Vrei sâni mai mari? Îi poţi avea GRATIS!

În vizitele mele pe net, am descoperit un site care te-ar putea interesa. Pe bărbaţi.... cu siguranţă! :)))  Se numeşte Myfreeimplants şi este, de fapt, o comunitate online, cu ajutorul cărei

În vizitele mele pe net, am descoperit un site care te-ar putea interesa. Pe bărbaţi.... cu siguranţă! :)))  Se numeşte Myfreeimplants şi este, de fapt, o comunitate online, cu ajutorul cărei îţi poţi creşte cupa de la sutien :))))).  Pe scurt - vrei sâni mari, nu ai bani, nu dispera! Te ajută Myfreeimplants!

Ce trebuie să faci? Nu mare lucru: o poza, o descriere de-a ta şi, bineînţeles, numărul gramelor de silicon care te-ar putea face mai atrăgătoare. Cum funcţionează? Ca un act de caritate mai... altfel - colecţionezi donaţii de la binefăcători (care sunt, de cele mai multe ori, bărbaţi)  pentru implanturile tale.

Site-ul a fost înfiinţat prin 2005, după ce actualul proprietar a participat la o petrecere a burlacilor, unde era o tipă care făcea streaptease care îţi dorea foarte mult să îşi pună silicoane, dar nu avea bani. Şi uite aşa, din bacşişurile primite în acea seară a reuşit să strângă o parte de bani pentru implanturi...

Dacă eşti pregătită să lupţi cu adversarele tale, te poţi înscrie şi tu. Poţi comunica cu binefăcătorii tăi despre orice: de la frunzele îngălbenite ale unei toamne târzii până la cât de des foloseşti vibratorul în serile răcoroase de toamnă târzie. Dar ai grijă la dezvăluirea detaliilor personale. Aplici aceeaşi regulă ca pe orice site de socializare: cu cât mai puţine informaţii, cu atât mai bine pentru tine. Păstrează misterul!

Vezi? Sunt atâtea posibilităţi? Dacă vrei sâni mai mari, îi poţi avea gratis, cu ajutorul câtorva clickuri. Dar gândeşte-te întâi de toate dacă vrei asta cu adevărat, pentru că banii pe care îi primeşti de la donatori sunt blocaţi într-un cont şi nu îi poţi folosi decât pentru această operaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod