Ce cred bărbaţii despre fundul tău

Şi bărbaţii pot fi romantici, nu-i aşa? Mai ales atunci când se uită în decolteul tău. Ce să mai zicem de momentul în care îţi admiră, mai mult decât evident, posteriorul, articulând chiar nişte... onomatopee? O dovadă pură de romantism! Fiinţe profund sexuale, uneori chiar animalice, bărbaţii apreciază mult un piept proeminent, nişte picioare lungi, foarte lungi şi un posterior... "bine conturat".

Un studiu apărut în 2009 a scos la iveală faptul că bărbaţilor le plac femeile cu fundul mare şi ferm a la Jennifer Lopez. De ce? Pentru că acesta este un semn al capacităţii de reproducere. Oare se gândesc masculii atât de departe atunci când văd un astfel de posterior? Să le vedem răspunsurile:

Iată ce părere au bărbaţii despre fundul tău:

MAI MULT DESPRE: femeie, barbat, sani, picioare, fund, posterior
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dm pe 18 Iun 2014, 21:50
    experienta

    din adolescenta am avut mari complexe, ca am un fund bombat, de aceea cautam sa ma inbrac in haine largi sau care sa imi ascunda fundul bombat, cit demult nu imi place, chiar cind am fost si studemta si dupa terminarea facultatii, am considerat o pacoste pe capul meu meu Observ si la serviciu colegele( probabil din invidie) imi fac observatie ca am fund,bombat, ferm, iar sotul tare fericit trebuie sa mai fie. Ma facut sa imi apreciez aceasta parte a trupului, viitorul sot, incepuse sa privesc altfel lucrurile despre posteriul meu, sa fiu mindra intr-un anumit fel, ca putine sunt fete ca sunt nascute cu un asa posterior,, si in a ma iubi pe mine asa cum e. Acum am foarte putine complexe.

    1
    1

  • mary.mary pe 29 Aug 2013, 11:12
    Fund!!!!

    Da este adevarat ca barbatilor le place ca iubitele lor sa aibe un fund bombat si frumos..eu il am si cam toti iubitii mei mi'au spus asta :P...deci ave'ti grija fetelor de silueta voastra!!! :))

    2
    1

  • Erikvanderty pe 12 Mar 2013, 10:11
    Ipocrizie

    Mie mi se pare dovada de foarte mare ipocrizie sa iti iei colanti atat de mulati ca se vede si celulita prin ei, si iti intra pana in sistemul digestiv, decolteu pana aproape de buric, si dupa aia sa te plangi ca "vai ce nesimtiti sunt barbatii ca se uita". Daca te deranjeaza ca se uita (desi sincer, amandoi stim ca iti place, de aceea te si imbraci asa) imbraca-te mai decent si se vor uita dupa cele carora le place sa fie privite (dupa aia sa vezi invidie si draci pe tine). Dar asta e...de ce sa fim sinceri, cand putem fi ipocriti?

    7
    0

  • Larisa pe 7 Nov 2012, 00:11
    Cred euu

    Se uita de nesimptiti !

    5
    4

  • iony pe 21 Sep 2012, 20:37
    da,asa e!

    Buna tuturor!Sund de acord ca fata este foarte importanta,dar atunci cand le ai pe toate(par frumos,fata frumoasa,sani potrivit de mari,talie subtire,fund bombat.picioare drepte,maini frumoase si ingrijite)ai sansa foarte mare ca barbatii sa fie interesati foarte mult doar de aspectul fizic si multi mai putini de suflet.La mine se uite prima data la fata ,apoi le coboara ochii,insa daca sunt cu spatele,incep cu onomatopee..;)) Parerea mea este ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei,mai ales daca stie sa se poarte.

    3
    3

  • Mr. Bean pe 3 Aug 2012, 16:44
    ce prostie!!!

    TREBUIE sa admit:articolul acesta este o mare PROSTIE!! fetele nu treburi etichetate in caz ca au un fund mare sau nu , daca au niste sani mari sau nu!Eu cand ma uit la o fata nu ma uit prima oara la sanii ei sau la fund,ci ma uit la fata ei,incerc sa o privesc mai intai in ochi! Este un articol mult prea materialist,care le face pe fetesa se simta rau in corpul lor sau le face sa creada ca nu sunt atragatoare. MARTURISESC:SI MIE IMI PLAC FETELE CU UN FUND NU FOARTE MARE ,DAR NICI PREA MIC [POTRIVIT] SI CU SANII LA FEL!!!

    5
    5

  • lili pe 6 Mar 2012, 13:00
    eu sunt urata

    am o talie foarte groasa,aproape ca nici nu se poate numi talie,sani lasati,fund inexistent si lasat,celulita sevara,solduri late si picioare foarte scurte,per total par grasa dar fara forme,port ochelari,am fata rotunda,par scurt si rar,sunt cocosata,sunt foarte urata,am atatea defecte ca nu as termina nici intr-o suta de ani daca ar trebui sa le insir pe toate,as vrea sa ma contacteze cei de la cartea recordurilor pentru ca sunt cea mai urata femeie din lume

    8
    6

  • KISS Renata pe 26 Feb 2012, 20:03
    ..

    buna...si eu am un prieten si el uita dupa fundul nu dupa saniii...nahh cine cum il place

    4
    3

  • Lavinia pe 24 Ian 2012, 13:36
    @Sandra

    Sandra, ca unei surori iti spun. Mi te imaginez o femeie foarte nefericita, mortul viu, genul eterna adolescenta care nu mai reuseste sa depaseasca stadiul de liceu. Really, try being a woman, instead of being a stupid kid, and your life could get better :).

    3
    2

  • Lavinia pe 24 Ian 2012, 13:36
    @Sandra

    Sandra, ca unei surori iti spun. Mi te imaginez o femeie foarte nefericita, mortul viu, genul eterna adolescenta care nu mai reuseste sa depaseasca stadiul de liceu. Really, try being a woman, instead of being a stupid kid, and your life could get better :).

    0
    3

  • gigel pe 18 Nov 2011, 21:58
    parerea unui barbat

    nu inteleg ce sunt atatea femei revoltate pe aici.. sincer acum.. articolul e f adevarat.. barbatilor le plac fundurile mari (nu uriase) dar rotunde... ferme.. bombate.. le-au placut si in preistorie, si in antichitate, si in epoca medievala, si in epoca moderna si in cea contemporana.. ne sta in sange pot sa iti confirm si sa te asigur ca nu tine de era in care traiesti, o avem in sange.. acuma fiecare are si preferinte eu sunt cam ca primul, imi place f mult fundul, dar cand ma uit la o femeie ma uit la toata, nu doar la o parte a corpului, daca peste sani mici trec usor, daca are o fata nasoala.. poa sa aiba toata china in spate

    4
    2

  • geobuz pe 25 Mai 2011, 07:38
    Tronul sa fie imperial

    Fund, dos, shezuta,etc toate aceste denumiri trimit la ceva dosnic, pidosnic, ascuns, rushinos. Nu, cu exceptia cazului frecvent cand "iti sare curu-n obraz", adica persoana (indiferent de sex) e obraznica, tupeista, marlanca, triviala, posteriorul femeii e "insusi obrazul ei", identitatea ei feminina, caracterul ei obiectivat anatomic sugestiv, "tronul iubitului"(tron ce-l gazduieste pe el si copiii lor). Daca e sa fie "imperial", toti actorii citati mai sus, sunt innobilati, inaltati in rang, veseli. Pentru ca la slujba de cununie de la biserica, e pomenita veselia. Te veselesti cu barbatul si asta e placut Domnului pentru ca e intru Domnul, intru viatza ce afla in "cataracta imperiala" a doamnei, sorbul cel dedat izbucului. De aceea "omul recent", desacralizat, cultiva stilul "femeia-snur" a carui posterior e identic cu al barbatului care astfel o poate lesne "detrona" pe doamna, inlocuind-o "vesel" cu un alt barbat in pat. Tronul e sacru, fundul, profan (dedat profanarii si injosirii).

    7
    3

  • Lucian pe 22 Apr 2011, 15:30
    Ce cred barbatii despre fundul tau

    Faptul ca barbatii sunt atrasi de fundul sau de sanii unei femei nu cred ca are de a face cu evolutia statutul femeii in societatea,Te-ai intrebat vreodata de ce lucrurile sunt asa cum sunt? Pentru ca Dumnezeu l-a creat pe barbat cu aceasta sensibilitate sa spunem la femei asa functionam noi barbatii sa fim atrasi de femei si sa ne intemeiam o familie cu ele, sa le iubim si sa le respecatm.Asa au mers lucrurile din toate timpurile.Ti-e nu ti-ar placea ca iubitul/sotul tau sa te alinte si sa iti admire trupul tau??

    12
    2

  • ale pe 16 Apr 2011, 20:20
    but

    si eu ma incadrez in categoria fetelor cu fund bombaat desi sunt slaba..si am imbresia ca toata lumea se uita la fundul meu si nus complexata chear ma mandesc cu el si de ar putea fi si mai mare foarte bine;)

    9
    5

  • Sandra pe 12 Apr 2011, 09:48
    Ete fas

    Citeam articolul asta si, dupa un scurt moment de amuzament, m-am intristat. Daca dupa secole de civilizatie, o revolutie feminista vesnic actualizata si lupte pentru drepturile omului, gandim tot in termeni animalici, atunci lumea asta n-a evoluat deloc. Personal, fara sa fiu o mironosita sau vreo pudica, nu ma uit prima data la fundul unui barbat si nici nu ma intreb cat de viril este. Daca are ochi expresivi si un "je ne sais quoi", ma declar multumita. O mataranga tare si vanoasa nu stie sa-ti faca un ceai atunci cand esti bolnava si nici nu iti poate spune o vorba buna, si sincera, dupa o zi grea...asa ca...Revenind la subiect, mi se pare trist ca ne lasam obiectificate astfel si ca toleram excesele barbatilor pe motivul ca sunt "innascute". Asta e o porcarie, o scuza. E vorba despre educatie si despre valorile societatii aici.

    18
    6

  • deea_sexy pe 6 Apr 2011, 20:51
    fund!!!

    La mine nu toti baietii sa uita la fundul meu,decat cei mai perversi. Cei mai multi dintre fostii mei iubiti nu s-au uitat prima data la fund ci s-au uitat la fata!Asa ca eu sunt pe jumatate de acord cu ce scrie!

    4
    10

  • somala pe 28 Feb 2011, 21:02
    da !

    de ce comenteaza femeile aici? parerile sunt imparite si pro si contra

    1
    3

  • Andreea pe 22 Feb 2011, 13:44
    Un barbat inteligent se uita mai intai la fatza:))

    Cand se trezeste dimineata da cu nasul in fundul ei sau se trezeste si primul lucru pe care il vede e fatza ei?Un barbat cu cap si cu bun simt admira mai intai fatza...va spun eu,fatza unei femei conteaza cel mai mult,mai ales ca lumea e plina de "bunaciuni",mai importante sunt particularitatile...

    17
    1

  • MDM pe 14 Feb 2011, 11:59
    clar, fund

    Pentru mine e simplu...conteaza sa fie bine proportionata si draguta (in cazul in care nu vreau sa fie doar ceva de o zi-doua) dar in general e cam asa: sani-ok...sunt acolo, la locul lor, ca-s mai cu + sau mai cu - eeh..in fine, dar fundul si cu oleaca de ajutor si de la picioare...schimba tot (in detalii nu mai intru ca oricum le stim noi, astia cei cu "pata" pe fund :P )....deci => sunt proFUND convins :D . V-am pupat :)

    14
    3

  • Cri pe 31 Ian 2011, 17:47
    Fundul-a bit sexier than boobs

    Barbatii apreciaza sanii pt ca,freudian vorbind,amintesc de mama ,la nivel inconstient,bineinteles;fundul, precum soldurile duc cu gandul la viabilitate,fertilitate.

    10
    10

  • cristinastef1 pe 31 Ian 2011, 12:14
    eu nu sunt de acord!

    eu cred k orice barbat se uita mai intai la sani. . . putini sunt aceia care va zic ,,ce fund sexy ai!'' comparativ cu aceia care spun ,,ce decolteu ai in seara asta"" sau ,,se sexy e decolteul tau ". . . parerea mea,prima data sanii ies in evidenta ;)

    15
    16

  • Toni pe 31 Ian 2011, 11:40
    Ce cred barbatii despre fundul tau

    Bineinteles ca barbatii se uita la fundul femeilor, cred ca oricarui barbat ii place un fund bine conturat, dar asta nu inseamna unul gras, lasat, flescait. Cred ca e ok sa fie obraznic, ferm, fara celulita, in nici un caz unul mare pe care reprezentanta sexului frumos sa-l care cu greu, mutandu-l de pe un picior pe altul. Ma rog, am o prietena cu un fund cat o banita si e CULMEA !!, crede ca e frumos... Ma rog, gusturile nu se discuta, cred

    7
    9

  • Tziggy pe 31 Ian 2011, 07:02
    Barbatilor le plac femeile cu fundul mare

    Hai ca asta-i buna...., si ma rog unde s-a facut sondajul de opinie? In Lumea Araba? La aia sigur ca e un semn al capacitatii de reproducere. Ei isi cumpara femeile ca pe fabrici de facut puradei. Oricum, Jemifer Lopez arata bine fata de ceea ce inseamna un fund mare. Un fund arcuit, bombat nu inseamna un fund mare, dar depinde unde curbura e mai pronuntata, sus sau jos. O zi faina tuturor.

    14
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod