Poveste adevărată: "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu!"

Când m-am căsătorit cu Andrei n-aş fi crezut în ruptul capului că o să ajung să-l înşel, însă viaţa mi-a demonstrat că nu trebuie să spui niciodată niciodată. După numai trei ani de căsnicie l-am prins că mă înşela cu alta. Acum, la un an de la această descoperire, şi eu am ajuns să trăiesc cu soţul celeilalte femei din viaţa bărbatului meu.

Orgasmul tău: 10 ciudăţenii care te duc pe culmile plăcerii

Orice femeie îşi doreşte să atingă orgasmul de fiecare dată când face sex cu iubitul. Dacă nici tu n-ai reuşit performanţa, te invit să afli mai multe detalii picante despre clitorisul tău. Ele te vor ajuta să înţelegi de ce nu ai orgasm doar prin penetrare, dar şi să intensifici plăcerea pe care o simţi în timpul sexului.

Horoscop: cât de uşor ajungi la orgasm, în funcţie de zodie

Unele femeie ating orgasmul după 5 minute de sex. Altele n-au avut nicioadată orgasm cu iubitul. De ce există atâtea diferenţe între femei când vine vorba de orgasmul avut în timpul sexului? Semnul zodiacal ne-a înzestrat cu o serie de factori care ne aduc la orgasm.

Horoscop: Cât sex faci în luna august

Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna august? Pasiune mistuitoare sau probleme în relaţie? Află mai multe.

Sex pe plajă: pro sau contra

Perioada vacanţelor romantice petrecute pe malul mării este în plină desfăşurare. De câte ori nu ai visat aceste zile pline de pasiune pe care să le petreci alături de iubitul tău, departe de grijile cotidiene!

Horoscop: Cu cine te potriveşti la pat

Astrele te ajută să-ţi analizezi relaţia de cuplu şi să-ţi dai seama dacă sunteţi compatibili sexual. Află în funcţie de caracteristicile zodiei tale dacă te potriveşti cu partenerul tău.

Sex: Călătorie în orgasmul femeilor

Când mai iau o pauză de la căutarea tratamentelor pentru cancer, îmbătrânire şi moarte, ca să se relaxeze, oamenii de ştiinţă studiază orgasmul feminin.

Prezervative şi lubrifianţi pentru vegetarieni

Sexul uman protejat necesită şi un pic de implicare animală - majoritatea contraceptivelor orale sunt produse de companii farmaceutice care fac teste pe animale, iar cazeina, o substanţă proteică aflată în lapte, este întâlnită în multe prezervative din latex.

6 motive să (mai) faci sex

Îţi lipseşte motivaţia? Nu-i nimic, ţi-o dau eu, cu citire de la cercetători. Plăcerile carnale sunt importante şi merită să guşti din ele. Iată motivele pentru care eşti obligată să

Cum s-a inventat vibratorul

O cutie dreptunghiulară din metal cu căptuşeală de piele şi un braţ ca un şarpe ce atârnă de-a lungul ei. Un dispozitiv de forma unui uscător de păr, cu o bilă de cauciuc ataşată la capăt, care toarce când e băgat în priză. Un altul, de aceeaşi formă, dar mai mare şi mai plat, din oţel inoxidabil, care vibrează şi împrăştie şocuri electrice blânde.

Ai mimat orgasmul? De câte ori?

Nici nu e nevoie să-mi răspunzi pentru că cercetătorii au aflat deja :))) Imposibil să nu ţi se fi întâmplat măcar o dată să mimezi orgasmul. Ai o migrenă, dar nu poţi să-ţi laşi

10 alimente care-ţi cresc pofta de sex

Studiile arată că există anumite alimente care au capacitatea de a stimula pofta de sex, mărind fluxul sanguin din zona genitală. Iată care sunt cele mai puternice alimente care au rolul de a mări cheful de sex!

Paranormal: ”Fac sex sălbatic pe lună plină!”

Întotdeauna am avut probleme de adaptare în perioadele cu lună plină. Noaptea nu reuşeam să mă odihnesc bine şi evident ziua eram ţâfnoasă şi obosită. În timp, am dezvoltat o fobie faţă de perioadele astea. Am încercat diverse remedii, de la somnifere la leacuri băbeşti, dar nimic n-a funcţionat.

Cu ce fel de bărbat ai face sex?

Acum câteva zile am citit undeva că, potrivit unui studiu (logic!!!), femeile îi consideră extrem de sexy pe bărbaţii care nu zâmbesc, sunt tăcuţi şi deprimaţi chiar. Dar ce s-o fi

Cum îl faci să nu te înşele

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să auzi, chiar şi fără să vrei, detalii despre scandaluri revoltătoare legate de bărbaţi aflaţi în relaţii oficiale, dar care înşală? Oriunde te-ai

Cum să-l exciţi... fără a fi o sado-masochistă

"Am făcut sex cu prietenul meu de câteva ori şi vreau să "măresc puţin volumul", dar n-aş vrea să creadă că sunt prea experimentată. Când este momentul să vin în dormitor cu...

Sex în aer liber: care este locul tău preferat?

E vară, în casă e cald, dar voi sunteţi fierbinţi şi dornici să vă "răcoriţi" pentru că hormonii tropăie prea gălăgios în voi, nu-i aşa? :))) Ce faceţi în acest caz? Ieşiţi afară,

Horoscop: Cât de mult faci sex, în funcţie de zodie

Nativele din Scorpion o fac cel mai des, cele din Fecioară mai deloc, iar cele din Gemeni preferă sexul oriunde, oricând şi oricât.

Cât de tare ţipi când ai orgasm?

Eu am nişte vecini care ţipă de fiecare dată când fac sex. Şi bănui că au şi orgasm. De fapt ea ţipă mai mult. Şi pare să şi sufere niţel şi mai că-mi vine să mă duc să-i bat la

Horoscop: Ce-l excită la tine, în funcţie de zodia lui

Nativul din Rac este atras de sânii tăi, cel din Gemeni de spiritul tău aventurier, iar cel din Taur este excitat de banii de care dispui. Află acum ce îl excită la tine, în funcţie de zodie.