Renunţă la autostop! Dacă nu vrei să fii violat...

Este avertizarea poliţiei din Zimbabwe pentru toţi bărbaţii! Săptămâna trecută aflam că în această ţară, săracii bărbaţi chiar au de suferit. Ajung să fie violaţi, la drumul mare, de

Este avertizarea poliţiei din Zimbabwe pentru toţi bărbaţii! Săptămâna trecută aflam că în această ţară, săracii bărbaţi chiar au de suferit. Ajung să fie violaţi, la drumul mare, de femei. Şi nu este de râs, pentru că situaţia este destul de gravă.

Poliţia le-a cerut celor care călătoresc să folosească transportul în comun, pentru că riscă să fie răniţi sau să treacă prin experienţe traumatizante. Acest anunţ a fost făcut după ce un bărbat a fost violat de trei femei care s-au oferit să îl transporte cu maşina. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, mai naiv din fire, a fost ademenit de către cele trei femei care pretindeau că merg în aceeaşi direcţie cu el, şi au profitat de trupul lui. Potrivit poliţiei locale, violul a fost unul destul de serios, "aşa cum se face", nu cum a păţit bătrânica din Prahova acum câteva săptămâni, "viol" care a făcut o ţară întreagă să râdă.

În Zimbabwe, violul a fost pe bune: femeile i-au injectat bărbatului o substanţă necunoscută (încă), după care, pe rând, au abuzat de sărman, şi mai apoi au pus prezervativele folosite pe bordul maşinii. Ultima fază cu prezervativele nu am înţeles-o, dar poate ăsta o fi obiceiul pe acolo...

După ce s-au "înfruptat cu nesaţ" din corpul lui (furându-i poate şi virginitatea), violatoarele l-au abandonat pe marginea drumului, nu înainte însă de a-i fura bunurile... materiale. De parcă puritatea lui nu ar fi fost de ajuns... Interesant e că nu au fost făcute arestări în urma acestei fapte groteşti.

Aceasta nu este singura faptă de acest gen semnalată în Zimbabwe: luna trecută, un tânăr de 24 de ani a fost violat de o femeie, după ce aceasta l-a ameninţat cu... un şarpe. Asta da armă. :)))) Zile grele au unii bărbaţi. Şi când te gândeşti că în Prahova, unii nici nu ştiu să violeze, mai bine îi trimiţi în Zimbabwe să vadă cum se face, să înveţe de la profesioniste :))))

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod