Joi facem sex şi ne certăm

Nu ştiu exact care este ordinea, dar, de la cercetători citire, această zi este "fatidică" pentru multe cupluri. Potrivit experţilor de la London School of Economics, joia este cea mai bună zi

Nu ştiu exact care este ordinea, dar, de la cercetători citire, această zi este "fatidică" pentru multe cupluri. Potrivit experţilor de la London School of Economics, joia este cea mai bună zi pentru a face sex. De ce? Pentru că în această zi, organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii. Dar asta nu este tot:  în ceea ce priveşte momentul zilei ideal pentru a face sex, experţii au constatat că nevoile femeilor diferă de cele ale bărbaţilor.

Astfel, bărbaţii preferă sexul de dimineaţă, deoarece în acest moment al zilei nivelul de testosteron este la cote maxime, iar erecţia este una puternică. De cealaltă parte, organismul femeilor înregistrează cel mai mare nivel de hormoni sexuali după-amiaza sau seara. Bizar, nu?

Stai să vezi rezultatul unui alt studiu apărut în luna ianuarie a acestui an. Tot britanicii (că nu se putea altfel) au ajuns la concluzia că majoritatea cuplurilor se ceartă, în medie, de 312 ori pe an. Şiiiii, potrivit experţilor, cele mai multe dintre certuri izbucnesc în cursul serii de...

de...de... joi. Şi cum aceşti britanici sunt experţii experţilor, ciudaţii aştia ştiu şi ora la care se petrece această ceartă: puţin înainte de ora 20. Dar nu se opresc aici în amănunte: cearta durează, în medie, aproximativ 10 minute. Eu sper ca data viitoare să nu se mai întâmple să primesc astfel de detalii "cu virgulă", vreau ca totul să fie "la secundă". Pentru că este o chestiune serioasă, nu-i aşa?

Şi eu care mă gândeam că motivul certei de joi este nepotrivirea orei de sex a celor doi... Când colo ce să vezi? Motivele pentru care iubiţii se ceartă ţin de, atenţie, curăţenia şi igiena....

locuinţei. Băiii, dar plictisitori mai suntem!

Cercetătorii ăştia nu au pic de coerenţă în ceea ce fac şi zic. Helăăăuuuu! Cică firele de păr aruncate în chiuvetă, urmele de murdărie din vasul de toaletă, neînlocuirea sulurilor de hârtie igienică de la baie, schimbarea postului TV fără acceptul partenerului şi intervalul de timp prea mare de care are nevoie unul dintre parteneri pentru a se pregăti înainte de a ieşi în oraş reprezintă cele mai des invocate motive de ceartă din viaţa de cuplu. Astea DAAA motive! Bine că ştim acum când să ne certăm partenerul când nu trage apa după ce face pishu: ÎN FIECARE JOI!

Păi şi dacă uită  să tragă apa în fiecare zi, ce fac? Mai bine îl ameninţ că nu mai face sex joi, nu? Oricum nu putem să facem sex, nu ne sincronizăm deloc, pentru că el vrea dimineaţa, iar eu mai pe după-amiază când mă trezesc.

O lume nebună, nebună!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod