Sex oral: 8 trucuri speciale cu care-l surprinzi în noaptea de Revelion

De Revelion, oferă-i iubitului tău senzaţii pe care nu le va uita niciodată. Dacă ştii că adoră sexul oral, iată ce tehnici inedite îl vor face să te dorească cu toate simţurile şi îl vor aduce, într-un final, la un orgasm exploziv!

Sex-Shopping: 7 jucării ca să-i oferi un Crăciun fericit

Petreceţi Crăciunul acasă? Nu-i nimic. Îl puteţi face de neuitat. Ingrediente necesare: multă dragoste şi imaginaţie bogată. Restul vine de la sine. Dacă ai nevoie de un mic ajutor pentru pregătirea unei nopţi de neuitat, iată câteva lucruri necesare pentru clipe speciale.

Horoscop: Top 3 fantezii ale partenerului tău în funcţie de zodie

Sexul cu iubitul tău s-a transformat într-o cursă rapidă până la orgasm? E cazul, atunci, să aduci un strop de fantezie în viaţa vostră. Arată-i că vrei să-i împlineşti cele mai ascunse dorinţe. Iată primele trei fantezii sexuale pe care le are cu tine, în funcţie de zodia lui.

De Sărbători ai dezlegare la sex! Satisfacţia în dormitor aduce fericire în familie

Iată că în pragul Sărbătorilor de iarnă un studiu amplu despre sex vine să ne aducă câteva veşti bune. Nu că n-aş fi bănuit, dar iată că acum mi se confirmă. Sexul de calitate aduce

Soluţii pentru momente penibile din timpul sexului

Pentru că nici măcar sexul nu este lipsit de accidente penibile şi clipe de disconfort, e bine să ştii cum să acţionezi pe moment, ca să salvezi partida de sex. Descoperă câteva soluţii

Horoscop: Ce să faci ca să ai mai mult chef de sex, în funcţie de zodia ta

Dacă la începutul relaţiei abia aşteptai să petreci o noapte împreună cu iubitul tău, mai nou preferi să adormi imediat ce pui capul pe pernă? Oboseala şi rutina îşi spun cuvântul, iar pofta ta de sex păleşte pe zi ce trece? Iată ce trucuri te ajută să-ţi recapeţi pofta de sex, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: Ce inhibiţii sexuale are, în funcţie de zodia lui. Scapă-l de ele!

Vrei să creezi atracţie sexuală maximă între tine şi iubitul tău când faceţi dragoste? Evită atunci să comiţi acele greşeli care i-ar reduce pofta de sex la zero! Află ce inhibiţii sexuale are în aşternut şi ce poţi face ca să vă contopiţi total în timpul sexului.

Ce înseamnă să fii bună la pat. 5 sfaturi de la experţi

Odată cu apropierea Sărbătorilor, cu siguranţă că bărbaţii visează să primească un singur cadou... sex! Nu poţi pune preţ pe un astfel de cadou şi nu-l poţi găsi în niciun catalog.

Cel mai perfid schimb: Tu oferi sex ca să primeşti iubire?

Femeile care îşi oferă trupul partenerului în speranţa că vor ajunge la inima lui au apucat-o pe un drum greşit. "Când nu primesc ce vor, invariabil se vor simţi trădate. În realitate,

În pat cu iubitul: 12 tipuri de sex care aduc armonie şi satisfacţie în cuplu

Încearcă mai multe tipuri de a face dragoste cu iubitul tău şi vei simţi diferenţa! Sexul condimentat cu fel şi fel de arome, de la cele pasionale, până la cele romantice, dă savoare întregii relaţii.

Horoscop 2012: Perioadele perfecte pentru sex, în funcţie de zodia ta

Momentele în care te simţi atrăgătoare, iar sexul este mai intens şi satisfăcător depind şi de influenţa astrelor asupra ta. Ele te îmbracă într-o aură senzuală şi îţi cresc libidoul. Află în ce perioade ale anului 2012 vei avea parte de cele mai tari partide de sex, în funcţie de zodia ta!

Sex şi sex: Două căi simple prin care îl împiedici să te înşele

Sigur ai multă încredere în iubitul tău. Altfel n-ai mai fi cu el, nu-i aşa? Dar nu cred că poţi băga mâna-n foc că nu se va simţi niciodată tentat să calce strâmb... Este posibil ca

La ce poftesc bărbaţii mai mult: la mâncare sau la sex?

Recunosc că studiile cercetătorilor mă amuză, pentru că încearcă, desigur, să uimească. De multe ori chiar reuşesc să afişeze "statistici cutremurătoare". Alteori, nu fac decât să ne

Ce vor bărbaţii în pat în funcţie de vârsta lor

Odată cu înaintarea în vârstă, testosteronul intră în declin, mentalităţile se schimbă, iar preferinţele sexuale ale bărbaţilor se modifică şi ele în consecinţă. Aşadar, află ce vrea un bărbat în pat, în funcţie de vârsta lui!

15 semne ca nu ştie să facă sex

Resemnate la gândul că nouă ne este mai greu să avem orgasm în timpul sexului decât bărbaţilor, tindem să ne asumăm întreaga vină pentru faptul că sexul nu ne satisface. Ar trebui, totuşi, să te gândeşti şi la faptul că poate iubitul tău este cel care nu ştie cum să te satisfacă.

5 trucuri ca să-l înnebuneşti de plăcere cu sânii tăi

În ultimele postări pe blog ţi-am împărtăşit trucuri care să-ţi aducă satisfacţia în pat, aşadar, am vorbir mai mult despre plăcerea noastră, a femeilor. A sosit momentul să ne mai

Sex oral: 10 metode ca să scapi de inhibiţii

Studiile arată că, în cazul doamnelor şi domnişoarelor, sexul oral dublează şansele să atingi orgasmul. Dacă te tentează să-i faci şi tu sex oral iubitului tău, dar ai încă unele reţineri, află cum poţi scăpa de inhibiţii.

Între fizic şi emoţional: Cum să ai orgasm cu iubitul tău!

Doar 30% din femei simt că sexul le provoacă suficientă plăcere cât să aibă orgasm. Restul femeilor pot avea şi ele orgasm, dar au nevoie de stimularea potrivită, fie că ţine de planul

Sex: 18 motive pentru care iubitul tău nu mai ejaculează

Ne aşteptăm ca bărbaţii să ejaculeze la fiecare contact sexual, ba, chiar, ocazional, să ejaculeze prea repede. În niciun caz nu ne aşteptăm ca bărbatul cu care facem sex să nu poate avea orgasm! Dar află că această situaţie nu este atât de rară pe cât ai crede...

Horoscop: Ce surprize erotice să-i faci

În curând începe luna cadourilor, prilej cu care merită să fii mai darnică cu iubitul tău. Bărbaţii adoră surprizele cu tentă sexuală, aşa că lasă portofelul deoparte şi investeşte cu trupul şi sufletul într-un cadou super erotic! Află ce surpriză sexuală va aprecia iubitul tău, în funcţie de zodia lui!