7 trucuri pentru a învăţa să faci striptease ca în filme

Vrei să faci striptease în faţa prietenului tău dar nu ştii cum să renunţi la haine într-un mod cât mai senzual? Ei bine, te anunţ că ai intrat exact unde trebuia, deoarece te voi învăţa

Vrei să faci striptease în faţa prietenului tău dar nu ştii cum să renunţi la haine într-un mod cât mai senzual? Ei bine, te anunţ că ai intrat exact unde trebuia, deoarece te voi învăţa să fii foarte provocatoare.

Iată mai jos câteva trucuri pentru a a-l înfierbânta pe iubitul tău în timp ce te dezbraci:

Alege cu grijă lenjeria intimă

Primul pas, dar poate şi cel mai important, este alegerea lenjeriei. Încearcă să afli de la iubitul tău ce tip de lenjerie îi aprinde imaginaţia, pentru a fi sigură că se va excita atunci când vei rămâne aproape goală.

Cea mai bună lenjerie intimă pentru striptease este cea formată din sutien, chiloţi şi portjartier. Mai mult, lenjeria neagră este cea mai sexy.

Sânii nu trebuie să-ţi iasă din sutien

Trebuie să ai mare grjă atunci când îţi alegi sutienul.

Acesta trebuie să fie unul datorită căruia sânii tăi arată foarte bine din orice parte sunt priviţi. În plus, nu-ţi lua un sutien mai mic decât de obicei, deoarece atunci când sânii îţi ies din sutien, nu mai eşti senzuală, ci mai mult indecentă.

Nu purta tanga

Chiloţii nu ar trebui să fie tanga, ci mai degrabă unii de genul boxerilor scurţi. Însă, dacă vrei să-l dai de tot peste cap pe iubitul tău, poţi purta pe sub boxeri şi o pereche de ciloţi tanga.

Fii cât mai îmbrăcată

Ok, ne-am înţeles asupra lenjeriei intime, dar nu uita că este vorba despre striptease. Din această cauză, nu trebuie să-ţi aştepţi iubitul aproape dezbrăcată, ci cât mai îmbrăcată.

Peste lenjerie pune-ţi o cămaşă sexy şi o fustă nici prea scurtă, dar nici prea lungă.

Hainele trebuie să acopere aproape în totalitate lenjeria intimă, pentru mai mult mister.

Lumânările sunt foarte imporante

Pentru ca partida de striptease să fie completă, nu uita lumânările. Lumina din cameră trebuie stinsă, singura sursă de lumină fiind lumânările, întinse pe jos, pe mobilă sau oriunde în altă parte. Ai grijă însă să nu porneşti un incendiu, şi aici nu mă refer la iubitul tău, ci la cel adevărat.

Dacă vrei şi crezi că veţi fi mai excitaţi, poţi folosi lumânări parfumate.

Contează şi muzica

Pentru ca totul să fie perfect, în cameră trebuie să dai drumul şi la muzică. Melodiile trebuie să fie romantice şi să fie ascultate în surdină.

Cum să faci striptease

Acum, că ne-am decis asupra garderobei, să trecem la fapte.

Pune-ţi iubitul să stea pe pat, în timp ce tu te mişti lasciv pe lângă el. Adu un scaun lângă pat, iar apoi du-te şi dă drumul la muzică. Lumânările trebuie să fie aprinse în momentul în care iubitul tău ajunge în cameră. În tot acest timp, iubitul tău te va urmări cu siguranţă cu privirea.

Trebuie să te apropii de pat, cu mişcări lascive, şi să ridici un picior pe scaun. Nu fii stresată, încearcă să stai calmă şi să fii cât mai senzuală, dar nu-l lăsa pe iubitul tău să te atingă.

Renunţă la bluză, după care aruncă şi fusta pe pat. După ce ai rămas în lenjerie intimă, apropie-te de el, lasă-l să te atingă pentru câteva secunde, după care depărtează-te de el şi nu-l mai lăsa să pună mâna pe tine.

Pune-te pe scaun, depărtează-ţi picioarele, lasă-l să te privească, iar apoi apropie-ţi picioarele.

Dă-ţi şi sutienul jos şi lasă-l uşor pe podea. Nu-l lăsa să-ţi vadă prea mult sânii dezgoliţi şi întoarce-te cu spatele la el. În acest timp, renunţă şi la portjartier şi întoarce-te spre iubitul tău.

Mişcă-te din nou lasciv pe lângă el şi renunţă, uşor-uşor, şi la chiloţi.

Crezi că aici s-a terminat partida de striptease? Ei bine, odată ce ai renunţat la haine depinde doar de tine dacă mai urmează ceva sau nu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod