De ce refuză bărbaţii o partidă de sex? 3 motive care te vor uimi

De când cu studiile care ne anunţă că bărbaţii se gândesc la sex o dată la şapte secunde, luând în seamă şi propriile noastre experienţe cu partenerul de cuplu, am tras concluzia că

De când cu studiile care ne anunţă că bărbaţii se gândesc la sex o dată la şapte secunde, luând în seamă şi propriile noastre experienţe cu partenerul de cuplu, am tras concluzia că bărbaţii au un libido de fier şi poate doar cu un pistol la tâmplă ar spune pas sexului. Şi totuşi, există unele situaţii delicate când iubiţii noştri ne refuză avansurile, lăsându-ne mască. Ce s-a întâmplat? Nu mă mai găseşti atrăgătoare? Ai pe alta? Aceste întrebări ţi se par fireşti din moment ce maşina de sex de lângă tine pare că are grave probleme la motor.

Află că şi bărbaţii trec prin momente când pur şi simplu nu au chef de sex. Care să fie motivele? Află-le, în continuare!

1. Nu mai are energia sau timpul să te ducă la orgasm

Să zicem că iubitul tău e un drăguţ în aşternut, pentru că, practic, face sport de performanţă cel puţin 30 de minute ca să te ducă la orgasm... Ei bine, poate că uneori îi e atât de somn sau are un termen limită la muncă ce-l presează încât nu mai are dispoziţia necesară să te satisfacă pe tine mai întâi. Asta nu înseamnă că nu vrea sex. Mulţi bărbaţi n-au curajul (şi obrazul) să zică: "Bine, draga mea, dar mai pe fugă aşa...", deci să-şi vadă interesul, iar treaba să fie gata în mai puţin de 5 minute. Aşa că preferă să fie domni şi să nu facă sex deloc. Nu-i drăguţ din partea lor?

2. Cariera sa e în declin

Şi bărbaţii trebuie să se simtă sexy în pielea lor ca să aibă chef de sex. În cazul lor starea asta de beatitudine n-are legătură tratamentele cosmetice, pantofii sau fardurile. Cariera este cea care le validează stima de sine. Când viaţa profesională e pe ducă, grijile legate de concediere sau de bani îl pot face să se simtă ultimul bărbat de pe pământ. Aşa că nici nu le arde de sex.

3. Masturbarea îi împlineşte fanteziile, tu nu

Ar trebui să ştii că bărbaţii pot fi destul de pretenţioşi în pat. Când le intră în cap o anumită fantezie şi ştiu că sexul cu partenera nu va include şi fantezia respectivă în meniu, mulţi bărbaţi preferă să se lipsească de sex. Când sexul nu-i suficient de erotic, ar putea apela la masturbare şi la filmele porno, pentru a se consola. Aşadar, ar fi cazul să-l întrebi pe iubitul tău ce fantezii i-ar plăcea să încercaţi împreună şi să nu-l refuzi din prima.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod