Cum să faci dragoste ca Scarlett Johansson. 5 trucuri

Scarlett Johansson este, fără îndoială, bomba sexy a Hollywood-ului! Actriţa nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre viaţa ei sexuală, fie că e vorba de fanteziile ei, de surprizele

Scarlett Johansson este, fără îndoială, bomba sexy a Hollywood-ului! Actriţa nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre viaţa ei sexuală, fie că e vorba de fanteziile ei, de surprizele erotice pe care i le făcea fostului soţ, actorul Ryan Raynolds, sau de vizitele la ginecolog.

"Este de o sexualitate copleşitoare", spunea regizorul Woody Allen despre ea. Poate de aceea a şi ales-o să joace în două dintre filmele sale, "Match Point" şi "Scoop".

Iată 5 lucruri pe care le poţi învăţa de la senzuala Scarlett Johansson ca să atingi extazul în plan sexual!

1. Mândreşte-te cu formele tale!

Scarlett Johansson trăieşte în era femeilor slabe, tonifiate şi al naibii de bronzate. Dar iată că ea a preferat să spună "nu" dietelor drastice şi să-şi păstreze formele generoase.

Nu face parte din clanul actriţelor care merg regulat la sală şi la solar. Dimpotrivă, îşi pune în evidenţă tenul ca de porţelan şi susţine că nu munceşte în sala de forţă precum colegele ei de breaslă. Scarlett Johansson se distinge de restul femeilor şi se mândreşte cu asta!

"Oamenii vin la mine şi îmi spun că sunt sexy. M-am născut cu anumite avantaje pe care încerc să le pun în evidenţă şi nu văd nimic rău în asta. Mă simt perfect cu  sexualitatea mea!"

Un prim pas pentru a a avea o viaţă sexuală fantastică este să te accepţi aşa cum eşti, cu bune şi rele. Pune-ţi în evidenţă frumuseţea naturală! Nu căuta să te înscrii în standardele actuale de frumuseţe, care, în marea majoritate a cazurilor, sunt, oricum, prea vulgare.

2.

Pune sexul pe lista ta de prorităţi!

În mod cert actriţa acordă o mare importanţă sexului. Află că în ciuda programului încărcat, Scarlett îşi face mereu timp pentru partide de sex. Pe când era căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, senzuala actriţă obişnuia să se strecoare în cabina soţului ei, atunci când acesta se afla pe platourile de filmare... Cu semnul "Nu deranjaţi!" în uşă, Scarlett îi oferea soţului ei o bine meritată pauză între filmări. N-ar strica să profiţi şi tu de puţinul timp liber pentru a face dragoste cu partenerul tău. Nu mai aştepta să ai timp, să ai chef... Ştii cum se zice: pofta vine mâncând!

3. Fă-i iubitului tău surprize erotice!

"Îmi ştiu unghiurile bune", declara Scarlett Johansson după ce, în septembrie, ieşeau la iveală imagini nud cu actriţa, care se pozase singură cu telefonul mobil.

"Am făcut acele fotografii pentru soţul meu. Nu este nimic rău în asta", a declarat Johansson. Actriţa a declarat că nu se simte deloc ruşinată de faptul că a pozat goală pentru soţul ei. "Nu e ca şi cum aş fi jucat într-un film porno, cu toate că nu văd nimic rău nici în asta", conchide Johansson.

Intenţia actriţei a fost să-i facă soţului ei o surpriză erotică. Cu alte cuvinte, ea nu se înscrie în clişeul potrivit căruia femeile căsătorite încetează să mai acorde importanţă sexului. N-ar fi rău să alungi rutina cu gesturi erotice care să-ţi ia partenerul prin surprindere. Ai grijă doar ca totul să rămână doar între voi doi.

4. Împlineşte-ţi fanteziile!

"Când îmi doresc să fac ceva nebunesc şi provocator, optez pentru sexul pe bancheta din spate a maşinii", declara Johansson cu ceva timp în urmă.

N-ar fi rău să experimentezi sexul în locuri inedite ocazional. Adrenalina este antidotul perfect pentru monotonie!

5. Mergi la ginecolog!

În ciuda declaraţiilor fără perdea, Scarlett Johansson este o tipă responsabilă în plan sexual. Ea a dezvăluit pentru revista americană "Allure" că merge la ginecolog pentru analize odată la şase luni. "Este o dovadă de inconştienţă să nu faci teste de depistare a bolilor cu transmitere sexuală", spune actriţa. Încă o dată, te invit să-i urmezi exemplul!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod