10 alimente care te fac bună la pat

Ce înseamnă oare bună la pat? Să te simţi sexy în pielea ta, să ai o mare putere de seducţie şi energie cât cuprinde în timpul sexului, să te exciţi cu uşurinţă şi să fii bine lubrifiată. E destul de greu să îndeplineşti toate aceste condiţii fericite când eşti în pat cu iubitul tău.
Ce înseamnă oare bună la pat? Să te simţi sexy în pielea ta, să ai o mare putere de seducţie şi energie cât cuprinde în timpul sexului, să te exciţi cu uşurinţă şi să fii bine lubrifiată. E destul de greu să îndeplineşti toate aceste condiţii fericite când eşti în pat cu iubitul tău. Vestea bună este că există anumite alimente care te ajută să obţii toate cele de mai sus şi multe altele.

Iată 10 alimente care fac minuni cu viaţa ta sexuală şi te transformă într-o femeie bună la pat!


Consumă iaurt pentru un vagin sănătos


Nu este nevoie să-ţi aplici iaurt direct pe zona intimă pentru a te feri de infecţii vaginale. Iaurtul îţi echilibrează flora vaginală şi dacă îl consumi normal. Aşa că include-l în dieta ta zilnică. Iaurtul îţi poate regla ph-ul vaginal, astfel încât să ajungă la valori normale. În cadrul unui studiu, femeile care sufereau de candidoză şi aveau un ph vaginal ridicat, în jurul valorii de 6, au consumat 170 de grame de iaurt pe zi şi, surpriză, şi-au redus ph-ul până la 4, în condiţiile în care valorile optime sunt între 4 şi 4.5.
Consumă zilnic iaurt, căci sănătatea zonei tale intime îţi influenţează prestaţia şi satisfacţia din pat.

Fructele goji te fac să te simţi sexy


Goji este cel mai bogat aliment în antioxidanţi, deci are efecte magnifice asupra vieţii tale sexuale. Acest fruct încetineşte procesul de îmbătrânire al pielii şi îmbunătăţeşte structura colagenului, ceea ce înseamnă, practic, că îţi conservă frumuseţea. Multe femei au nevoie să se simtă bine în pielea lor, pentru a se simţi bine şi în pat. Consumând fructele goji, vei fi mai fericită când te priveşti în oglindă şi, prin urmare, mai încrezătoare în timpul sexului. Un pumn de fructe goji consumate zilnic înainte de micul dejun sunt o adevărată asigurare pe termen lung a vieţii tale sexuale. În plus, găseşti şi cosmetice care au în compoziţia lor goji.

Fii irezistibilă cu o plăcintă de dovleac


Nu, nu-ţi imagina scenarii murdare... E vorba doar de mirosul plăcintei cu dovleac.
S-a descoperit că mirosul dovleacului le creşte bărbaţilor cu 40% apetitul sexual. Simpla adulmecare a dovleacului provoacă erecţii. Aşa că pregăteşte-i o plăcintă cu dovleac şi vei deveni irezistibilă în ochii lui. Iar el nu va şti ce l-a lovit.

Soia te ajută să te lubrifiezi în timpul sexului


Cel mai inhibator lucru pentru o femeie în pat este când realizează că iubitul vrea să... intre, iar ea nu s-a lubrifiat cum trebuie. Dacă prima penetrare este dureroasă, femeia se încordează, iar încercarea de a face sex devine tot mai anevoioasă. E important să prelungiţi preludiul în asemenea cazuri, dar află că există şi un mic aliment care îţi sare în ajutor: soia! Dacă incluzi soia în regimul tău alimentar, creşti eficienţa hormonului estrogen, care determină lubrifierea.

Polenul de albine îţi îmbunătăţeşte reflexele sexuale


Polenul este una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, care conţine toată gama de aminoacizi esenţiali, o mulţime de vitamine şi minerale. El sporeşte legătura neuro-genitală, aşa că te ajută să fii mai receptivă în pat şi să simţi o plăcere mai intensă.


Lecitina îţi aduce orgasme intense


Lecitina este cunoscută în general pentru efectul ei de îmbunătăţire a memoriei, dar află că îţi aduce şi alte beneficii, inclusiv în plan sexual. Te ajută să te exciţi mai repede şi să ai parte de orgasme mai intense pentru că sporeşte circulaţia sângelui.

Legume care îţi oferă mai multă forţă în pat


De ce ai avea nevoie de forţă? Pentru a susţine poziţii de sex care sunt ceva mai complicate. Ca să fii cât mai bine pregătită fizic, pe lângă sport, consumă şi aceste alimente care îţi îmbunătăţesc condiţia fizică: spanac, brocoli, roşii, morcovi şi seminţe de floarea soarelui.

Bananele şi mierea te fac mai energică în pat


Cele două alimente conţin nutrienţi importanţi care îţi oferă energie şi te fac mai dinamică în pat. Pe lângă bogăţia vitaminelor, cele două sunt uşor de digerat, deci îţi oferă un efect maxim de energizare.
Vei fi mai activă în timpul sexului.

Alimente care îţi cresc pofta de sex


Salata verde, stridiile şi usturoiul sunt cele mai populare alimente afrodiasiace, care, dacă sunt consumate cu regularitate, promit să menţină un nivel optim al libidoului.

Ciocolata îţi oferă un plus de entuziasm


Ciocolata cu un conţinut de peste 70% de cacao face minuni pentru dispoziţia ta. Substanţele pe care le conţine îţi stimulează eliberarea de endorfine care te fac săte simţi fericită. Ori o bună dispoziţie este esenţială în plan sexual!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod