Sex: 8 minciuni pe care ţi le spune ca să ajungi în pat cu el

Minciunile spuse de bărbaţi ţin mai puţin de personalitatea şi valorile personale şi mai mult de moment şi context. Chiar şi cel mai onorabil bărbat va fi tentat să exagereze sau să mintă când asta duce la sex şi el este excitat. Iată 8 minciuni pe care ţi le spune înainte să faci sex cu el.

6 moduri inedite în care vor bărbaţii să fie seduşi. Ai curajul să încerci?

Vrei să seduci un bărbat pentru mai mult de o noapte? Vrei să-l inciţi de la prima vedere, dar să laşi portiţă şi pentru posibilitatea unei relaţii serioase? Ei bine, o astfel de seducţie,

Horoscop: Cum să ai mai mult chef de sex, în funcţie de zodia ta

Astrele ne influenţează frecvenţa cu care ne vine şi ne piere cheful de sex. Vrei să afli care este secretul din spatele dorinţei tale de a face sex? Ţine cont de zodia ta şi descoperă ce trebuie să faci ca să ai mai mult chef de sex!

Sex în public: 6 sfaturi de care să ţii cont ca să nu fii prinsă

O mare parte din atracţia sexului în public este fiorul pericolului. Dacă vrei să experimentezi cu partenerul tău în public cu un risc cât mai mic de a fi prinsă, vei fi nevoită să renunţi puţin la spontaneitate. Pregăteşte-te din timp şi pune în aplicare 6 sfaturi de care să ţii cont că să nu fii prinsă.

10 poziţii sexuale de Sărbătoare. Încearcă ceva nou după ciocnirea ouălor!

Postul trupesc îţi poate da o poftă nestăvilită de sex, pe care trebuie să ţi-o satisfaci alegând poziţii sexuale incitante, menite să-ţi servească orgasmul pe tavă. Iată 10 poziţii fierbinţi de sex cu care poţi sărbători pasional ieşirea din post!

SEX: 8 poziţii în care să te simţi tu bine. Măreşte-ţi şansele să ai orgasm!

Dacă îţi face plăcere să experimentezi cu partenerul poziţii noi sexuale, ştii că multe oferă plăcere amândurora, însă există mai puţine poziţii dedicate strict plăcerii feminine. Încearcă 8 poziţii speciale pentru plăcerea şi orgasmul tău.

4 paşi simpli ca să creezi armonie sexuală între tine şi iubitul tău

Sexul este o expresie a sentimentelor ce unesc doi oameni. Aşa cum este sexul, aşa este şi relaţia. Poate de aceea atâţia bărbaţi înşală, pentru că femeile nu ştiu ce anume să ofere în

Horoscop: Cât de predispus e să facă sex cu prietena ta cea mai bună

Ţi se întâmplă adesea să ieşi în oraş cu iubitul tău şi prietena cea mai bună? Ar fi cazul să afli atunci cât de predispus este iubitul tău să cadă pradă instinctelor şi să te înşele tocmai cu prietena ta. În funcţie de zodia lui, testează-i fidelitatea!

SEX: Ce să-i faci în pat ca să nu se gândească la alta. 7 soluţii!

Femeile au părerea preconcepută cum că bărbaţii ar avea nevoie de scenarii de sex foarte fanteziste ca să nu le fugă mintea la altă femeie sau, mai rău, să înşele. Experţii susţin, însă, că bărbaţii au şi ei sentimente, iar nevoile lor sexuale nu sunt neapărat perverse.

Temă de weekend: Înnebuneşte-l cu sânii! 4 trucuri supersexy

Nu-i niciun secret că bărbaţii adoră sânii şi, deşi întorc capul numai după numere mari, crede-mă că în realitate bărbaţii sunt atraşi de orice mărime şi formă, cu o forţă

SEX: 7 secrete ca să ai orgasm fără penetrare, recomandate în situaţii speciale

Încăpăţânarea femeilor de a avea orgasm vaginal le poate distruge viaţa sexuală! Sexologii ne dezvăluie că 70% dintre femei nu pot avea orgasm prin penetrare vaginală.

Upgradează-ţi orgasmul: Fă-l mai uşor de obţinut, mai lung şi mai intens!

Deşi este minunat să ai orgasm, oricum ar fi el, trebuie să recunoşti că uneori deznodământul te dezamăgeşte. Ţi-ai fi dorit un orgasm vulcanic, dar el a fost mai degrabă unul timid. Fie

10 motive pentru care nu mai face sex cu tine. Infidelitatea nu e unul dintre ele!

Multe femei încep să-şi pună întrebări cu privire la viitorul relaţiei când viaţa sexuală trece printr-o pasă proastă.

Postul Paştelui: 5 motive pentru care o pauză de SEX e benefică pentru relaţia ta

În general, trăim cu impresia că sexul produce acea intimitate de care orice cuplu are nevoie. Când trupurile voastre se ating eşti de părere că nu poate exista o conexiune mai puternică între tine şi iubitul tău. Dar lucrurile nu stau chiar aşa.

5 legături magice între RÂS şi SEX. Combină-le şi schimbă-ţi viaţa!

"Laughter Yoga" (n.r. "yoga râsului") este un concept inventat în India, de doctorul Madan Kataria în anul 1995. Astăzi acest concept a devenit un fenomen. Există 6000 de cluburi în peste 60 de

Sex oral: 11 trucuri care te transformă dintr-o amatoare într-o maestră

Ţi-ar plăcea să te simţi în elementul tău când îţi satisfaci iubitul oral, iar el să fie dat pe spate de tehnica ta? În continuare, vei afla cele mai tari trucuri de sex oral, care te vor transforma dintr-o amatoare, într-o maestră, în ochii iubitului tău!

6 semne care te dau de gol în faţa iubitului că tocmai ai făcut sex cu altul

Femeile ajung să jongleze cu doi bărbaţi în acelaşi timp, de regulă, când se află într-o relaţie nefericită şi încep să studieze oferta de pe piaţă în eventualitatea unei schimbări de partener.

Terapie în 3 paşi: Cum să vorbeşti cu iubitul tău despre sex

În mod eronat, facem sex pe pilot automat, imaginându-ne că vorbele sunt de prisos. Doar aşa vedem în filme, nu? Sexul înseamnă două minute de extaz sublim, în care nu articulăm niciun

6 trucuri ca să faci SEX fără sa fii prinsă dacă încă locuieşti cu părinţii

Unele cupluri nu-şi permit o chirie lunară, un credit pentru o casă sau, poate, nu suportă ideea de a fi îndatoraţi pănă la vârsta a treia şi decid, de comun acord, să se mute împreună, dar cu părinţii unuia dintre ei. Este această decizie o sentinţă la moarte pentru viaţa voastră sexuală?

Când bărbaţii vor sex: 6 fantezii erotice pe care să nu i le refuzi

O viaţă sexuală împlinită include multe tipuri de sex şi o doză sănătoasă de fantezii. Dacă vrei să-l menţii satisfăcut pe partener, nu spune niciodată "Nu" înainte să te gândeşti bine la ce-ţi cere.