Ştiai că bărbaţii pot avea orgasm multiplu? Iată cum să-i oferi dublă plăcere iubitului!

Orgasmele multiple se petrec în succesiune, fără pierderea stării de excitare între două sau mai multe piscuri de plăcere. În general, se ştie că noi, femeile, ne putem bucura de o astfel de

Orgasmele multiple se petrec în succesiune, fără pierderea stării de excitare între două sau mai multe piscuri de plăcere. În general, se ştie că noi, femeile, ne putem bucura de o astfel de experienţă, dar află că şi bărbaţii pot deveni multi-orgasmici!

Femeile pot avea orgasm după orgasm, dacă reiau imediat stimularea sexuală. Plăcerea revine în forţă, iar următorul orgasm este mai uşor de atins şi mai intens. Femeile pot avea o cascadă de orgasme, dacă nu se opresc din act...

În cazul bărbaţilor lucrurile stau un pic diferit. Reprezentanţii sexului opus cred, în mod eronat, că dacă îşi recâştigă erecţia cât mai repede după ce au ejaculat şi reuşesc să aibă încă un orgasm, sunt multi-orgasmici. În realitate, bărbaţii nu trebuie să-şi piardă deloc erecţia între două sau mai multe orgasme. Dar cum poate avea un bărbat orgasm fără să-şi piardă erecţia? Simplu, trebuie să nu ejaculeze.

Sexologii ne atrag atenţia să nu confundăm orgasmul unui bărbat cu momentul în care ejaculează. E vorba de două evenimente distincte, care pot exista unul fără celălalt.

În cazul în care iubitul tău învaţă să aibă orgasm fără să ejaculeze, va rămâne erect şi va putea continua partida de sex pentru a avea un nou orgasm!

Aşadar, întreabă-l  dacă a făcut până acum distincţia între plăcerea orgasmică şi momentul în care ejaculează. În general, orgasmul se petrece cu puţin timp înainte de primul val de ejaculare, iar plăcerea se diminuează în timpul ejaculării.

Iată ce trebuie să-l înveţi să facă:

Secretul de a avea orgasm după orgasm fără ejaculare este ca bărbatul să-şi încordeze muşchii PC, cei pe care îi foloseşte când urinează şi vrea să oprească jetul. Acei muşchi, dacă sunt suficient de încordaţi, vor împiedica ejacularea.

Aşadar, în momentul în care s-a declanşat orgasmul şi încep primele contracţii care prevestesc ejacularea, iubitul tău ar trebui să încordeze tare muşchii PC. Ejacularea nu se va mai petrece sau va fi mai slabă cantitativ. Dacă penisul rămâne erect, stimularea lui îi va produce bărbatului plăcere, fără să existe aşadar o perioadă refractară. Un nou orgasm poate fi atins în scurt timp.

Andreea (25 ani) a văzut cum iubitul ei sare de la un orgasm la altul şi a fost de acord să vă împărtăşească experienţa:

"Am ajuns la el acasă în weekend, după o săptămână în care am fost ocupaţi şi abia am avut timp unul pentru celălalt. Evident, tensiunea sexuală dintre noi era mare de tot. Am început să-i fac sex oral, cu menţiunea să nu termine înăuntru. Fiind foarte excitat mi-a spus că are orgasm şi a încercat să se abţină/ retragă în acelaşi timp. Mai apoi, mi-a spus că a avut orgasm, dar poate să continue. În scurt timp a mai avut unul în timpul sexului. Mi-am dat seama că a avut orgasm multiplu. Citisem despre el, dar nu credeam că pot să-i ofer o asemenea experienţă."

Aşadar, un strop de dorinţă şi de cunoaştere a propriei anatomii îl pot aduce şi pe iubitul tău la orgasm iar şi iar!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod