Vibratorul, benefic pentru sănătatea ta

Jucăriile sexuale au devenit, de la an la an, tot mai folosite atât de femei, cât şi de bărbaţi. Vibratorul este cel mai folosit de femei, care îl folosesc pentru a se masturba sau pentru a

Jucăriile sexuale au devenit, de la an la an, tot mai folosite atât de femei, cât şi de bărbaţi. Vibratorul este cel mai folosit de femei, care îl folosesc pentru a se masturba sau pentru a detensiona atmosfera din pat atunci când se află alături de iubit.

Pe lângă faptul că te poate duce până la orgasm, vibratorul şi masturbarea te ajută să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu.

Masturbarea duce la o circulaţie mai bună a fluidelor la nivelul vaginului, astfel că bacteriile dăunătoare ies din corp şi eşti mai puţin dispusă la infecţiile de tract urinar. Mai mult, orgasmele frecvente îmbunătăţesc sănătatea cardiovasculară şi scad riscul de a face diabet de tip 2.

Un alt efect benefic al masturbării şi al vibratorului este acela că îţi relaxează corpul, eliberează tensiunea şi ajută la secreţia de dopamină, dar eliberează şi oxitocina şi endorfine, care îţi induc o stare de bine şi te ajută să adormi mai repede.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod