Suntem fără chef de sex. Pentru că trebuie?!

Astăzi am ales să dezbat cele mai triste, pesimiste, apocaliptice studii, ca să vă piară cheful de sex, măcar acum, că este post. Dar să vă amuzaţi aveţi voie :) În Marea Britanie,

Astăzi am ales să dezbat cele mai triste, pesimiste, apocaliptice studii, ca să vă piară cheful de sex, măcar acum, că este post. Dar să vă amuzaţi aveţi voie :)

În Marea Britanie, două milioane de bărbaţi şi patru milioane de femei se plâng de lipsa apetitului sexual, spun mai multe studii realizate în Marea Britanie. Dar cum au ajuns aici? Se pare că pâinea albă, apa tonică şi medicamentele pentru gripă şi răceală le scad libidoul, potrivit experţilor în sexologie. Cum aşa? Păi, pâinea albă eliberează zahăr în sânge mai rapid decât cerealele integrale ceea ce face ca glicemia să aibă oscilaţii mari, medicamentele au difenhidramină sau pseudoefedrină, iar apa tonică te lasă fără chef din cauza ingredientului care îi dă aroma unică.

Mai mult de 33% dintre femei sunt triste după ce fac sex. Unele chiar au depresii, crize de plâns sau sunt dezamăgite crunt. Conform unei cercetări a Queensland Institute of Technology din Australia, multe femei tinere, după o partidă de se, au stări de anxietate. Cine e de vină? Poate faptul că au mâncat prea multă pâine sau sunt răcite, dacă este să ne luăm după studiul de mai sus.

Am găsit şi un studiu despre virginitatea cea demult pierdută de mulţi şi multe. Cercetătorii americani au descoperit că bărbaţii se cred mai arătoşi după ce îşi pierd virginitatea, iar femeile se văd mai urâte, pentru că încep să îşi facă din ce în ce mai multe griji că nu mai sunt atrăgătoare pentru sexul opus. Eu cred că oglinda este de vină în ambele cazuri, dar şi încredere în sine exagerată a bărbaţilor, care au impresia că s-au descurcat de minune, şi piticii de pe creier ai femeilor care nu au altceva mai bun de făcut.

Bărbaţii se simt bătrâni după 58 de ani, iar femeile după 29 de ani, este concluzia unui studiu realizat în Lancaster, Anglia. Aici cred că tot oglinda şi piticii sunt de vină...

Mi se pare mie sau se merge pe ideea că bărbaţii nu trebuie să arate bine, dar din cine ştie ce motiv, este "un must" pentru femei să arate mereu incredibil de bine? "La 30 de ani, femeile se maturizează, se aşteaptă de la ele să se gândească să se mărite şi să-şi întemeieze o familie. În schimb, bărbaţii sunt mult mai orientaţi către carieră, aşa că nu se simt bătrâni decât aproape de vârsta pensionării”, spune profesorul de psihologie Cary Cooper de la Universitatea din Lancaster. Noi femeile gândim prea mult şi, de multe ori, ne gândim la chestiuni aberante şi lipsite de importanţă şi de aceea uităm să mai trăim clipa. Ne pierdem aiurea în detalii şi ne facem viaţa complicată inutil. Defect de construcţie. Dar se poate remedia - asta e faza bună :)

Mă opresc aici cu studiile de acest gen să nu vă deprim de tot. Data viitoare va fi mai fierbinte :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod