Top 5 greşeli pe care bărbaţii spun că le facem în pat

Dacă-ţi întrebi iubitul cu ce greşeşti în timpul sexului, cel mai probabil el va răspunde că totul e perfect. Dar lucrurile nu stau neapărat aşa. Se pare că bărbaţii evită să-şi

Dacă-ţi întrebi iubitul cu ce greşeşti în timpul sexului, cel mai probabil el va răspunde că totul e perfect. Dar lucrurile nu stau neapărat aşa. Se pare că bărbaţii evită să-şi corecteze iubitele în pat deoarece ştiu că pornesc o dezbatere prea emoţională pentru gustul lor. Cel puţin asta susţine editorul de dragoste şi sex al ziarului "Creative Loafing", Shawn Alff, care a postat în ediţia online a publicaţiei amintite topul celor mai mari greşeli pe care femeile le comit în timpul sexului.

M-am gândit că trebuie să-ţi împărtăşesc şi ţie punctele care mi-au atras cel mai mult atenţia, mai ales că ele sunt venite din partea unui bărbat care debordează de sinceritate şi, pe alocuri, umor!

Aşadar, iată top 5 greşeli pe care Shawn Alff susţine că femeile le fac în pat, în toată splendoarea lor...

1. "Îl întrebi ce fantezie sexuală are, dar sari ca arsă când auzi de sex anal sau sex în trei. Spunem că ne place să jucăm roluri în pat sau să fim legaţi doar ca să nu ne mai întrebi ce fantezii avem."

2. "Faci mult zgomot doar ca să demonstrezi cât apreciezi încercările iubitului de a te satisface. Nu ne pasă dacă ai sau nu orgasm. Data viitoare când remarci că te aşteaptă să ai tu prima orgasm, sugerează-i să ejaculeze pe sânii tăi."

3. "Insişti să faci sex cu lumina stinsă. Nu poţi face nimic ca să reduci grăsimea de pe abdomen, dar poţi să-ţi creşti sex-appeal-ul având mai multă încredere în tine."

4. "Nu stai niciodată deasupra. Să ne sprijinim într-o mână, în timp ce cu cealaltă îţi stimulăm clitorisul, este extenuant."

5. "Confunzi gâdilatul cu plăcerea. Doar pentru că apucă cearşaful strâns cu mâinile, asta nu înseamnă că adoră să treci cu limba peste coapsele şi abdomenul lui. Poate că doar se abţine să nu te dea la o parte."

Ce părere ai: exagerează autorul sau acesta e crudul adevăr pe care-l suspectai şi tu despre bărbaţi şi pretenţiile lor în pat?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod