Ce înseamnă să fii bună la pat. 5 sfaturi de la experţi

Odată cu apropierea Sărbătorilor, cu siguranţă că bărbaţii visează să primească un singur cadou... sex! Nu poţi pune preţ pe un astfel de cadou şi nu-l poţi găsi în niciun catalog.

Odată cu apropierea Sărbătorilor, cu siguranţă că bărbaţii visează să primească un singur cadou... sex! Nu poţi pune preţ pe un astfel de cadou şi nu-l poţi găsi în niciun catalog. Poate fi cadoul ideal, dacă ştii cum să-l faci.

Sexologul Chris Donaghue îţi explică ce înseamnă să fii bună la pat şi îţi oferă trucurile esenţiale cu care să-ţi uimeşti partenerul în timpul sexului!

1. Spune-i iubitului tău ce vrei în pat

Acesta e primul pas pentru a avea parte de sex satisfăcător cu iubitul tău, spune Donaghue. "Sunt şocat când vîd câţi dintre pacienţii mei se aşteaptă ca partenerul de viaţă să le ghicească preferinţele sexuale. Dacă îţi place ce îţi face în pat, spune-i să nu se oprească. Noi suntem singurii care ştim ce atingeri ne plac. E greu să treci de la discuţii banale la indicaţii în dormitor, dar de ele depinde plăcerea ambilor parteneri."

2. Satisfacţia ţine de stare, nu de tehnici

Un al doilea pas ar fi să conştientizezi că o femeie bună la pat nu este cea care ştie tot felul de tehnici, ci aceea care se simte bine şi se implică trup şi suflet în timpul partidei. "Suntem concentraţi pe prestaţia în pat, pe atingerea orgasmului, mai puţin pe trăirea clipei."

3. Nu te mai concentra pe ce face corpul tău, ci pe ce simte el în timpul sexului

Sexologul consideră că femeile ar trebui să fie mai atente la ce simt când sunt atinse. Ar trebui să conştientizezi senzaţia mâinilor iubitului tău pe pielea ta, viteza şi presiunea, iar mai apoi să-ţi manifeşti vocal plăcerea simţită! "Nu te mai concentra pe ce face trupul tău, concentrează-te pe ce simte el!", te îndeamnă Chris Donaghue. Aceasta este diferenţa dintre o femeie care face sex mecanic şi alta care face sex din plăcere.

4. Zonele erogene nu se află toate sub costumul de baie

Aşadar, în timpul sexului, exploră mai departe de organele genitale, te sfătuieşte sexologul. Mângâierile care acoperă tot trupul partenerului îl relxează li excită în egală măsură, iar sexul va fi o experienţă mult mai intensă pentru amândoi.

5. Nu contează ce faci, ci cum o faci

Donaghue este de părere că mişcările lente sunt mai incitante pentru că lasă plăcerea să fie construită gradual. La final, plăcerea orgasmului va fi înzecită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod