6 reguli pentru o partidă de sex reuşită sub duş. Pune-le în practică!

Sexul la duş poate fi o experienţă cu adevărat fierbinte, dar spontaneitatea nu este întotdeauna bine venită într-o situaţie în care o mişcare greşită poate deveni un drum la spital.

Sex: 5 trucuri ca să-ţi exciţi partenerul într-un minut. Învaţă să-l înnebuneşti!

Cu toate că multă lume nu o recunoaşte, relaţiile de durată sunt bazate pe sex. Atunci când actul sexual nu este plăcut, este clar că nici tu nu îţi mai doreşti să-l vezi pe bărbatul care nu te-a satisfăcut. Ei bine, e posibil ca nici el să nu mai vrea să audă de tine.

6 semne care îţi arată că te-ai îndrăgostit

Este unul dintre cele mai plăcute lucruri care ţi se poate întâmpla vreodată. Este momentul în care te simţi împlinită şi viaţa ta este roz. Este vorba despre perioada în care eşti

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre prezervative

Toate căutăm, atunci când nu ne dorim să rămânem însărcinate, fel şi fel de metode contraceptive. Este bine ştiut că majoritatea femeilor preferă anticoncepţionalele, dar ştim la fel de

5 secrete pe care trebuie să le ştii pentru a avea o partidă de sex anal reuşită

Este bine ştiut faptul că sexul anal nu este privit cu ochi buni, însă este mai puţin ştiut faptul că tot mai multe femei au început să practice acest tip de sex.

Ce spun obiceiurile lui proaste din pat despre caracterul său

În pat nu există nicio regulă, aşa că fiecare poate, în timpul actului sexual, să urle de plăcere, să facă mişcări pe care nu credea că le poate realiza sau chiar să-şi piardă cu totul

Sex: 6 poziţii în care să faci dragoste fără să oboseşti. Încearcă-le!

Când vrei să te bucuri de apropierea partenerului după o zi grea de muncă, nu ai întotdeauna energia suficientă pentru o partidă de sex ca-n filme. Alege cu grijă poziţiile sexuale care implică mai puţin efort din partea ta, pentru a nu te extenua complet după sex. Iată 6 poziţii sexuale care nu te obosesc.

Genul de femeie pe care bărbaţii o preferă pentru o relaţie serioasă

Ştim foarte bine că bărbaţilor le fug mereu ochii după femei, însă acum am aflat şi ce tip de femeie preferă masculii pentru distracţie, dar şi genul de femeie pe care ei o doresc pentru o

Sex: 5 secrete ca să-ţi alegi vibratorul perfect. Ponturi care te duc la orgasm!

Se presupune că vibratorul a fost creat la sfârşitul secolului al XIX-lea pentru a trata isteria, problemă cauzată de acumularea tensiunii sexuale. Nu se ştie dacă acest tratament a avut sau nu succes, însă este clar că vibratorul a devenit, cu timpul, o jucărie sexuală foarte iubită de femei.

Top 3 lucruri despre bărbaţi pe care cu siguranţă nu le ştiai

Există foarte multe mituri despre bărbaţi, însă nu toate sunt adevărate. Unele cercetători au scos la iveală faptul că bărbaţii pot fi „citiţi“ destul de uşor, datorită gesturilor pe

Sucul datorită căruia iubitul tău te va dori mai mult

Se spune că dorinţa sexuală creşte sau scade în funcţie de starea de spirit a fiecărui partener. Chiar şi aşa, există diferite alimente sau medicamente care te pot ajuta, atât pe tine, cât

Sex: Cum să ai un orgasm perfect, cu ajutorul vibratorului. Descoperă secretele!

Chiar dacă Marilyn Monroe spunea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ierarhia s-ar putea schimba radical dacă luăm în calcul folosirea unui vibrator cu baterii rezistente. Poţi să ajungi la orgasmul perfect doar cu ajutorul vibratorului, fie că îl foloseşti singură sau primeşti o mână de ajutor de la iubitul tău.

Sex-Horoscop: Cum să devii amanta perfectă, în funcţie de zodia ta

Descoperă care sunt trucurile şi tehnicile sexuale care te avantajează cel mai mult, în funcţie de zodia ta, ca să devii o adevărată expertă în pat. Foloseşte-le pentru a fi o amantă desăvârşită!

4 efecte benefice şi surprinzătoare pe care sexul neprotejat le are asupra ta

„Sexul este sănătate curată“. Această afirmaţie le aparţine sexologilor, care sunt de părere că plăcerea nu este singurul beneficiu al unei partide de amor reuşite.

Cum să-l refuzi când nu ai chef de sex. 5 idei ca să nu-l enervezi

Oricât de mult ţi-ar placea să te lauzi prietenelor că faci sex în fiecare noapte şi că ai orgasme peste orgasme, noi ştim că nu este adevărat, mai ales dacă ai trecut de un anumit nivel al relaţiei şi ai lasat rutina să se instaleze în dormitorul tău. Trebuie să recunoşti că sunt seri în care pur şi simplu nu ai chef să faci sex, deşi eşti conştientă că iubitul tău îşi doreşte acest lucru.

5 poziţii sexuale care îţi oferă o noapte plină de plăcere

Prima şi singura regulă pentru a avea parte de o noapte de neuitat este aceea că în dormitor nu există nicio regulă. Nu spune nimeni că o partidă de amor trebuie să înceapă şi să se termine în poziţia misionarului, iar din această cauză trebuie să exersezi cât mai multe poziţii sexuale.

5 lucruri pe care bărbaţii nu le suportă la femei

Am văzut pe stradă, în ultimii ani, tot mai multe femei care au corpul acoperit de tatuaje. Săptămâna trecută am fost la mare, iar 90% din reprezentantele sexului frumos pe care le-am văzut pe

Cele mai proaste replici de agăţat ale bărbaţilor

Suntem abordate pe stradă, cu sau fără voinţa noastră, de fel şi fel de bărbaţi. Unii sunt politicoşi, alţii nu. Indiferent de situaţie, unele replici ale lor ne lasă cu gura căscată sau

Sex: 8 alimente care sporesc pofta de sex vara. Mănâncă-le ca să fii în extaz!

Când temperaturile sunt foarte ridicate, vinul roşu are mai multe efecte nedorite decât plăcute, iar stridiile parcă nu mai sunt la fel de gustoase. Lipsa de energie cauzată de caniculă îţi poate afecta şi libidoul dacă nu ştii cum să-l stimulezi.

Horoscop: Zonele lui erogene, în funcţie de zodie. Învaţă să-l aduci în extaz!

Vrei să-l înnebuneşti de plăcere pe iubitul tău dintr-o singură atingere? Află care sunt zonele lui erogene şi stimulează-l cu mângâieri tandre şi săruturi pasionale, în funcţie de zodia lui.