Sex. 7 semne care îţi arată că sunteţi incompatibili în pat

Problemele din dormitor se numără printre principalele cauze care duc la destrămarea unui cuplu. Satisfacţia sexuală pe care o oferim sau o primim ţine, de multe ori, de compatibilitate. Iată câteva dintre semnele care îţi indică faptul că sunteţi incopatibili în pat. Discutaţi deschis despre problemele pe care le aveţi şi căutaţi soluţii!Nu simţi o legătură între voi doiSexul de calitate nu este doar o experienţă fizică, ci oferă şi satisfacţie sufletească, creând legături emoţionale puternice. Dacă după o partidă de amor, te simţi mai aproape ca niciodată de partenerul tău, iar el îţi răspunde la fel, atunci cu siguranţă aţi avut parte de o partidă reuşită. În caz contrar, situaţia trebuie să-ţi dea de gândit.Te face să te simţi neîncrezătoare în tineDe când sunteţi împreună, te simţi mai complexată ca niciodată? Unul dintre rolurile unui partener este să te facă să te simţi dorită şi atrăgătoare. Dacă el reuşeşte tocmai contrariul, în acest caz aeţi o problemă. Te presează să încerci tehnici sexuale care nu-ţi fac plăcereAceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Însă, pentru a experimenta lucruri noi, trebuie să fiţi amândoi de acord. Te presează să faci sex atunci când nu-ţi doreşti sau să încerci ceva cu care nu te simţi confortabil? Poate fi un semn de incompatibilitate sexuală. Te compară cu fosteleÎţi povesteşti despre aventurile sexuale cu fostele şi chiar te compară cu celelalte femei din viaţa lui, făcându-ţi reproşuri? Nimeni nu vrea să se simtă comparat cu predecesorii. Discutaţi despre această problemă şi explică-i că astfel de comentarii sunt neplăcute. Diferenţe majore de libidouEl îşi doreşte să faceţi sex mai des decât ai vrea tu sau momentele în care tânjiţi la momente de pasiune coincid rar? În acest caz vă confruntaţi cu o problemă. Însă nu cu una care să nu poată fi rezolvată. Discutaţi deschis despre acest subiect şi găsiţi o cale mijloc, care să vă mulţumească pe amândoi.Este egoistPartidele voastre de sex durează maxim 5 minute şi ai uitat cum se simte un orgasm? Dacă partenerul tău se grăbeşte şi se gândeşte doar la propria satisfacţie, atunci ai de-a face cu un bărbat egoist şi trebuie să iei măsuri. Explică-i ce te deranjează şi abordează problema delicat, fără a-i răni orgoliul. Poate are o părere greşită despre mişcările care îţi plac în dormitor. Aşa că este mai bine să-i spui exact ce înseamnă o partidă de sex reuşită pentru tine. Dacă ţine la relaţia voastră, va face schimbările necesare.Îşi pierde interesul după sexLa terminarea partidei de sex, unii bărbaţi îşi pierd interesul şi se distanţează de partenera de cuplu. Nu şi dacă sexul a fost incredibil de satisfăcător. În acest caz, bărbaţii vor continua să-şi arate interesul, prin flirturi care să creeze anticipare până la următoarea partidă de sex.

7 alimente minune care cresc apetitul sexual. Află cum te pot ajuta!

Dacă pasiunea din dormitor s-a stins, este momentul să iei măsuri. Pe lângă introducerea unor noi tehnici sexuale, este important să faci şi câteva schimbări în alimentaţie. Iată ce

Sex în lift. 5 poziţii pentru partide de amor spontane şi periculoase

Puţină adrenalină nu face altceva decât să intensifice pasiunea şi orgasmele. Aşa că dacă eşti în căutare de noi metode de a condimenta viaţa sexuală şi nu te temi de aventură, sexul în lift poate fi exact ceea ce ai nevoie. Blocaţi liftul între etaje şi bucuraţi-vă de câteva momente de pasiune! Nu vă lăcomiţi însă şi alegeţi o partidă scurtă pentru a nu agita vecinii. Nu renunţaţi la haine şi alegeţi poziţii simple. 

Sex. 5 poziţii erotice în care poţi folosi o pernă pentru intensificarea plăcerii

Nu numai că îţi poate asigura calitatea somnului, dar o pernă pufoasă îţi garantează şi orgasmul. Poate fi o jucărie sexuală utilă, transformând poziţiile clasice în tehnici care te vor conduce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Încearcă-le!

Sex fără penetrare. 6 metode prin care îţi poţi păstra virginitatea

Orgasmul şi plăcerea sexuală se pot atinge şi fără penetrare. Ai nevoie de puţină imaginaţie şi de un partener dornic de noi experienţe. Iată câteva metode! Atingeri interzisePăstrează lenjeria intimă pe tine şi dă-i de înţeles iubitului că trebuie să muncească mai mult pentru a te aduce la orgasm. Alege o lenjerie de mătase şi lasă-l se te atingă prin ea. Acest joc inocent îţi poate aprinde simţurile mai tare decât penetrarea. Iar orgasmul nu va întârzia.Profitaţi din plin de sexul oralDacă nu vă grbiţi spre penetrare, aveţi ocazia să vă exploraţi unul pe celălalt cu buzele şi limba. Sexul oral este practica prin care cele mai multe femei reuşesc să aibă orgasm cu partenerul, aşa că nu trebuie să ratezi acest răsfăţ.Masaj eroticDacă întâmpini probleme în atingerea orgasmului, cauza poate fi dată de stres. În acest caz, un masaj erotic poate fi soluţia. Un alt truc fierbinte este să vă masaţi reciproc cu ulei şi să vă lipiţi trupurile unul de celălalt. Senzaţiile pot fi foarte inedite şi intense pentru amândoi.Masturbaţi-vă reciprocUnii sexologi sunt de părere că orgasmul femeii este mult mai complex decât cel al unui bărbat, care, aproape că vine instantaneu. Cel al femeii necesită un proces de învăţare. Ca să dobândeşti aşa zisa "deprindere" de a avea orgasm cu partenerul tău, experţii te sfătuiesc să apelezi la masturbare. Întâi pe cont propriu şi afli cum îţi place să fii atinsă, iar mai apoi în cuplu, când îi arăţi iubitului tău ce-ai învăţat despre corpul tău şi îl rogi să îţi urmeze exemplul. Vă puteţi masturba reciproc şi poţi constata că orgasmul vine mult mai repede, mai ales că dispare presiunea de a avea orgasm în timpul sexului.Poziţia 69 pentru orgasm simultanCând vine vorba de sexul oral, poziţia 69 este cea mai incitantă tehnică pe care o poţi încerca în dormitor. Sexul oral făcut simultan aduce satisfacţii mari ambilor parteneri şi creşte şansele orgasmului simultan. Poziţia clasică este cea în care femeia stă deasupra, astfel încât are controlul mişcărilor. Însă, pentru mai mult confort, puteţi sta pe o parte. Astfel iubitul tău are acces maxim la clitorisul tău, iar tu stai într-o poziţie comodă. Dacă ai sta deasupra, clitorisul ar fi prea departe de buzele partenerului, iar dacă ai sta dedesubt poziţia ţi s-ar părea prea incomodă, mai ales unghiul din care îi faci sex oral iubitului. Aşa că dacă vrei să ai un orgasm, optează pentru varianta pe o parte.Experimentează orgasmul sânilorSânii se numără printre cele mai sensibile zone ale trupului femeii. Dacă ai acorda o mai mare atenţie acestora şi i-ai explica iubitului tău cum îţi place să fie atinşi şi sărutaţi, ai putea constata că îţi place atenţia pe care aceştia o primesc. Ar trebui să ştii că sânii tăi au nevoie de cel puţin 20 de minute de atingeri ca să-ţi producă senzaţii nebănuite, şi, cine ştie, poate chiar un orgasm.

Sex. Vrei să rămâi însărcinată? Află în ce moment trebuie să atingi orgasmul

În multe cazuri sarcina apare după un singur contact sexual neprotejat, însă sunt şi numeroase femei care încearcă luni de zile să devină mame şi, chiar dacă nu au probleme de sănătate,

Sex. 5 poziţii erotice pentru o noapte fierbinte în parc

O plimbare romantică sub lumina lunii poate fi începutul unei aventuri erotice de neuitat. Dacă este trecut de miezul nopţii, aţi găsit un loc retras unde să nu fiţi surprinşi şi vă place să trăiţi clipa, atunci este momentul pentru câteva minute de pasiune. Iată câteva poziţii "silenţioase" care nu vor atrage atenţia şi care pot fi practicate oriunde. Distracţie plăcută!

Sex. 6 beneficii ale partidelor de amor făcute dimineaţa. Cum te ajută?

Sexul poate fi un mod plăcut şi sănătos de a-ţi începe ziua. Nu numai că îţi asigură starea de bine pentru orele care urmează şi este benefic relaţiei de cuplu, dar poate fi şi un exerciţiu aerobic perfect. De asemenea, studiile au demonstrat că reduce riscul de atac de cord, îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi activitatea aparatului circulator. Iar lista beneficiilor nu se opreşte aici. Dacă ai nevoie de motive să setezi alarma mai devreme, ţi le oferim noi.

Prea timidă pentru sex-shop-uri? În curând vei putea cumpăra jucării erotice de la automat

O companie americană promite că va lansa în curând un aparat care vinde vibratoare, prezervative şi diferite jucării sau accesorii sexuale în baruri şi cluburi. Primul automat de acest fel va

Sex. Top 5 cele mai comode poziţii erotice. Ideale pentru cupluri leneşe!

După ani de relaţie, rutina se instalează şi, de multe ori, vrem să sărim peste etape şi să obţinem plăcere fără prea mult efort. Şi în zilele în care ne simţim lipsite de energie ne putem bucura de partide de sex reuşite alegând poziţii comode care nu necesită un efort prea mare. Iată care sunt cele mai comode poziţii.

Sex. Ce spune despre tine poziţia erotică preferată

Îţi place să oferi spectacol şi să fii admirată în poziţii în care stai deasupra sau eşti mai timidă şi preferi să îl laşi pe el să facă toată treaba? Comportamentul din dormitor poate spune multe despre personalitatea ta. Descoperă mai multe despre tine în funcţie de preferinţele sexuale.

Sex. Cum să te simţi bine cu propriii sâni în timpul unei partide de amor

Sânii sunt una dintre cele mai puternice arme de seducţie ale femeilor. Dacă acestea își folosesc sânii pentru a-și cuceri partenerul, mai puține sunt cele care știu să se folosească de sâni pentru propria lor plăcere.   Cercetările arată că s-a studiat mai mult despre sănătatea sânilor decât despre modalitățile prin care femeile se pot bucură de propriii lor sâni atunci când fac sex. Există, însă, câteva lucruri pe care ele le pot face pentru a se simți cât mai bine.  1. Contactul dintre sâni și pieptul partenerului   Apăsa-ți sânii pe pieptul partenerului, pentru a intensifică senzația de intimitate dintre voi. Poți încerca această experiență atât când ești deasupra, cât și în poziția misionarului.   2. Mângâierea circulară   Încurajează-ți partenerul să-ți mângâie pieptul cu mișcări circulare, pornind de la stern. Mișcările trebuie făcute blând, fără atingerea sfârcurilor, pentru a intensifică plăcerea.   3. Senzaţiile noi   Mângâierile partenerului pot fi făcute cu ajutorul unor elemente exterioare, precum materialele fine. O atingere neașteptată, că cea a unei eșarfe, peste sâni, poate să fie incitantă.   4. Atenția pentru sfârcuri   Zonă sfârcurilor și zona de deasupra acestora reprezintă două puncte foarte sensibile, care trebuie să fie stimulate. Senzațiile de rece alternate cu cele de cald, săruturile și mușcăturile ușoare pot să intensifice senzația de plăcere.   5. Dușul   Apa caldă cu săpun poate fi o modalitate de a-ți răsfaţa sânii. Partenerul te poate spăla cu mișcări lente sau intense, stimulând această zonă a corpului tău. 

Sex în piscină. 5 poziţii pe care merită să le încerci în vacanţă

Temperaturile ridicate din timpul verii îţi afectează viaţa amoroasă? Ce ai zice dacă v-aţi bucura de clipe pasionale în apă? Dacă sunteţi norocoşii posesori ai unei piscine sau dacă aveţi la dispoziţie o piscină care vă poate oferi intimitate, trebuie să încercaţi sexul în apă. Fierbinte şi răcoritor în acelaşi timp, amorul în piscină poate fi extrem de incitant. Iată câteva poziţii pe care trebuie să le încercaţi!

Lulu, aplicaţia prin care femeile pot da note bărbaţilor în funcţie de performanţele din dormitor

Doamnele care-şi caută jumătatea online au acum un nou ajutor. Aplicaţia matrimonială Lulu le permite să-şi aleagă noul partener cunoscând informaţii intime, oferite de femeile care l-au

Sex. 7 greşeli pe care le faci în pat şi îţi compromit partida de amor

Crezi că este uşor să satisfaci un bărbat în pat? Ei bine, nu. Dacă l-ai adus la orgasm nu înseamnă neapărat că partida de amor a fost reuşită. Să cucereşti un  mascul, fizic şi mental, poate fi un lucru foarte complicat. Iată câteva dintre greşelile pe care le faci şi care îl fac să te considere nepricepută în pat. Nu preiei controlulPentru o relaţie echilibrată, trebuie să fiţi amândoi activi. Şi bărbaţii vor să se simtă doriţi şi au nevoie de atenţie. Aşa că surprinde-l şi preia controlul. Dezlănţuie-te şi preia iniţiativa, controlând poziţiile şi mişcările. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele. Nu eşti deschisă spre noi experienţeAceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Fii deschisă la noi experienţe şi arată-i iubitului că poţi fi o amantă pasională. Nu trebuie să încerci poziţii dificile, important este să aduci noi mişcări pentru a combate rutina. Eşti nesigură pe tineVergeturi, celulita, colăcei, toate avem "defecte" care ne stresează. Nimeni nu este perfect. Bărbaţii însă sunt atraşi de tot pachetul, aşa că încearcă să fii mai încrezătoare în tine şi vei deveni irezistibilă în ochii partenerului. Femeile sexy nu sunt cele frumoase, ci cele care au încredere în ele. Iubeşte-ţi micile imperfecţiuni şi ele vor fi iubite şi de ceilalţi.Nu-i oferi feedbackCa şi tine, jumătatea ta vrea să primească numeroase complimente şi cuvinte dulci în momentele intime. Fă-l să se simtă un adevărat macho în pat şi şopteşte-i exact ce vrea să audă. Lasă-i de înţeles că doar el este în gândurile tale şi că îţi oferă experienţe unice în pat. De asemenea, îl poţi stârni povestindu-i cu o voce senzuală toate fanteziile tale. Alese cu grijă, cuvintele pot fi foarte excitante pentru bărbat.Nu îţi plac discuţiile despre sexÎntr-o relaţie nu trebuie să existe secrete. Această regulă este valabilă şi când vine vorba de sex. Să fii deschisă, să-i împărtăşeşti iubitului cele mai ascunse fantezii poate avea efecte benefice asupra vieţii sexuale. În plus, conversaţiile despre sex au o putere excitantă mare şi pot fi preludiul pentru o partidă fierbinte.Refuzi să oferi sex oralNu există sau sunt foarte puţini bărbaţii cărora nu le place răsfăţul oral. Dacă tu, din anumite motive, alegi să îl privezi de această bucurie, cu siguranţă nu vei avea un iubit pe deplin satisfăcut. În cazul în care ai anumite griji legate de această practică, discută-le deschis cu partenerul tău. Împreună veţi găsi soluţii pentru orice problemă care te apasă. Nu uita! Comunicarea este secretul unei relaţii împlinite.Partidele de amor se desfăşoară doar în dormitorSă faci sex în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi în aceleaşi poziţii devine plictisitor la un moment dat. Aşa că faceţi o schimbare. Ia-ţi inima în dinţi şi iniţiază partida de amor în afara dormitorului. Dacă nu te simţi suficient de curajoasă pentru sex în afara casei, profită din plin de toate celelalte încăperi ale casei. 

Sex. 7 obiceiuri erotice pentru o viaţă amoroasă mai bună

Dacă la început totul este numai lapte şi miere, pe parcurs relaţiile se degradează. Pasiunea din dormitor se stinge treptat şi se instalează rutina. Cu puţin efort şi respectarea câtorva trucuri, poţi păstra aprinsă pasiunea. Iată câteva obiceiuri sexuale care fac relaţia să dureze şi care îmbunătăţesc viaţa sexuală.Acordă timp preludiului!Preludiul joacă un rol important în succesul unei partide de amor. Vă pregăteşte fizic şi psihic pentru experienţa sexuală şi uşurează drumul spre orgasm. Sexologii recomandă între 5-20 de minute de "joacă", în funcţie de nevoile fiecăruia, înainte de actul sexual. Săruturi, atingeri tandre, şoapte fierbinţi, experimentaţi toate mişcările care vă excită.Vorbiţi deschis şi exprimaţi-vă dorinţele!Ce îţi place? De ce ai nevoie mai des? Asigură-te că iubitul tău cunoaşte răspunsurile la aceste întrebări pentru partide de amor reuşite. Dacă timiditatea nu te lasă să discuţi despre aceste aspecte cu partenerul tău, aminteşte-ţi că astfel îl vei ajuta şi pe el. Pentru a evita situaţiile jenante, exprimă-te prin cuvinte simple, precum: "Ador când faci asta" sau "Mă excită foarte tare când mă atingi acolo".Timp liber limitat? Setaţi ceasul pentru sex matinalNivelul de testosteron este ridicat la primele ore ale dimineţii şi scade pe parcursul zilei. Aşa că profitaţi şi începeţi ziua cu orgasme care vă vor asigura plinul de energie şi bună dispoziţie pentru întreaga zi. Experimentaţi poziţii noi!Când vine vorba de sex, totul este permis, atât timp cât provoacă plăcere ambilor parteneri. Aşa că nu te teme să-i oferi mici surprize sexuale iubitului. Fie că este vorba de o lenjerie sexy sau de o poziţie nouă, partenerul tău va fi încântat de iniţiativă. Profitaţi de celebrul ghid Kama Sutra şi aduceţi noi poziţii în dormitor. Alegeţi ce vă place şi încercaţi. Chiar dacă nu vă iese din prima, aveţi destul timp pentru a repeta şi pentru a vă amuza.Încercaţi noi stimulenteO şedinţă de cumpărături la un sexshop va face cu siguranţă partidele de sex mai incitante. Alege ţinute sexy care să vă condimenteze relaţia, dar şi câteva jucării sexuale. Iubitul tău se va simţi inspirat.Flirtează!Flirtul nu este doar pentru a agăţa noi parteneri. Atrage-i atenţia iubitului şi aminteşte-i cât de jucăuşă poţi fi cu o privire sexy sau cu câteva şoapte dulci. Inspiraţi-vă din filmele eroticeIubitul tău se uită la filme porno şi tu o faci din când în când. Aşa că de ce să nu o faceţi împreună? Sexologii susţin că acest obicei poate fi benefic pentru viaţa voastră sexuală: vă poate îmbunătăţi libidoul, ţine loc de preludiu şi este o sursă pentru poziţii noi.

Sex în spaţiu. Primul film pornografic cu astronauţi va fi produs anul viitor

Platforma online de filme pentru adulţi Pornhub plănuieşte să lanseze primul film pornografic în spaţiu în anul 2016. Reprezentanţii companiei susţin că vor trimite doi "sextraunauţi" pe

Sex. 5 poziţii erotice în care bărbatul deţine controlul

Ai alături un adevărat macho căruia îi place să domine în pat şi nu numai? Dacă eşti dornică de noi experienţe şi dacă eşti dispusă să faci orice pentru a-i fi pe plac, îţi recomandăm câteva poziţii care garantează orgasme intense.

Sex. 5 poziţii erotice pe care le puteţi încerca stând în picioare

Temperaturile ridicate din timpul verii fac din pat un loc nu tocmai atrăgător când vine vorba de amor. Ei bine, plăcerile sexuale pot fi obţinute şi în afara dormitorului. Iată câteva poziţii "răcoroase" care vă oferă libertate de mişcare şi promit orgasme intense. Încercaţi-le!

Sex. Top 7 cele mai frecvente accidente care au loc în dormitor. Evită-le!

Partidele de amor sălbatice, pasionale pot fi extrem de plăcute, dar şi periculoase. O dovedesc numeroasele cazuri care ajung la camerele de urgenţă ale diferitelor spitale din lume. Din fericire, cele mai multe dintre ele nu sunt grave, ci produc doar disconfort. Iată care sunt cele mai frecvente accidente sexuale. Fracturi de penisUnul dintre cele mai frecvente dar şi cele mai dureroase accidente sexuale este fractura de penis. Dacă în timpul actului sexual auzi o mică trosnitură, penisul se învinețește brusc și devine flasc, este cazul să cereţi ajutor medical. CârceiCu siguranţa ai experimentat la un moment dat un cârcel care ţi-a produs disconfort când te aflai pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Durerea poate fi atât de intensă încât poate provoca întreruperea partidei de amor. Însă, în acest caz,, nu este nevoie de intervenţia medicului. Câteva clipe de repaus şi disconfortul dispare. ArsuriSex pe covor sau pe nisip? Poate suna incitant, însă atenţie la efecte! Mişcările efectuate pe suprafeţe dure pot duce la arsuri, de obicei în coate sau genunchi, care îţi pot provoca disconfort multe zile după. Încercaţi mişcări mai uşoare pentru a evita apariţia rănilor. Blocarea unor obiecte în rect/vaginCând vine vorba de amor, imaginaţia celor în căutare de plăceri absolute nu are limită. Astfel că medicii au avut de-a face cu diverse cazuri, care de care mai bizare. Pentru a evita să ajungi la camera de urgenţe, foloseşte lubrifiant din plin înainte de a introduce jucăria sexuală.Ruperea prepuțuluiSe numără printre cele mai dureroase, dar şi frecvente accidente sexuale. În cazul unei partide mai sălbatice, bărbatul se poate răni și poate rupe prepuțul. O vizită la spital este indicată.CăzăturiPunerea în practică a unor poziţii mai dificile poate duce la accidente. Căzăturile pot apărea şi în timpul partidelor de amor în locuri mai "speciale", precum baia, unde suprafeţele sunt alunecoase. Disconfort la nivelul vaginuluiÎn timpul unui act sexual, lubrifierea naturală a vaginului poate fi insuficienţă, iar senzaţia de durere şi disconfort apare. În acest caz, puteţi folosi un lubrifiant care să menţină vaginul umed.