Sex. Cum să te simţi bine cu propriii sâni în timpul unei partide de amor

Sânii sunt una dintre cele mai puternice arme de seducţie ale femeilor. Dacă acestea își folosesc sânii pentru a-și cuceri partenerul, mai puține sunt cele care știu să se folosească de sâni pentru propria lor plăcere. 
  
Cercetările arată că s-a studiat mai mult despre sănătatea sânilor decât despre modalitățile prin care femeile se pot bucură de propriii lor sâni atunci când fac sex. Există, însă, câteva lucruri pe care ele le pot face pentru a se simți cât mai bine.
  
1. Contactul dintre sâni și pieptul partenerului 
  
Apăsa-ți sânii pe pieptul partenerului, pentru a intensifică senzația de intimitate dintre voi. Poți încerca această experiență atât când ești deasupra, cât și în poziția misionarului. 
  
2. Mângâierea circulară 
  
Încurajează-ți partenerul să-ți mângâie pieptul cu mișcări circulare, pornind de la stern. Mișcările trebuie făcute blând, fără atingerea sfârcurilor, pentru a intensifică plăcerea. 
  
3. Senzaţiile noi 
  
Mângâierile partenerului pot fi făcute cu ajutorul unor elemente exterioare, precum materialele fine. O atingere neașteptată, că cea a unei eșarfe, peste sâni, poate să fie incitantă. 
  
4. Atenția pentru sfârcuri 
  
Zonă sfârcurilor și zona de deasupra acestora reprezintă două puncte foarte sensibile, care trebuie să fie stimulate. Senzațiile de rece alternate cu cele de cald, săruturile și mușcăturile ușoare pot să intensifice senzația de plăcere. 
  
5. Dușul 
  
Apa caldă cu săpun poate fi o modalitate de a-ți răsfaţa sânii. Partenerul te poate spăla cu mișcări lente sau intense, stimulând această zonă a corpului tău. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod