Sex oral: femeile îl fac din dragoste, bărbaţii din interes

Femeile se gândesc prima oară să facă sex oral pentru că nu vor să-şi piardă virginitatea, deci să facă sex normal. De obicei, e vorba de o adolescentă care trece prin fantasmele primei

Femeile se gândesc prima oară să facă sex oral pentru că nu vor să-şi piardă virginitatea, deci să facă sex normal. De obicei, e vorba de o adolescentă care trece prin fantasmele primei iubiri. Fluturaşi în stomac, palme transpirate şi certitudinea că nu poate trăi fără EL, acel tip atââât de dulce. La vârsta respectivă viitorii bărbaţi văd prima iubire ca pe marea ocazie de a-şi începe viaţa sexuală. Aşa că încep să bată apropouri prietenei, să-i pună mâini pe picior şi alte altele. Adolescenta îşi dă seama că acest tip atât de dulce ar putea să o părăsească pentru o domnişoară mai experimentată, pe care n-o deranjează să-şi depărteze niţel picioarele în pauza dintre română şi mate.

Şi cum nu-şi poate imagina viaţa fără respectivul, dar nici nu vrea să-şi piardă viginitatea, găseşte soluţia minune: sexul oral.
Tipul se mulţumeşte pentru moment. Ba mai mult, îi face şi el ei, la gândul că aşa îi arată cât de bine e.

Adolescentul face sex oral ca să obţină sex normal.

La maturitate, femeia face în continuare sex oral din iubire pentru partener, care ar putea să meargă la prostituate sau ar putea să-şi caute o amantă. Doar bărbaţii zic că înşală pentru că nu primesc tot ce au nevoie acasă, nu-i aşa? Deci, sexul oral devine o activitate ce trebuie bifată, pentru binele relaţiei sau al căsniciei. Femeia îl mai face şi pentru că îi place cum se manifestă el când este în extaz. Îi oferă un sentiment înălţător de putere.

Bărbatul ajuns la maturitate îl face pentru că a învăţat, după mai multe rateuri, că sexul oral e cea mai sigură metodă de a aduce o femeie la orgasm. Şi cum mândria unui bărbat şi, chiar, fericirea lui într-o relaţie, depind în mare măsură de câte orgasme provoacă partenerei, sexul oral devine, la fel, o activitate ce trebuie bifată, pentru orgoliul personal.

Trecuţi de prima tinereţe, dragostea şi interesele se inversează între sexe!

Femeile vor acum sex şi practică sexul oral ca să-şi ridice partenerul la înălţimea aşteptărilor. De la o vârstă, erecţiile nu mai pică din cer, iar soţiile excitate încep să facă sex oral din iubire pentru sex, nu pentru bărbat.
Bărbatul, în schimb, începe să vadă sexul oral ca pe un sărut intim cu care speră să-şi satisfacă fizic şi emoţional partenera. Tocmai de aceea, bărbaţii "impotenţi" caută femei tinere, care n-au descoperit încă iubirea pentru sex. Aceste tinere îi venerează din alte motive: statut social, situaţie financiară, dar nu prestaţia la pat.

La fel, femeile mature apelează la tinerei care vor să experimenteze. Şi cum sunt experte în sex oral, multe dintre aceste femei vor fi iubite de tinerei, fără să o ceară în mod expres.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod