Horoscop: Problemele tale sexuale în funcţie de zodie

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Cât de mult îţi place sexul? Faci parte dintre cele care se confruntă cu frigiditatea sau dintre adeptele sexului agresiv? Ştiai că astrele sunt responsabile pentru aceste probleme?
MAI MULT DESPRE: sex, relatii, frigiditate, horoscop, zodii
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Iolanda88 pe 11 Mar 2011, 16:13
  Pentru Covaciu si Bogdanel

  Sunt Fecioara...si ma mandresc cu asta! :D Nu sunt nici nebuna si nici masochista... :P Fecioarelor le trebuie sigurantza si stabilitate, de-abia apoi se pot darui trup si suflet celui de langa ele! Pana ajunge un tip sa ma cucereasca, dureaza ceva...iar in tot timpul asta chiar nu pot si nu vreau sa-i arat tot ceea ce simt! Trebuie sa si merite sa primeasca o iubire infinita din partea mea! :) Peace!!!

  1
  0

 • bushido pe 16 Feb 2011, 23:37
  ptr ioana

  poti sa dai ceva explicatii mai vaste in privinta la asta,ca sa stiu su eu cum este mai bine pentru capricorni,mersi mult daca ma ajuti inseamna ca stii cum e asta.

  0
  0

 • Bogdanel pe 11 Feb 2011, 00:58
  Da da da, fecioara

  Covaciu, ai perfecta dreptate cu fecioara, am o prietena fecioara si ... exact ce ai spus! De cate ori am fost pe punctul de a parasi relatia (for real, nu doar cearta aiurea), mai tare a vrut sa fim impreuna. Si eu chiar NU am facut special asta niciodata. Ori or fi masochiste, ori de-a dreptul nebune ;)) .

  0
  0

 • ioana pe 5 Feb 2011, 17:54
  horoscop sexual

  Nu sunt de acord cu cele descrise la Capricorn. Femeile Capricorn, daca au laturi un barbat care stie sa le potenteze, pot fi adevarate tigroaice. Se multumesc cu putin dar si ofera pe masura. Gradul de excitabilitate maxim este atins cand deopotriva mentalul si trupul sunt "atinse".

  5
  1

 • covaciu floare pe 5 Feb 2011, 15:43
  cine se jertfeste pt iubire e victima fecioarei

  precum ancora infipta n inima pestelui e iubirea fecioarei . se daruieste cand partenerul e pe punctul de a o parasi si asa cum nu prinde usor nici drumul nu i da

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod