Acordă importanţă preludiului!

Cele mai multe persoane asociază plăcerea sexuală în mod direct cu orgasmul. Aceast mod de a privi lucrurile îi privează de părţi importante ale plăcerii sexuale. În mod implicit, comportamentul lor devine unul...

4 pasi să atingeţi orgasmul simultan

Deşi suntem atât de liberi şi părem atât de dispuşi să facem lucruri pentru noi şi pentru starea noastră de bine, se pare că avem uneori tendinţa de a rămâne crispaţi în lucruri care ne sunt cu adevărat importante. Ce ne opreşte de fapt să ajungem la orgasm în acelaşi timp cu partenerul şi mai ales ce putem face pentru asta?

Forma sânilor şi forma corpului îţi trădează personalitatea

Am mai descoperit alte două cercetări din ciclu "Studii 'serioase', făcute pentru amuzamentul maselor": forma sânilor îţi trădează personalitatea, iar femeile care au şolduri late stau prost cu memoria. De la oamenii de ştiinţă citire!

75% dintre femei nu mai fac sex

De ce? Pentru că sunt nemulţumite de fizicul lor. Află cum poţi remedia situaţia, dacă te afli în această "postura"

5 moduri să foloseşti "nuiaua lui Moş Nicolae" în dormitor

"Pedepsită" să simţi plăcere de Sărbători

"Vorbele murdare" care declanşează pasiunea nebună

Stai în pat lângă iubitul tău, iar aroma pielii lui îţi invadează simţurile. Te apropii mai mult de el şi îi respiri în ureche, îi săruţi uşor lobul, muşcându-l suav din când în când, cobori apoi pe gât şi simţi că vrei să îi vorbeşti "dirty"...

Horoscop: Erotismul partenerului tău, în funcţie de zodie

Astrele te ajută să îl satisfaci

Sexul este mai bun cu dragoste

Cercetarea "Archives of Sexual Behavior", la care au participat atât bărbaţi cât şi femei, a descoperit faptul că satisfacţia sexuală deplină vine atunci când iubeşti şi eşti devotat persoanei de lângă tine.

Horoscop: Erotismul tău, în funcţie de zodie

Astrele îţi dezvăluie cum să faci dragoste

Încearcă o partidă de sex... fără atingeri

Ştii cum e să îl înnebuneşti cu sărutări fierbinţi pe gât, pe piept, să îi alinţi corpul cu atingeri pline de senzualitate, să-l ai supus, să-l vezi cum arde de dorinţă să te atingă, să te sărute? Te-ai gândit cât de incitantă poate fi această nouă strategie a voastră?

Sexul de dimineaţă: un mod exploziv de a începe ziua

Persoanele care îşi încep ziua cu o partidă de sex sunt mult mai sănătoase şi mai fericite decât cele care nu fac asta. Nu o spun eu, ci oamenii de ştiinţă.

5 metode prin care îl ajuţi să te satisfacă sexual

Trucuri simple pentru un orgasm garantat

Şi bărbaţii simulează orgasmul

După ce am citit mai multe studii referitoare la orgasmul la femei şi am aflat că aproape trei sferturi din ele au mimat orgasmul, cel puţin o dată, acum aflu că 25% dintre bărbaţi au simulat, cel puţin o dată, orgasmul.

5 idei fixe despre sex, din mintea unui bărbat

Cum gândeşte unul disponibil şi unul însurat

10 alimente care stimulează apetitul sexual

Pe lângă lumânările parfurmate ai grijă ca pe masă să se găsească şi câteva afrodiziace naturale care să vă "aprindă".

Nici adolescenţii nu mai ştiu: să facă sau nu sex oral?

Mulţi tineri practică sexul oral cu mult timp înainte de a-şi pierde virginitatea, nu este...

5 exerciţii fizice pentru o viaţă sexuală incendiară

Numai cinci minute de exerciţii în fiecare zi te ajută să ai o viaţă sexuală incendiară. Îţi prezentăm o serie de cinci exerciţii special concepute pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale.

Kama Sutra - Totul despre poziţia "La galop"

Iată o tehnică originală şi foarte excitantă, în trei varinate. Care şi-a plăcut mai mult?

Kama Sutra - Totul despre poziţia "Suspendată"

Această poziţie permite terminarea actului destul de repede din partea ambilor parteneri. Dacă te îmbraci în fustă, dezbrăcarea nici nu este necesară...

Horoscop: Zone erogene, în funcţie de zodie

Ştii cum şi unde să îţi atingi partenerul pentru a-l înnebuni de plăcere? Cunoşti zonele tale erogene? Ştii punctele sensibile care, atinse într-un mod delicat, produc senzaţii de intensă placere sexuală? Află acum toate zone erogene, zodie cu zodie.