6 moduri inedite în care vor bărbaţii să fie seduşi. Ai curajul să încerci?

Vrei să seduci un bărbat pentru mai mult de o noapte? Vrei să-l inciţi de la prima vedere, dar să laşi portiţă şi pentru posibilitatea unei relaţii serioase? Ei bine, o astfel de seducţie,

Vrei să seduci un bărbat pentru mai mult de o noapte? Vrei să-l inciţi de la prima vedere, dar să laşi portiţă şi pentru posibilitatea unei relaţii serioase? Ei bine, o astfel de seducţie, totală şi pe termen lung, nu necesită nici machiaj strident, nici haine minuscule. De fapt, cu cât eşti mai decentă, cu atât mai bine.

Armele de seducţie pe care ţi le propun sunt inedite, dar 100% eficiente. Ai curajul să le încerci? Iată cum vor, de fapt, bărbaţii să fie seduşi:


1.

Femeia bună la toate

Arată-i că n-ai nevoie de un bărbat şi că te descurci singură, chiar dacă asta înseamnă să-ţi asamblezi singură mobila sau să schimbi becurile. O femeie independentă, care se pricepe la toate, este irezistibilă!

2. Fii tu fast-food-ul lui

Pizza, cartofi prajiţi, aripioare picante, nu-i refuza plăcerile culinare, găteşte-i-le pe toate! Dacă îi dai de înţeles că nu mai are nevoie de fast-food pentru că te-a întâlnit pe tine, te alegi cu un bărbat absolut dependent de tine.

3.

Jogging şi yoga

Practică jogging şi yoga sub privirile lui! Joggingul îi dă de înţeles că eşti o tipă rezistentă la efort, iar yoga, că eşti foarte flexibilă. Nici nu ştii ce partide îşi va imagina cu tine!

4. Fii o şoferiţă de nota 10

Asta nu înseamnă neapărat să te încadrezi mereu în limita de viteză... Condu cu îndrăzneală, mai ales dacă ştii că ai reflexe bune şi o atenţie distributivă desăvârşită! O şoferiţă sigură pe ea este teribil de sexy!

5. Fii atentă la ce comanzi de la bar

La prima întâlnire îi poţi face o impresie excelentă, dacă ştii ce băutură să comanzi.

De exemplu, în loc să-i sugerezi languros să luaţi o sticlă de vin, mai bine comandă tu un pahar de vin roşu sec. Eşti mai subtilă şi mult mai sexy!

6. Fă-l să râdă cu glume indecente

O femeie care este în stare să ia sexul în râs, fără să-l considere un subiect tabu, este mereu apreciată de bărbaţi. Ai grijă însă, poţi glumi pe seama sexului, dar nu face aluzii directe către voi doi. Nu-i da de înţeles că vrei să pui glumele în practică. Asta îl va pune pe jar o vreme îndelungată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod