Sex pe caniculă. Ce riscuri presupune şi cine sunt cei aflaţi în pericol

Temperaturile ridicate sunt periculoase. Mai ales când sunt combinate cu efort fizic. În anumite cazuri, chiar şi partidele de amor pot pune viaţa în pericol. Potrivit medicului Laurenţiu Luca,

Sex în baie. 5 poziţii erotice pentru partide de amor în cadă

Partidele de amor pot deveni sufocante în timpul verii. Dacă vreţi să vă bucuraţi de sex chiar şi în momentele când termometrul arată peste 30 de grade Celsius, trebuie să alegeţi poziţiile care să nu vă suprasolicite, dar şi locaţii "răcoroase". Baia este locul ideal pentru a vă răcori şi pentru a petrece câteva clipe de pasiune atunci când dormitorul nu vă mai atrage. Iată câteva poziţii erotice pe care trebuie să le încercaţi în cadă. 

Sex. 5 poziţii erotice care îţi permit să-ţi domini partenerul

Îţi place să deţii controlul sau vrei ca, din când în când, să fii tu cea care dirijează mişcările şi decide poziţiile erotice? Surprinde-ţi iubitul şi preia iniţiativa. Nu uita: bărbaţii adoră momentele din dormitor când iubitele preiau conducerea! Iată câteva poziţii super excitante în care iubitul tău va fi încântat să se lase dominat. Orgasm garantat!

Sex. 8 accesorii erotice care fac preludiul mai incitant

În magazinele pentru adulţi, găseşti o varietate de jucării erotice care vă pot condimenta viaţa sexuală. Roagă-ţi iubitul să te însoţească la o sesiune de shopping şi descoperă ce-i place, ce jucării îi stârnesc imaginaţia şi îi provoacă plăcere. Orgasme intense, o legătură mai puternică între parteneri, creşterea nivelului de intimitate, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile folosirii jucăriilor erotice în cuplu. VibratorChiar dacă este asociată cu activităţile solitare, această jucărie sexuală poate fi un ingredient important pentru o viaţă satisfăcătoare în cuplu. Folosirea vibratorului în timpul preludiul sau în timpul actului sexual va spori plăcerea şi îţi va facilita drumul spre orgasm. Deşi a fost creat pentru masarea zonelor genitale, vibratorul poate fi folosit şi pentru relaxarea muşchilor încordaţi. Foloseşte această jucărie în preludiu pentru a-ţi destinde partenerul. Explorează-i trupul folosind vibratorul şi oferă-i un masaj senzual. Insistă asupra sfârcurilor şi a pelvisului. Nu numai că îl vei ajuta să se relaxeze, dar vei spori starea de excitare.CătuşeNu a fost cuminte? Atunci este momentul unei răzbunări dulci. Leagă-l de pat şi "pedepseşte-l".Set de lenjerie sexyRoşu este cea mai pasională culoare. Invită-l să te admire într-o superbă lejerie roşie. Rezultatele te vor surprinde.PufMerită o noapte de răsfăţ, nu? Trezeşte-i toate simţurile folosind un puf pe care îl poţi achiziţiona de la sex-shop şi arată-i cât de mult îl doreşti. Perii moi apot mângâia cele mai delicate zone. Vibratorul pentru amândoiDacă vrei o jucărie sexuală care să vă ofere ambilor plăcere, atunci încearcă un vibrator dublu. Acestea se desfac în două părţi distincte, unul pentru stimulare clitoridiană, iar celălalt stimulează testiculele.Un set de bondage pentru începătoriO mască pentru ochi, cătuşe, hamuri, aceste accesorii pot fi o altă metodă de a alunga rutina din dormitor. Important este să le alegeţi împreună şi să daţi frâu liber imaginaţiei.Costumaţii sexyMajoritatea bărbăţilor visează să îşi vadă partenera într-o ţinută sexy din latex cu cizme şi un bici. Fă-i o surpriză şi dă startul unei nopţi de neuitat.Pantofi cu tocTe-ai întrebat vreodată de ce actriţele din filmele pentru adulţi rămân încălţate în timpul partidei de sex? Ei bine, motivul principal este că tocurile sunt extrem de sexy. Alungesc picioarele, te forţează să-ţi încordezi posteriorul şi te ajută să te simţi mai bine în anumite poziţii. De asemenea, majoritatea bărbaţilor au fantezii care includ pantofii cu toc. Aşa că pregăteşte-i o noapte specială în care să-l surprinzi doar în lenjerie şi tocuri. Cu cât sunt mai înalte, cu atât iubitul tău va fi mai excitat de imagine. Optează pentru stiletto cu minim 10 centimetri înălţime.

4 băuturi de evitat înainte de partidele de amor

Alcoolul poate afecta serios performanţele sexuale ale iubitului tău. Şi nu este singura băutură care face asta. Iată de ce trebuie să vă feriţi dacă plănuiţi o noapte pasională.

Sex. 5 poziţii erotice pentru fete care vor să fie supuse

În viaţa de zi cu zi ai un job solicitant care presupune decizii importante sau coordonarea unei echipe, iar în dormitor preferi să fii tu cea care urmează ordinele? Dacă ai încredere totală în partenerul tău şi vrei să îi oferi controlul total, încearcă următoarele poziţii. Garantat orgasme intense!

5 poziţii erotice prin care el îţi arată că nu te iubeşte şi că este interesat doar de sex

Atitudinea pe care o are în pat poate trăda sentimentele iubitului tău. Dacă eşti la început de relaţie şi nu ştii în ce direcţie vă îndreptaţi, mişcările din timpul partidelor de amor îţi pot oferi detalii importante legate de bărbatul de lângă tine. Dacă preferă anumite poziţii în care evită să contactul vizual, să fie tandru, romantic şi nu-l interesează faptul că tu nu te simţi confortabil, este posibil să te considere doar o parteneră de sex şi atât. Iată câteva poziţii care îţi pot indica faptul că nu te iubeşte şi eşti doar o aventură.

Află care este vârsta la care bărbaţii ating maturitatea erotică

Dacă până acum se credea că domnii ating apogeul sexualităţii încă din adolescenţă, la 18 ani, iar femeile când trec pragul vârstei de 30 de ani, un nou studiu contrazice această idee.

Sex pe caniculă. 5 metode prin care vă puteţi răcori în timpul partidelor de amor

Temperaturile ridicate sunt greu de suportat. Nu numai că ne afectează buna dispoziţie, dar diminuează şi apetitul sexual. Dacă refuzi să te apropii prea mult de iubitul tău din cauza căldurii sufocante, este momentul să faci câteva schimbări pentru ca viaţa de cuplu să nu aibă de suferit. Iată câteva trucuri erotice care vă răcoresc şi vă vor face partidele de amor mai incitante.

Sex. 5 poziţii inspirate din filmele erotice. Recomandate experţilor!

Vrei să ieşi din rutină? Te-ai săturat de poziţiile clasice? Ce ai zice să încerci câteva tehnici deloc cuminţi, inspirate de la profesionişti? Dacă nu obişnuieşti să urmăreşti filme erotice, ţi-am selectat câteva poziţii fierbinţi practicate de experţi, care să-ţi servească drept sursă de inspiraţie. 

Sex. Beneficiile unei vieţi bogate în erotism pentru sănătatea ta

Beneficiile sexului pentru sănătatea ta sunt multiple şi sunt un motiv în plus care să te convingă să ai o viaţă sexuală activă, recomandată de medici şi pentru o viaţă mai lungă.Rol important în slăbire şi înfrumuseţareChiar dacă nu poate înlocui complet exerciţiile fizice într-un regim de viaţă echilibrat, sexul te ajută să arzi între 75 şi 150 de calorii în numai 30 de minute.DHEA (dehidroepiandrosteron) este un compus chimic produs în timpul sexului care are efecte şi asupra frumuseţii tale. Acesta contribuie la sănătatea şi frumuseţea tenului feminin.Ajutor pentru imunitate şi prevenirea bolilor cardiaceCa să te protejezi de viroze, poţi consuma suplimente alimentare şi vitamine, dar şi sexul are un rol foarte important: creşterea nivelului de imunoglobulină A, un anticorp cu efecte benefice asupra sistemului imunitar.Sexul joacă un rol foarte important şi în prevenirea bolilor cardiace. Prin creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale, o viaţă sexuală activă îţi scade riscul de atac cardiac.Leac pentru durere şi insomnieCând suferi cu adevărat de durere de cap, sexul este tocmai ce îţi trebuie pentru a te simţi mai bine. Studiile de specialitate au arătat legătura dintre endorfine şi oxitocină, hormoni produşi în timpul sexului, şi ameliorarea durerii.Relaxarea din timpul sexului şi al orgasmului ajută organismul şi să lupte împotriva insomniei. Odată cu scăderea nivelului de stres şi cu relaxarea profundă, vei avea parte de un somn mai odihnitor dacă te culci satisfăcută.

Sex. 5 jocuri erotice cu roluri de experimentat în dormitor

Care este cea mai ascunsă fantezie sexuală, pe care nu ai împărtăşit-o cu nimeni? Toţi avem dorinţe şi nevoi, mai mult sau mai puţin curajoase. Scenariile erotice ne oferă şansa de a experimenta noi laturi ale sexualităţii şi de a condimenta viaţa de cuplu. Iată câteva dintre jocurile erotice care merită încercate măcar o dată!Stăpân şi sclavEste una dintre cele mai frecvente fantezii erotice. Dacă te excită gândul să fii dominată şi dacă ai încredere totală în partener, oferă-i controlul total. Nu numai că este extrem de incitant, dar astfel poţi afla mai multe despre dorinţele şi nevoile iubitului tău. Pe lângă costumaţiile dorite, nu uitaţi nici de accesorii. O vizită la sex shop vă poate inspira. De asemenea, puteţi folosi şi obiecte din casă precum eşarfe sau cravate pentru legarea mâinilor. Lăsaţi-vă imaginaţia liberă!Asistenta sexy şi pacientulCostumaţia de asistentă se regăseşte în fanteziile tuturor bărbaţilor. Aşa că împlineşte-i o dorinţă iubitului tău şi îmbrac-o pentru o noapte specială. Stabiliţi un scenariu şi bucuraţi-vă de timpul petrecut împreună. Dama de companie şi omul de afaceriCe ai zice de o ieşire în oraş deghizaţi? Daţi-vă întâlnire într-un bar, îmbrăcaţi în costumaţiile stabilite anterior. Cu siguranţă întâlnirea va fi una foarte incitantă, iar rolurile interpretate vă vor asigura o noapte specială. Tarzan şi JaneÎţi place mai dur când vine vorba de sex? Atunci acest joculeţ este ideal pentru tine. Aveţi nevoie doar de câteva eşarfe sau sfori. Rolul bărbatului este să-şi lege partenera, de mâini şi de picioare, în timp ce ea va încerca să-l oprească. Odată legată, el va trebui să o penetreze, iar ea va încerca să opună rezistenţă. Jocul va fi amuzant la început, însă după doar câteva minute latura sălbatică din fiecare va ieşi la suprafaţă, iar partida va fi una animalică.Actori de filme eroticeCu siguranţă urmăreşti filme pentru adulţi. Ce ai zice să o faceţi împreună şi să stabiliţi drept provocare să faceţi tot ce fac actorii? Sună incitant, nu? Regulile le stabiliţi voi.

Te înşală sau îţi este fidel? Află ce spun mâinile despre iubitul tău

Eşti la început de relaţie şi vrei să descoperi mai multe despre bărbatul de lângă tine? Atenţie la degetele lui, pentru că îţi pot dezvălui detalii importante despre personalitatea lui!

Sex. 5 poziţii erotice prin care el îţi arată că te iubeşte

Felul în care te atinge şi te sărută poate spune multe despre sentimentele unui bărbat. În cazul în care eşti la început de relaţie şi nu ştii în ce stadiu vă aflaţi, mişcările din timpul partidelor de amor îţi pot spune multe despre cel de lângă tine şi despre ce simte. Dacă, în timpul partidelor de amor, iniţiază poziţii prin care încearcă să se apropie de tine, să fie afectuos, pasional, romantic şi tandru, înseamnă că eşti mai mult decât o aventură pentru el. Iată câteva dintre poziţiile prin care îţi arată că te iubeşte.

Sex. 5 poziţii erotice pe care le puteţi pune în practică folosind un scaun

Te-ai săturat de confortul oferit de pat? Nopţile fierbinţi de vară fac partidele de amor în dormitor neplăcute? În acest caz este momentul să experimentaţi şi alte încăperi ale casei. Ce ai zice de câteva clipe pasionale pe scaunul rezistent din bucătărie? Iată câteva poziţii simple, dar extrem de incitante, pe care le puteţi pune în practică folosind un scaun.

Smartphone-urile şi "Cincizeci de umbre ale lui Grey" au crescut apetitul femeilor pentru pornografie

Unul din patru utilizatori ai site-urilor cu conţinut erotic este femeie, potrivit unui sondaj realizat de cel mai popular site de profil din lume, PornHub. Fmeile cu vârsta sub 35 de ani

Sex. 5 poziţii care acţionează ca exerciţii fizice şi te scapă de celulită

Îmbrăcarea costumului de baie nu ţi-a provocat bucuria la care sperai? Aspectul de coajă de portocală al pielii şi colăceii sunt doar câteva dintre problemele care te fac să-ţi ascunzi trupul pe plajă? Este timpul să faci câteva schimbări. Nu numai în alimentaţie şi programul de fitness, ci şi în dormitor. Iată câteva poziţii sexuale care acţionează ca exerciţiile fizice şi te ajută să-ţi tonifiezi trupul.

Sex. 5 poziţii cu care îl cucereşti şi-l faci să-şi uite fostele iubite

Eşti la început de relaţie, totul e bine şi frumos, însă umbra fostei iubite vă provoacă mici probleme? Poate ca i-a frânt inima, lăsându-l cu cu regrete şi frustrări, iar acum tu trebuie să-l "repari". Cel mai simplu mod de a-l ajuta să uite trecutul este să-i arăţi cât de minunată eşti. Lasă-l să vadă că eşti o femeie puternică şi înţelegătoare şi nu îşi va mai aminti de alte femei. Fii deschisă la noi experienţe sexuale, propune-i diferite tehnici şi poziţii şi arată-i cât de mult îl doreşti. 

Sex. 5 poziţii erotice cu care îl poţi convinge să te ia de nevastă

Au trecut ani de la începutul relaţiei şi cererea în căsătorie întârzie? Poate este momentul să faci câteva schimbări în relaţie. Iar schimbări pot fi făcute şi în dormitor. Arată-i că eşti femeia potrivită pe care trebuie să o aibă alături întreaga viaţă şi aminteşte-i motivele pentru care s-a îndrăgostit de tine. Preia iniţiativa şi arată-i cât de pasională poţi fi în pat cu poziţii noi şi fierbinţi.

Când refuză bărbaţii o partidă de amor şi ce trebuie să faci în acel moment?

Pentru multe dintre noi, o astfel de atitudine nu face altceva decât să ne bage la bănuieli şi ne duce direct cu gândul că suntem înşelate. Şi bărbaţii au momentele lor în care vor