6 semne care îţi arată că te-ai îndrăgostit

Este unul dintre cele mai plăcute lucruri care ţi se poate întâmpla vreodată. Este momentul în care te simţi împlinită şi viaţa ta este roz. Este vorba despre perioada în care eşti

Este unul dintre cele mai plăcute lucruri care ţi se poate întâmpla vreodată. Este momentul în care te simţi împlinită şi viaţa ta este roz. Este vorba despre perioada în care eşti îndrăgostită până peste cap.

Cum îţi dai seama de acest lucru? Ei bine, îţi prezint mai jos 6 semne care îţi arată că te-ai îndrăgostit:

Nu poţi să dromi

Stai noaptea în pat, te uiţi la tavan şi „numeri oi“? Ei bine, nu te gândi că este un lucru rău. Asta înseamnă că subconştientul tău lucrează şi nu poţi adormi deoarece te gândeşti la o persoană dragă ţie.

Te gândeşti mereu la el

Că eşti la şcoală, la liceu, la facultate, la muncă, în oraş, în parc sau în club, te gândeşti doar la el.

Orice ai face, în mintea ta este doar el şi îl vezi peste tot. Nu, nu eşti obsedată de el, doar îl iubeşti.

Te porţi cu el de parcă nu l-ai mai fi văzut de ani de zile

Aţi dormit împreună, aţi luat micul dejun, apoi aţi plecat la muncă. Când ajungeţi seara acasă, îi sari în braţe ca şi cum l-ai revedea după mulţi ani. Da, şi acesta este un semn că eşti îndrăgostită până peste cap de el.

Faci orice pentru el

Te-ai decis să-i faci pe plac şi să-i îndeplineşti toate dorinţele, chit că este vorba despre uitatul la filmele lui preferate sau mersul cu el pe stadion.

Observi chiar că îţi face plăcere să faci anumite lucruri din simplul fapt că lui îi plac, chiar dacă în trecut le urai. Ei bine, da, eşti îndrăgostită.

Nimic nu te mai supără

Duceai o viaţă agitată şi erai mereu nervoasă, iar acum simţi că eşti plină de viaţă şi nu mai dai importanţă lucrurilor care te supără? Da, şi acesta este un semn că iubeşti.

Te gândeşti la viitor

Dacă ţi-ai găsit jumătatea şi eşti îndrăgostită, te vei gândi la viitor şi la ce veţi face voi peste ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod