Îmi place să fiu bătută, legată şi biciuită

Se "lăuda" Rihanna zilele trecute într-un interviu acordat revistei Rolling Stones. "Îmi place să am pe cineva care să fie macho şi să ia decizii pentru mine. În pat, îmi place să fiu

Se "lăuda" Rihanna zilele trecute într-un interviu acordat revistei Rolling Stones. "Îmi place să am pe cineva care să fie macho şi să ia decizii pentru mine. În pat, îmi place să fiu pălmuită şi ador să fiu legată. Şi biciurile şi cătuşele îmi plac" dezvăluie "kinkinoasa" RiRi despre plăcerile ei din dormitor. Şi ce mare chestie? Parcă ar fi singura persoană de pe această planetă căreia îi place să fie niţel "altoită", cu plăcere, în pat.

Durere, spaimă, umilinţă - sunt doar câteva sentimente care pot provoca plăcere imensă, greu de controlat în intiminate.

Sunt oameni care au NEVOIE de acest "pachet" pentru că, potrivit specialiştilor, actul sexual de tip clasic a fost alienat undeva în fiinţa lor sexuală, iar atingerea orgasmului este condiţionată de simţirea acestor emoţii. "Explicaţiile acestui tip de condiţionare se găsesc de cele mai multe ori în trecutul persoanei şi schimbarea tipului de stimulare poate fi făcută în timp doar cu efortul unei recondiţionări a impulsurilor sexuale", îmi explică Lena Rusti, psihoterapeut.

Pentru alte cupluri în schimb, comportamentul sexual obişnuit devine în timp o rutină groaznică şi simt nevoia de a fi stimulaţi mai PUTERNIC pentru a descoperi noi senzaţii.

O chestiune, până la urmă, normală. Aşa cum în unele cupluri o astfel de criză poate duce la căutarea unor experienţe sexuale în afara relaţiei, pentru alţii căutarea rămâne în interior, ceea ce e bine. Ce fac astfel de cupluri? "Adaugă" noi tipuri de experienţe de tip sexual, cum ar fi bondage-ul. "Pe aceste persoane nu le mână în aceste experienţe neputinţa de a avea o relaţie sexuală lipsită de constrângere fizică, însă o experienţă nouă aduce ceva nou şi curiozitatea devine ea însăşi o formă de excitare, susţinută de comportamentul ulterior", continuă Lena Rusti.
Logic, în astfel de situaţii, ESENŢIAL este ca partenerii să fie pe aceeaşi lungime de undă şi să aibă aceleaşi dorinţe şi aşteptări de la această experienţă şi, mai ales, să îşi fixeze limitele de comun acord, dinainte. "În caz contrar, crearea unor tensiuni venite din faptul că unul din parteneri are limite diferite pe care nu poate sau nu ştie să le mărturisească poate duce la conflicte interioare serioase, cu efecte asupra propriei persoane, dar şi asupra relaţiei", mai explică psohoterapeutul.

Până la urmă, bondage, bondage, dar să ştiu şi eu, vorba aia.

:))) În ceea ce o priveşte pe Rihanna, acum înţeleg de ce l-a denunţat pe Chris Brown, fostul iubit: pentru că doar o a pălmuit-o. Nu şi-a bătut capul legând-o, biciuid-o, punând-i cătuşe şi tot tacâmu'. Şi acum spui toatea astea, măi Rihanna? Ce poate să mai facă Brown acum, când nu are voie să se apropie de tine din ordinul poliţiei?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod