Cum face curăţenie, aşa face şi sex!

Draga mea, înainte să vă cuibăriţi în pat, pune-l mai întâi să facă puţină curăţenie. "O femeie care îşi doreşte să vadă cum o va trata un bărbat în timpul sexului, ar trebui

Ce fel de orgasm ai la 20, la 30 şi la 40 de ani

Experţii susţin că orgasmul vine mult mai uşor la bărbaţi. Femeile trebuie să înveţe anumite mecanisme psihosexuale, pentru a atinge climaxul. Vestea bună e că odată cu înaintarea în vârstă devii tot mai predispusă să ai orgasme.

Decoraţiuni inghinale: Cum să o împodobeşti de Sărbători

Ce-ai zice dacă i-ai face iubitului tău o surpiză super erotică de sărbători, în loc să-i faci un cadou banal? Sună interesant, nu? Fie că este ziua lui, fie că aniversaţi ceva sau pur şi simplu se apropie sărbătorile şi vrei să le petreceţi într-un mod cu totul special, elementele de decor pe care le poţi alege pentru zona intimă te ajută să-l surprinzi.

10 paşi ca să-i oferi cel mai intens orgasm din viaţa lui

Deşi n-ai crede, orgasmul masculin este o experienţă complexă. Celebrul sexolog Alfred Kinsey preciza în anii '50 că ejacularea şi orgasmul nu se petrec în acelaşi timp. Un bărbat poate ejacula la câteva secunde bune după ce a avut orgasm. Ştiai acest lucru?

5 activităţi solo care fac sexul în doi fierbinte

Ca să te bucuri de partide senzaţionale de sex cu iubitul tău, iar el să rămână subjugat farmecelor tale, acordă-ţi ţie, în primul rând, atenţie. Ca să fii bună la pat şi să simţi o

Sex: 10 secrete ale poziţiei 69

Doar o treime din femei au orgasm prin penetrare vaginală, ceea ce înseamnă că, dacă vrei să atingi extazul în pat cu iubitul tău, ar fi bine să experimentaţi şi alte tipuri de sex, cum ar fi cel oral. Două treimi din femei au orgasm de fiecare dată când li se face sex oral!

30 de trucuri sexuale pentru a-i câştiga iubirea

Ruth Purple, terapeut în relaţii de cuplu susţine că bărbaţii comunică prin sex. Mai precis, "sexul ar fi singura manieră adecvată prin care aceştia îşi pot împărtăşi sentimentele", explică specialistul. "Dacă îl privezi de sex, e ca şi cum i-ai refuza dragostea."

Slăbit rapid: Top 7 poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii

Descoperă care sunt cele mai antrenante poziţii sexuale, care te ajută să slăbeşti şi să-ţi tonifiezi corpul şi vezi de câte calorii te scapă, dacă le practici timp de 30 de minute!

5 trucuri simple ca să ai chef de sex diseară

Uneori trăim pentru week-end şi datorită faptului că în acele două zile "de libertate" ne revine pofta de sex ca prin magie! Stresul zboară pe fereastră chiar de vineri seară, pentru că

Vinovăţia sexuală: suferi şi tu de ea?

Astăzi am o poftă nebună să ascult Madonna şi, printre click-uri, am ajuns, desigur, la melodia "Justify my love". Ascultând vocea senzuală a Madonnei fredonând "Wanting, needing, waiting for

Horoscop: Cum să-l abordezi în funcţie de zodia lui

Iubitul tău este cel care ia mereu iniţiativa când vine vorba de sex? Sigur că e comod să-l aştepţi pe el să facă prima mişcare, mai ales că o face destul de des... Totuşi, n-ar strica, ocazional, să fii tu cea care dă tonul distracţiei în pat.

Maturitatea psiho-sexuală: Află secretul căsniciilor fericite!

Sexul face şi desface o relaţie. Fie că ne place să o admitem sau nu, la început ne leagă o atracţie sexuală, care, capătă, odată cu trecerea timpului, nuanţe de iubire. După ce iubirea

Cifra sexuală: Fantezii cu tine, în funcţie de data naşterii

Orice bărbat are fantezii cu iubita lui, iar mulţi dintre reprezentanţii sexului opus ezită să dezvăluie aceste fantezii, de teama să nu fie catalogaţi "perverşi"! Dacă până acum iubitul tău nu ţi-a mărturisit ce preferinţe are în pat, descoperă ce-l atrage, printr-un calcul de numerologie!

Ce poziţii sexuale îţi stimulează punctul G

În materialul trecut îţi povesteam despre cel mai intens orgasm pe care îl poate experimenta o femeie, orgasmul în punctul G. Ţi-am explicat unde este localizat şi cum îl poţi stimula manual,

Sex oral: 9 motive pentru care e util în cuplu

Este scârbos sau sexy? Pervers sau satisfăcător? Imoral sau înălţător? E clar că sexul oral naşte păreri împărţite. Nu contează, însă, dacă eşti pro sau contra. Sexul oral îţi aduce beneficii de necontestat. Partenerii de cuplu care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă.

5 semne că este un amant jalnic

Când întâlneşti un bărbat foarte sexy, care te dă pe spate de la prima vedere, cu siguranţă te întrebi cum este ca amant. Înainte de a încerca să-l cucereşti, trebuie să observi câteva indicii care îţi arată cum se descurcă în pat. Asta ca să nu ai parte de dezamăgiri grave.

Punctul G: Cum să ai cel mai intens orgasm din viaţa ta

Sigur ai auzit că orgasmele sunt de două tipuri: clitoridiene şi vaginale. Ei bine, află că această clasificare este eronată. Cel mai comun orgasm, cel clitoridian, implică şi vaginul, pentru

Poveste adevărată: "M-au violat că să nu mai fiu lesbiană!"

Când mi-am dat seama că eu nu sunt ca restul fetelor nu cunoşteam cuvântul "lesbiană". Şi nici semnificaţia sau urmările lui. Ştiam doar că eu nu mă potriveam în nicio ipostază în care toate mamele erau fericite să-şi vadă fiicele.

10 trucuri ca să-i corectezi greşelile în pat

Dacă prestaţia lui nu este de nota 10, e cazul să-i predai câteva lecţii de sex, în funcţie de greşelile pe care le face. Deşi e greu să-i atragi atenţia că nu te satisface, ar fi bine să o faci, căci frustrările sexuale pot deveni, în timp, un motiv de despărţire.

Penisul unui bărbat are sentimente? 3 moduri ca să afli!

O prietenă mi-a povestit că a primit un compliment neaşteptat din partea iubitului ei, pe care, sigur, orice femeie şi-ar dori să-l audă! "Îmi place că eşti tandră când îmi faci sex oral,