Ne-am emancipat, dar suntem satisfăcute în plan sexual?

Deşi femeile s-au emancipat în plan sexual, primesc ele  în prezent mai multă plăcere de la partenerii lor faţă de câtă primeau în epoca victoriană (1837-1901)? Dintotdeauna,

Sex senzaţional: Top 5 melodii pe care să-ţi seduci iubitul

Te-ai plictisit de playlist-ul ce curge pe fundal ori de câte ori faci dragoste cu iubitul tău? Îţi propun 5 melodii supersexy care promit să-ţi dea fiori. Transformă partida de sex

Adevăr sau provocare: 10 sugestii pentru un joc fierbinte în doi

Vrei să alungi definitiv monotonia din viaţa de cuplu? Îţi propun să înlocuieşti preludiul obişnuit cu unul ceva mai jucăuş. Invită-l pe iubitul tău la un joc de adevăr sau provocare şi

Sex: În ce poziţii să faci dragoste în funcţie de starea ta de spirit

În cazul reprezentantelor sexului frumos, satisfacţia în pat depinde în primul rând de starea de spirit. Ca să te bucuri de fiecare partidă este vital să faci dragoste într-o poziţie sexuală care este compatibilă cu starea ta de spirit.

Sex sălbatic: 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată

Vrei să-l cucerești cu o noapte de sex sălbatic? Pregăteşte-te din timp pentru câteva trucuri care îl vor cuceri complet şi pune în aplicare 10 sfaturi pentru o partidă de amor pe care nu o va uita niciodată.

5 mici gesturi de seducţie cu care îţi pui iubitul pe jar

Partidele de sex memorabile pornesc, adesea, de la gesturi mărunte, cum ar fi o privire sexy pe care i-o arunci iubitului din celălalt colţ al încăperii când sunteţi la o petrecere. Astfel de

Horoscop: Cât de mult se implică emoţional în timpul sexului

Unii bărbaţi uită cu totul de sentimente atunci când fac sex. Alţii văd sexul o bună ocazie de a-şi exprima sentimentele. Din care categorie face parte iubitul tău? Află cât de mult se implică emoţional în timpul sexului, în funcţie de zodia lui!

6 trucuri preţioase pentru revigorarea vieţii sexuale

Orice femeie ar trebui să cunoască mici trucuri cu care să poată resuscita o viaţă sexuală intrată în derivă. În cazul în care tu şi iubitul tău treceţi printr-o etapă de monotonie,

SEX: 10 sfaturi ca să te simţi şi să arăţi supersexy când stai deasupra

Poziţia "femeia deasupra" ridică o gamă variată de probleme reprezentantelor sexului frumos, care, din această poziţie încep să se gândească prea mult la prestaţia lor şi prea puţin la plăcere.

SEX: 7 secrete ca să-ţi vină cheful în cinci minute. Alungă stresul!

Dacă la începutul relaţiei rupeaţi hainele de pe voi, iată că a sosit acea etapă mai calmă, în care ţi se pare că pofta ta de sex se lasă îndelung aşteptată. Simţi că nu poţi ţine pasul cu iubitul tău, care se excită mult mai repede decât tine?

Dr. Oz: 6 alimente care-ţi fac poftă de sex. Vezi ce te ajută să fii fierbinte!

Ţi-a scăzut libidoul şi nu mai ai chef de prea mult sex? Din fericire există soluţii simple la îndemână care au rolul de a stimula pofta de sex. Află de la celebrul Dr. Oz care sunt alimentele cu potenţial afrodiziac!

Masturbarea e bună pentru trup şi suflet! 5 motive să "te iubeşti"

Fie că eşti singură sau ai un iubit, masturbarea n-ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică. Plăcerea sexuală nu este singurul beneficiu de care vei avea parte. Masturbarea îţi face bine

Sex oral: 8 tehnici magice prin care îl transformi în sclavul tău

Sexul oral de calitate face parte din lista priorităţilor pentru cei mai mulţi bărbaţi, iar o femeie care ştie să-şi impresioneze oral partenerul este de multe ori ridicată pe un piedestal. Pentru a-i oferi o experienţă de neuitat, foloseşte 8 tehnici magice prin care îl transformi în sclavul tău.

8 locuri în care poţi să faci sex în aer liber fără să te muşte căpuşele

Isteria căpuşelor nu este doar o exagerare a posturilor de ştiri, ci o problemă destul de serioasă. Pentru că se fixează pe firele de iarbă, pe copaci, frunze şi pământ, căpuşele sunt o ameninţare în special în curţi, parcuri, păduri şi grădini, dar şi în zonele tranzitate des de animale.

5 fantezii provocatoare pe care merită să le încerci de 1 Mai

Prognoza meteo anunţă vreme senină, iar unele dintre noi vor avea parte de un weekend prelungit. Ce-ar fi, pe lângă plimbări şi grătare, să plănuim şi câteva activităţi erotice? De 1

Sex: 8 trucuri ca să înlemnească atunci când te vede goală

Puţini bărbaţi caută trupul perfect, dar chiar dacă nu se asteaptă la o zeiţă, vor să vadă că ai depus puţin efort pentru a-l impresiona. Cu puţină pregătire, îi poţi oferi partenerului o surpriză foarte plăcută atunci când te vede goală. Iată 8 trucuri ca să înlemnească atunci când te vede goală.

Sex-Horoscop: Cum să-i corectezi defectele din timpul partidei de amor

Iubitul tău mai are câte ceva de învăţat la capitolul “sex”, dar tu nu ştii cum să abordezi o problemă atât de delicată cu el, fără să-i răneşti sentimentele? Indiferent care ar fi defectul său în pat, iată cum îi poţi îmbunătăţi prestaţia sexuală, în funcţie de semnul său zodiacal.

Sex-Horoscop: Cum să scapi de timiditate şi să devii o amazoană în pat

Ai vrea să fii mai dezinhibată, mai îndrăzneaţă, dar când faci sex cu iubitul tău ceva te reţine şi nu te lasă să te manifeşti aşa cum ţi-ai dori? Află de ce eşti timidă în pat şi ce poţi face ca să scapi de inhibiţii, în funcţie de zodia ta!

Sex: 8 greşeli prin care îl faci să ejaculeze prea repede. Nu-l provoca!

Chiar dacă partenerul tău nu are probleme serioase cu ejacularea prematură, uneori poţi grăbi chiar tu momentul orgasmului său fără să vrei. Află care sunt cele mai frecvente 8 greşeli prin care îl faci să ejaculeze prea repede, pentru a le putea ocoli cu succes.

5 trucuri pentru un maraton erotic. Fiţi activi întreaga noapte!

O partidă de sex lungă de tot, ce se întinde de la apus până la răsărit, poate fi mai sănătoasă ca orice sport, ca orice dietă şi ca orice vizită la psiholog! Dar ca să rezistaţi