne desfăşurăm în momentele intime. Eşti blondă?Marilyn Monroe este cea mai celebră blondă deşi culoarea naturală a părului era de fapt un banal şaten închis. Ea a ales să-şi vopsească părul tocmai pentru a-şi forma o imagine jucăuşă şi senzuală.Părul blond le transmite bărbaţilor despre posesoare că este o fire distractivă, deoarece cosiţele aurii reflectă mai bine lumina şi transmit un aer relaxat şi optimist. De asemenea, că îi place să experimenteze în pat, că a fost probabil fata cea mai populară din liceu şi că ravneşte în permanenţă după atenţia bărbaţilor. Studiile au descoperit că blondele se distrează cel mai bine atunci când fac sex. O cercetare la care au participat 1.500 de bărbaţi englezi, citată de sheknows.com, a stabilit că 36% din masculi cred că blondele sunt cele mai aventuroase în timpul unui act sexual.Eşti brunetă?Despre brunete, bărbaţii ar putea presupune că sunt misterioase şi intimidante, deoarece imaginea lor este sobră la prima vedere. Când ai părul închis la culoare, personalitatea sugerată de look-ul tău inspiră profunzime în gândire, o uşoară aroganţă, spirit impulsiv şi agresivitate. Când vine vorba de relaţii, acestea sunt mai cuminţi decât blondele şi nu se pot lăuda cu un număr impresionant de parteneri sexuale. Într-un studiu la care au participat 2.500 de femei, mai puţin de jumătate dintre brunete au declarat că au avut aventuri de o noapte. Spre deosebire de blonde, brunetele sunt mai pretenţioase în alegerea unui partener, dar şi mai implicate în relaţii. Nici la activitatea din dormitor nu stau prost, 58% dintre bărbaţii care au participat la un studiu efectuat în 2013 preferând brunetele când vine vorba de sex.Eşti roşcată?La fel ca şi culoarea părului, eşti înflăcărată şi în dormitor. Nu doar că îţi place să ieşi în evidenţă în viaţa de zi cu zi, dar şi în pat îţi place să fii remarcată. Nu te temi să experimentezi, să foloseşti cele mai noi jucării sexuale şi s încerci poziţii inedite. Bărbaţii sunt fie intimidaţi, fie atraşi nebuneşte de părul roşcat. Acesta este asociat cu femeile fatale, încrezătoare în sine, cu mult sex-appeal şi izbitor de frumoase. La fel ca focul, se aprind greu, însă încing atmosfera în jur după prima scânteie. Roşcatele sunt undeva la mijloc între blonde şi brunete: sunt jucăuşe şi expresive ca blondele, dar şi categorice şi dominatoare ca brunetele. Roşcatele mai pot fi bănuite de infidelitate, această culoare de păr fiind în mod tradiţional asociată cu promiscuitatea.Eşti şatenă?Părul şaten nu este la fel de expresiv precum celelalte nuanţe de păr, însă este de regulă cel mai puţin periculos din prisma ideilor preconcepute pe care un bărbat şi le poate forma despre tine la prima întâlnire. Fiind cea mai comună culoare de păr, este asociată cu naturaleţea, puritatea şi cuminţenia. Ţi se poate atribui din start eticheta de fată liniştită, timidă şi uşor naivă, care nu şi-a descoperit încă propria sexualitate.Unii bărbaţi pot crede despre o şatenă că are o personalitate plictisitoare şi reţinută, dar şi un sistem de valori sănătos şi admirabil. Se mai spune despre şatene că ar fi singurele posesoare ale şarmului dulce de adolescentă, faţă de care mulţi bărbaţi au o sensibilitate aparte.

5 metode pentru a face mai mult sex când ai o relaţie de la distanţă

Indiferent de motivele care vă separă, cu puţin efort şi răbdare puteţi depăşi problemele provocate de distanţă. Aspectul cel mai frustrant care apare în cazul unei astfel de relaţii este cel sexual. Există însă soluţii şi pentru menţinerea pasiunii. Doar pentru că nu împărţiţi acelaşi pat nu înseamnă că nu vă puteţi bucura de momente fierbinţi împreună. Mai ales că tehnologia înlesneşte activităţile sexuale. Internetul, telefoanele ultraperformante te ajută să ai iubitul mai aproape. Iată câteva metode de a te bucura de sex când partenerul este departe.Sex la telefonSexul la telefon este metoda ideală pentru a îţi menţine vie relaţia la distanta dar şi o soluţie pentru cuplurile care vor să alunge monotonia din dormitor. Seamană cu discuţiile deocheate din pat şi poate începe cu o întrebare simplă precum "în ce eşti îmbrăcat" şi se poate termina cu orgasme explozive. Având în vedere că iubitul nu te poate vedea, trebuie să apelezi la imaginaţia lui. Foloseşte o voce senzuală, acceaşi pe care foloseşti în timpul partidelor de amor. Poţi începe cu o conversaţie normală, în care să vorbiţi despre ce vi s-a întâmplat în ziua respectivă, iar apoi poţi devia discuţia spre lucruri mai incitante. Continuă cu un flirt nevinovat în care să îi descrii dorinţele tale. Iar de aici, lasă conversaţia să decurgă natural.De asemenea, jucăriile sexuale pot fi de mare ajutor într-o partidă de sex prin telefon. Nu uita, sunteţi doar voi doi şi tot ce vă provoacă plăcere este permis.SkypeInternetul este cea mai simplă metodă de a revedea o persoană dragă aflată la kilometri distanţă. Porneşte webcam-ul, creează o atmosferă romatică cu o lumină difuză, îmbracă o lenjerie sexy şi oferă-i iubitului clipe de neuitat. Lăsaţi-vă purtaţi de val şi profitaţi de momentele în care vă puteţi vedea şi vorbi.   Încearcă jucăria sexuală care poate fi controlată de la distanţăEste o investiţie care merită dacă iubitul tău călătoreşte des sau locuieşte la sute de kilometri distanţă. Jucăria sexuală le permite îndrăgostiţilor să “se distreze”, chiar dacă sunt departe unul de celălalt. Vibratorul We-Vibe 4 Plus este controlat cu ajutorul unei aplicaţii pe telefon. Jucăria poate fi activată din orice colţ al lumii, fiind folositoare cuplurilor în care unul dintre parteneri călătoreşte frecvent.O americancă a încercat vibratorul în timp ce a mers la spălătorie şi cumpărături, soţul fiind cel care a controlat dispozitivul de acasă, a declarat că experienţa trăită a făcut-o să îşi dorească sex. “Eram foarte conştientă de acea parte a corpului meu. Simţeam că vreau să fac sex“, a povestit Amanda (36 de ani).E-mail eroticÎţi place să scrii? Atunci foloseşte acest talent pentru a-i scrie un mail erotic care să va excite pe amândoi. Descrie-i fanteziile tale cele mai ascunse pe care nu ai curaj să i le povesteşti faţă în faţă. Scrie-i, folosind detalii picante, exact ce ai vrea să-i faci dacă ar fi lângă tine. Poţi ataşa la mail fotografii sau filmuleţe sexy care să facă depărtarea mai uşoară. Lasă-ţi imaginaţia să lucreze şi lasă-te purtată de val.Foloseşte vibratorul cu cameră foto şi dăruieşte-i imaginile Neobişnuita jucărie sexuală le permite utilizatoarelor să captureze imagini dintr-un loc mai puțin accesibil dispozitivelor electronice, vaginul. Cu ajutorul acestui dispozitiv poţi surprinde imagini intime care redau ce se întâmplă în interiorul vaginului, atunci când ai orgasm. Vibratorul Siime (lansat iniţial cu numele Gaga) care poate fi achiziţionat cu preţul de 180 de dolari se poate conecta la computerul tău şi înregistrază cele mai intime momente. Fă-i o surpriză extrem de incitantă pentru aândoi şi dăruieşte-le iubitului tău în momentele când se află departe de tine. 

Prea mulţi sau prea puţini? Află ce spune o aplicaţie despre numărul tău de parteneri sexuali

Majoritatea femeilor sunt ruşinate de numărul partenerilor sexuali, considerându-l fie prea mare, fie prea mic şi nu sunt multe acelea care recunosc în afara cercului de prietene câţi parteneri

Sex. 6 gesturi erotice care îi vor aprinde imaginaţia şi îi vor stârni cheful de amor

Seducţia înseamnă mai mult decât frumuseţe. Flirturile, cuvintele dulci şi gesturile erotice pot cuceri orice bărbat. Aşa că adoptă atitudinea de femme fatale şi condu-l spre dormitor pentru a-i oferi momente incitante. Iată câteva metode prin care îi poţi da de înţeles cât de mult îl doreşti şi care îi vor spori pasiunea din dormitor.Sedu-l cu ajutorul buzelor!Buzele se numără printre principalele arme de seducţie cu care am fost înzestrate. Foloseşte-le din plin pentru a-i atrage atenţia şi pentru a-l face să te dorească. Muşcatul buzelor sau umezirea lor cu limba sunt gesturi extrem de sexy care-l vor cuceri instant. Combină-le cu o privire senzuală şi îl vei înnebuni. Nu se va putea abţine să nu te sărute. Joacă-te cu părul tăuInvesteşti sume importante de bani pe tratamente minune lunar pentru podoaba capilară? Este timpul să tragi şi foloase după urma ei. Dacă eşti mândră de pletele tale, foloseşte-le pentru a-l cuceri. Bărbaţii sunt atraşi de părul bogat şi frumos. Aşa că joacă-te cu părul tău în timp ce-i vorbeşti şi lasă-l să pice natural pe umeri. Femeile încrezătoare în feminitatea lor sunt foarte sexy în ochii bărbaţilor.Seară specială? Renunţă la lenjeria intimă!Cine nu-şi aminteşte scena super sexy din "Basic Instinct" când Sharon Stone îşi depărtează picioarele lăsând să se observe că nu purta lenjerie intimă? Acele imagini au ajutat-o să se claseze printre cele mai dorite femei din lume. De ce nu ai folosi şi tu acest truc pentru a-i stârni imaginaţia? Într-o seară specială petrecută în doi, şopteşte-i în cel mai senzual mod că "ai uitat" lenjeria intimă acasă. Cu siguranţă îi vei face inima să bată mai repede cu aceste cuvinte. Excită-l folosindu-ţi piciorulCând luaţi cina împreună sau când vă aflaţi pe canapea în faţa televizorului, surprinde-l punându-ţi piciorul în poala lui şi masându-i uşor zona sensibilă. Nu va fi nevoie să insişti prea mult pentru a obţine reacţia dorită. Iubitul tău se va excita rapid.Răsfaţă-i degetele... cu limbaPrinde-l de mână şi îndrumă-i palma spre buzele tale. Sărută-i degetele, apoi alege unul şi introdu-l în gură. Senzaţia de umezeală şi căldură oferită de buzele tale îl vor excita la maxim. Acelaşi efect îl poţi obţine şi folosindu-i mâna pentru a-ţi atinge sânii sau alte zone delicate.Săruturi care-i dau fioriSăruturile sunt necesare pentru un preludiu romantic, dar nu sunt întotdeauna suficiente pentru o partidă fierbinte. Vrei să-ţi trezeşti iubitul din rutină? Încearcă cu un cub de gheaţă. Ţine un cub de gheaţă în gură până se topeşte şi limba ta devine rece. Sărută-l apoi, atinge-l cu limba pe zonele erogene şi încheie cu un blow job care să-i dea fiori.

Sex. Cea mai scumpă jucărie erotică din lume! Află cum arată şi cât costă

Vibratorul placat cu aur de 18 carate poartă numele celebrei amante a regelui Carol al II-lea al Angliei, Nell Gwyn. Jucăria a fost lansată de o firmă de accesorii erotice de lux din Marea

Sex. 7 poziţii erotice pentru o săptămână fierbinte

Ai nevoie de ajutor pentru a alunga monotonia din dormitor? Ţi-am pregătit un plan cu poziţii erotice pentru fiecare zi a săptămânii. Distracţie plăcută!