Toamna este anotimpul perfect pentru a face sex

Îţi este frică de depresia de toamnă? Ei bine, cercetătorii au găsit un remediu natural şi foarte plăcut pentru această problemă. Felul în care ritmul biologic ne afectează

Îţi este frică de depresia de toamnă? Ei bine, cercetătorii au găsit un remediu natural şi foarte plăcut pentru această problemă.

Felul în care ritmul biologic ne afectează comportamentul a fost studiat de profesorii germani de la Universitatea Ludwig-Maximilians din Munchen, care au făcut un studiu pe mii de persoane din peste 166 de ţări.

Potrivit cercetării, iarna oamenii se îngraşă şi dorm mai mult, primăvara apar problemele de sănătate şi au loc cele mai multe sinucideri, vara oamenii sunt predispuşi la accidente şi dornici de aventură, iar toamna persoanele sunt melancolice.

Datorită faptului că persoanele sunt melancolice toamna, profesorul Till Roenneberg susţine că acesta este cel mai bun anotimp pentru a face sex. El a ajuns la această concluzie deoarece testosteronul atinge nivelul maxim toamna.

Mai mult, glandele hormonale feminine şi nivelul crescut de estrogen le determină pe femei să-şi dorească să facă sex mai mult toamna decât în orice altă perioadă a anului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod