Topul celor mai întâlnite accidente care au loc în timpul partidelor de sex

Partidele de sex se termină, de obicei, fericit pentru ambii parteneri, care au parte de o plăcere nemărginită. Însă, există şi persoane ghinioniste, care se accidentează înainte de a ajunge

Partidele de sex se termină, de obicei, fericit pentru ambii parteneri, care au parte de o plăcere nemărginită. Însă, există şi persoane ghinioniste, care se accidentează înainte de a ajunge la orgasm.

Potrivit cercetătorilor, 1 din 3 persoane se accidentează făcând amor şi apoi au nevoie de îngriji medicale, pentru a-şi putea relua viaţa sexuală.

Iată mai jos care sunt cele mai întâlnite accidente sexuale:

Ruperea penisului

Dacă tu te afli deasupra iubitului tău, iar penetrarea nu se face corect, riscaţi ca partida de sex să fie întreruptă brusc cu multe urlete de durere. Penisul se poate rupe, ceea ce este foarte dureros pentru iubitul tău.

Distrugerea mobilierului

Sunt foarte multe persoane care preferă să facă sex pe un birou sau pe o masă. Însă, obiectele de mobilier se pot rupe sub greutatea partenerilor, iar aceştia se pot alege cu vânătăi sau, mai rău, cu mâini, coaste sau picioare rupte.

Alunecarea în baie

Ştim cu toţii că sexul în cabina de duş sau în cadă este foarte plăcut. Cu toate acestea, foarte multe cupluri au suferit accidente, deoarece au alunecat în timpul actului sexual.

Întinderile musculare

Potrivit studiilor, cele mai frecvente accidente sexuale sunt întinderile musculare. Acest tip de accident are loc deoarece tot mai multe persoane încearcă poziţii noi şi dificile, care le solicită foarte mult musculatura.

Penis captivus

Nu este un accident foarte întâlnit, dar este, de departe, cel mai înfricoşător. Aceasta este o problemă care se traduce „penis captiv“ şi are loc, de obicei din cauza fricii. În momentul erecţiei, capul penisului este mai gros decât corpul, iar din cauza contracţiei vaginului, organul masculin poate rămâne captiv în interiorul vaginului. Pentru a putea „scăpa“, trebuie aşteptat ca penisul să iasă din starea de erecţie şi musculatura vaginului să fie relaxată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod