Joi facem sex şi ne certăm

Nu ştiu exact care este ordinea, dar, de la cercetători citire, această zi este "fatidică" pentru multe cupluri. Potrivit experţilor de la London School of Economics, joia este cea mai bună zi

Lungimea penisului ne face ţara de râs

Săptămâna aceasta am aflat o ştire cutremurătoare: românii au penis de 12,73 de centimetri, potrivit unui studiu publicat de cotidianul german Bild care avea ca subiect principal lungimea medie

7 gânduri care-i trec prin cap după ce a făcut sex

Masculii sunt, prin construcţie, creaturi interesate mai mult de fizic decât de emoţii şi, de obicei, încearcă să iniţieze contact fizic cu o femeie încă de la prima întâlnire. Majoritatea bărbaţilor nu gândesc prea mult în timpul actului sexual, pentru că această activitate este adjudecată de femei, nu-i aşa?

Horoscop: Locuri unde preferi să faci sex, în funcţie de zodie

Adori să faci sex în pat sau într-un loc mai puţin convenţional? Află acum unde îi place să facă sex fiecare reprezentantă a zodiacului.

Scoate vibratorul din sertar!

Şi pune-l pe noptieră, pentru a-l avea la indemână! Acum ceva timp, aflam că supermodelul Kate Moss şi-a cumparat nouă (9) vibratoare dintr-un sex shop, asta după ce a mimat sexul oral şi

Horoscop: Ce fel de amant ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Ştiai că astrele sunt cele care stabilesc compatibilităţile sexuale? Descoperă zodiile care îţi sunt compatibile din punct de vedere sexual şi care este tipul de amant care ţi se potriveşte.

Horoscop: Ce îl excită în funcţie de zodie

Ştii ce atingeri îi provoacă iubitului tău plăcere? Îi cunoşti locurile sensibile care aşteaptă să fie răsfăţate? Astrele te ajută să-ţi cunoşti mai bine partenerul.

9 chestii care-i trec prin cap când te vede dezbrăcată

"Pe bărbaţi nu îi interesează cum arată o femeie goală. Ei se bucură pentru că au o femeie goală lângă ei în pat. Şi, apoi, pentru aceasta s-a inventat lumina difuză", este o declaraţie a Juliei Roberts pe care a dat-o într-un interviu dat în 2010.

Horoscop: Ce te excită în funcţie de zodie

Adori să fii sărutată pe gât sau te aprinzi doar când simţi parfumul iubitului tău? Află care sunt punctele sensibile ale fiecărei zodii.

"Soţul meu nu mai poate, dar eu vreau!"

Avem 10 ani de căsnicie, dar viaţa noastră sexuală s-a încheiat brusc acum un an, de când soţul meu a avut o problemă cu coloana. După operaţie nu a mai reuşit să aibă erecţie. Niciodată. Am consultat mai mulţi specialişti şi răspunsul a fost descurajant.

Ţigara-i mai bună decât sexul oral?

Am citit de curând un studiu care scotea la iveală faptul că sexul oral practicat în exces şi cu foarte mulţi parteneri te îmbolnăveşte de cancer la gât. Cercetătorii americani au

Horoscop: Ce prejudecăţi ai despre sexul oral, în funcţie de zodie

Un studiu realizat la începutul anului scoatea la iveală faptul că tinerele practică cu regularitate sexul oral, pentru că le face să se simtă puternice. Potrivit cercetării, 1 din 3 femei se simte "stăpână pe situaţie" atunci când coboară... acolo jos.

O partidă matinală de sex? Da, vă rog!

Cine a spus că numai bărbaţii sunt înnebuniţi după o partidă matinală? Cunosc destule femei care ar renunţa la o cană mare de cafea aburindă, pentru a se pierde cu iubitul printre

4 chestii care îi sperie pe bărbaţi în pat

Te-ai gândit vreodată de ce îi este teamă iubitului tău în pat? În topul grijilor care îi bagă în sperieţi pe bărbaţi se numără mărimea, durata actului sexual, dar şi experienţa partenerei.

Orgasmul iubitului tău durează 6 secunde

Cercetătorii britanici iar "şi-au făcut de cap" în ultimul timp şi ne-au delectat cu o serie de studii mai mult decât "importante". Mai ales pentru cei/cele care fac sex.

6 motive pentru care bărbaţii sunt obsedaţi de sâni

Te-ai întrebat vreodată de ce surprinzi adesea privirile bărbaţilor fixate pe decolteul tău, deşi nu este nici pe departe adânc? Dacă răspunsul tău a fost "pentru că sunt obsedaţi de sâni", nu eşti departe de adevăr. Iată de ce:

Horoscop: Sânii şi fundul în funcţie de zodie

Mama Natură te-a înzestrat cu sâni frumoşi, fund ispititor şi buze senzuale? Află care sunt zonele cele mai sexy ale corpului tău.

Bărbaţii înşală pentru că sunt nesatisfăcuţi emoţional

48% dintre repondenţi au spus că sunt nesatisfăcuţi emoţional şi că această stare i-a împins să calce strâmb şi doar 8% au spus sincer că au fost în patul altei femei deoarece sunt nemulţumiţi sexual.

10 idei care îi trec prin cap când face sex

Îţi aminteşti filmul "What women want?" în care Mel Gibson ştia toate gândurile femeilor? Şi tu ai vrea, nu-i aşa, de multe ori să ai această capacitate de a intra în mintea partenerului pentru a afla la ce se gândeşte în fiecare moment? Poate eşti tentată să spui că atunci când fac sex, bărbaţii nu gândesc. Sau poate au un singur gând - ORGASM. Orgasmul lui, desigur!

Cel mai bun sex se face în 7,5 minute

Un studiu recent apărut în revista Jounal of Sexual Medicine a scos la iveală faptul că cel mai bun sex durează 7,5 minute, fără preludiu. Dar oare cine stă să-ţi cronometreze partidele de amor? Poate doar cercetătorii aceştia iluştri!