La ce poftesc bărbaţii mai mult: la mâncare sau la sex?

Recunosc că studiile cercetătorilor mă amuză, pentru că încearcă, desigur, să uimească. De multe ori chiar reuşesc să afişeze "statistici cutremurătoare". Alteori, nu fac decât să ne

Recunosc că studiile cercetătorilor mă amuză, pentru că încearcă, desigur, să uimească. De multe ori chiar reuşesc să afişeze "statistici cutremurătoare". Alteori, nu fac decât să ne confirme acele dubii pe care le aveam legate de reprezentanţii sexului opus. Studiul de faţă are şi el unul dintre cele două efecte... Depinde de experienţa ta de viaţă.

Aşadar, ai mai auzit până acum statistica potrivit căreia un bărbat se gândeşte la sex o dată la 7 secunde? Ei bine, după cum te aşteptai, informaţia este exagerată, adevărul fiind un picuţ mai rezonabil.



Un studiu realizat de cercetătorii Universităţii de Stat din Ohio ne arată că bărbaţii nu se gândesc la sex "decât" o dată la 50 de minute. În principiu, un bărbat are cam 19 gânduri sexuale pe zi. Ceea ce e interesant e faptul că domnii se gândesc la mâncare tot cam la fel de des, adică de 18 ori într-o zi. Somnul a picat pe locul 3, cu 11 momente din zi în care bărbaţii visează şi ei la un pui de somn. Aşa că, nici nu mai e cazul să te îngrijorezi că nu-i oferi partide de sex atât de des pe cât şi-ar dori.
Oricând îl poţi satisface cu o porţie de mâncare caldă şi un pui de somn...

În caz că eşti curioasă acelaşi studiu ne informează că femeile se gândesc la sex de două ori mai puţin decât bărbaţii, în medie, de 10 ori pe zi. Amuzant este însă că ne gândim la mâncare de 15 ori pe zi, deci asemănător cu media la bărbaţi. Somnul nu ne dă târcoale decât de 8 ori pe zi. Ceea ce înseamnă că reprezentantele sexului frumos nu sunt atât de măcinate, precum bărbaţii, de nevoile umane primare: sex, mâncare şi somn.

Domnii mai au de învăţat de la noi, pare-se...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod