Ora ideală pentru partide de amor fierbinţi şi orgasme explozive

Deşi vă puteţi bucura de sex satisfăcător la orice ora din zi sau noapte, cercetătorii britanici recomandă drept cel mai bun moment pentru intimitate ora 8.00 dimineaţa. Motivul? Nivelul de

Young loving couple isolated on white

Deşi vă puteţi bucura de sex satisfăcător la orice ora din zi sau noapte, cercetătorii britanici recomandă drept cel mai bun moment pentru intimitate ora 8.00 dimineaţa. Motivul? Nivelul de energia şi de hormoni este foarte ridicat dimineaţa şi uşurează drumul spre orgasm, scrie The Sun, citat de click.ro.

Sexul poate fi un mod plăcut şi sănătos de a-ţi începe ziua. Nu numai că îţi asigură starea de bine pentru orele care urmează şi este benefic relaţiei de cuplu, dar poate fi şi un exerciţiu aerobic perfect. De asemenea, studiile anterioare au demonstrat că reduce riscul de atac de cord, îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi activitatea aparatului circulator.

În plus, spre deosebire de seara, când eşti epuizată după activităţile din timpul zilei, dimineaţa sunteţi odihniţi, relaxaţi şi cu mintea limpede. Astfel, clipele de intimitate sunt mai intense.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod