Beneficiile partidelor de sex matinale. Află care sunt şi cum te ajută!

Majoritatea bărbaţilor adoră să facă sex dimineaţa, acest lucru fiind chiar mai plăcut pentru ei decât partidele de amor care au loc noaptea. Sexul de dimineaţă vă ajută, în primul

Majoritatea bărbaţilor adoră să facă sex dimineaţa, acest lucru fiind chiar mai plăcut pentru ei decât partidele de amor care au loc noaptea.

Sexul de dimineaţă vă ajută, în primul rând, să vă treziţi mai repede din amorţeală şi să aveţi o stare de bine pe întreaga durată a zilei.

Mai mult, amorul matinal este considerat şi un tratament naturist, care te fereşte de anumite afecţiuni de sănătate. Studiile arată că sexul de dimineaţă arde aproximativ 300 de calorii, iar dacă faceţi amor matinal de trei ori pe săptămână, micşoraţi riscul de a face un atac de cord sau un atac cerebral.

Însă, cercetătorii afirmă că acest tip de sex practicat de mai mult de trei ori pe săptămână poate scădea sistemul imunitar.

Partidele de dragoste care au loc dimineaţa sunt benefice pentru tine deoarece ameliorează migrenele şi durerile musculare, dar te fac să pari şi mai frumoasă, mai energică şi mai puternică, datorită nivelului ridicat de estrogen.

Potrivit cercetătorilor, cele mai reuşit partide de sex matinal se desfăşoară între orele 6.00 şi 11.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod