Decoraţiuni inghinale: Cum să o împodobeşti de Sărbători

Ce-ai zice dacă i-ai face iubitului tău o surpiză super erotică de sărbători, în loc să-i faci un cadou banal? Sună interesant, nu? Fie că este ziua lui, fie că aniversaţi ceva sau pur şi simplu se apropie sărbătorile şi vrei să le petreceţi într-un mod cu totul special, elementele de decor pe care le poţi alege pentru zona intimă te ajută să-l surprinzi.

 

Ce-ai zice dacă i-ai face iubitului tău o surpiză super erotică de Sărbători, în loc să-i faci un cadou banal? Sună interesant, nu?

Fie că este ziua lui, fie că aniversaţi ceva sau pur şi simplu se apropie sărbătorile şi vrei să le petreceţi într-un mod cu totul special, elementele de decor pe care le poţi alege pentru zona intimă te ajută să-l surprinzi.






Iată ce poţi încerca:



Autocolantele din latex

Desenele din latex, care se aplică în zona inghinală sunt perfecte pentru a-ţi surprinde iubitul. Tot ce trebuie să faci este să le lipeşti pe piele, cu partea adezivă. Pentru că sunt hipoalergenice, nu produc iritaţii sau alergii. Le găseşti în diferite forme, de la prăjiturele apetisante, globuleţe sau până la mesaje obraznice.





Glittere adezive

Glitterele pe care le aplici pe corp sunt perfecte dacă vrei să-l şochezi plăcut în pat. Lipeşte câteva în zona inghinală, fie că alegi steluţe, inimioare, fulgi de nea sau chiar numele lui scris cu pietricele strălucitoare. Clar "invenţia" ta nu va trece neobservată.




Mesaje ascunse

Pixurile cu cerneală invizibilă, care sunt prevăzute cu lumina UV te ajută să scrii mesaje sexy în zona intimă, iar apoi să-l rogi pe iubitul tău să caute cu lanterna pixului mesajul ascuns de pe corpul tău. Este o modalitate excelentă de a-i face declaraţii scrise de dragoste.



Chiloţeii din bomboane

O "beteală" comestibilă din bomboane pentru zona intimă va fi de-a dreptul delicioasă pentru partenerul tău. Veţi intra într-un mod inedit în atmosfera "dulce" a sărbătorilor.




Graffiti aromat pentru corp

Eşti talentată la desen? Atunci încearcă spray-urile graffiti pentru corp ca să-ţi decorezi zona intimă. Sunt comestibile şi aromate, deci iubitul tău poate savura desenul fără nicio problemă!

Pierce

Dacă eşti suficient de curajoasă şi nonconformistă, un pierce în zona intimă îl va surpinde cu siguranţă pe iubitul tău. Mai ales dacă este un adept al piercingului. Pentru asta trebuie să ai peste 18 ani şi, mai ales, trebuie să găseşti un salon de foarte mare încredere, în care poţi face asta. Nu uita că riscurile de infecţie sunt destul de mari şi bineînţeles faptul că este o procedură dureroasă.

Tatuaj

Un tatuaj temporar, semipermanent sau permanent, în funcţie de ceea ce vrei, este o altă variată de decorare a zonei intime. Poţi alege o gama infinită de iamgini, modele, desene sau chiar mesaje. Dar nu uita că tatuarea permanentă a numelui iubitului tău nu este o ideea prea bună. Dacă vrei să faci asta, alege mai bine un tatuaj temporar.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • inger_ranit pe 21 Nov 2011, 17:16
    ...

    :)))) un Mos Craciun "Onutta21"

    2
    1

  • onutta21 pe 21 Nov 2011, 10:12
    ****

    mda.....eu de sarbatori o sa imi desenez un om de zapada :))))) hai m ai ce naiba .....

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod