5 trucuri erotice pe care le poţi fura de la franţuzoaice

Dacă franţuzoicele îl au pe acel "je ne sais quoi" şi noi, româncele, îl putem avea pe acel "vino-ncoa". Este recunoscut faptul că femeile de origine franceză au un şarm unic, care face din

Dacă franţuzoicele îl au pe acel "je ne sais quoi" şi noi, româncele, îl putem avea pe acel "vino-ncoa". Este recunoscut faptul că femeile de origine franceză au un şarm unic, care face din restul femeilor de pe mapamond nişte simple amatoare.

Carla Bruni, Marion Cotillard (foto) sau Audrey Tautou sunt doar câteva exemple grăitoare de femei care au sucit minţile bărbaţilor şi au stârnit invidia femeilor, deopotrivă! Vrei să fii seducătoare precum franţuzoaicele? Iată 5 trucuri care îţi vin în ajutor:

1.

Investeşte în lenjerie sexy

Tinzi să fii mai atentă la hainele pe care le porţi şi să ignori lenjeria intimă? Franţuzoicele nu acordă atâta importanţă ambalajului... O lenjerie incredibil de provocatoare, purtată pe sub hainele de zi, îţi poate oferi o doză mare de încredere. Iar dacă te simţi bine în pielea ta, vei radia de fericire şi vei atrage toate privirile.

2. Nu lăsa trecerea anilor să te sperie

Franţuzoaicele îmbătrânesc cu graţie, pentru că îşi trăiesc viaţa din plin, axându-se pe plăcerile imediate, notează Michele Fitoussi, fost editor al revistei franceze, Elle.

Decât să-ţi baţi capul cu ridurile, mai bine te bucuri de faptul că ai lângă tine un bărbat care te iubeşte. Iar dacă eşti singură, pune-ţi în evidenţă atuurile, poartă o ţinută chic şi ieşi din casă. Cunoaşte oameni noi!

3. Franţuzoaicele ştiu că sexul este tot mai satisfăcător cu cât înaintezi în vârstă

Dacă la 20 de ani nu prea ştii ce anume îţi provoacă plăcerea, lucrurile se schimbă după 30 de ani. Desigur, în tot acest timp trebuie să expersezi. O mulţime de studii susţin că plăcerea, în cazul femeilor, creşte odată cu vârta.

Aşa că nu te plafona pe măsură ce trece timpul.

4. Mănâncă cu poftă!

Franţuzoaicele nu ţin diete drastice şi se bucură de alimentele pe care le consumă. De exemplu, actriţa Marion Cotillard nu are un regim alimentar strict, dar consumă alimente 100% bio, produse de sezon şi de origine locală, care îi conservă starea de bine şi frumuseţea. Mănâncă şi tu sănătos, fără să-ţi refuzi micile plăceri culinare şi te vei simţi mai împăcată cu tine.

5. Un pahar de vin la cină poate da tonul unei partide fierbinţi de sex

Franţuzoaicele obişnuiesc să bea câte un pahar de vin roşu seara, la cină, iar, într-o cantitate moderară, vinul poate avea efecte afrodiziace.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod