7 alimente minune care cresc apetitul sexual. Află cum te pot ajuta!

Dacă pasiunea din dormitor s-a stins, este momentul să iei măsuri. Pe lângă introducerea unor noi tehnici sexuale, este important să faci şi câteva schimbări în alimentaţie. Iată ce

Sexy woman with strawberries and cream

Dacă pasiunea din dormitor s-a stins, este momentul să iei măsuri. Pe lângă introducerea unor noi tehnici sexuale, este important să faci şi câteva schimbări în alimentaţie. Iată ce alimente trebuie să consumi mai des pentru creşterea libidoului.

Sparanghelul este considerat unul dintre cele mai bune alimente pentru creşterea libidoului pentru că este bogat în acid folic, care reglează producţia de histamine, nişte substanţe chimice eliberate în timpul orgasmului.

Bananele, pe lângă potasiu şi vitaminele din complexul B care cresc nivelul energiei, conţin şi enzima naturală antiinflamatoare bromelaină care ajută la declanşarea producerii unei cantităţi mai mari de testosteron.

Ţelina conţine androsteron, un precursor al feromonilor.

Feromonii sunt semnale chimice fără miros eliberate prin glandele sebacee, odată “mirosiţi” feromonii pot influenţa subconştient comportamentul partenerului.

Nucile, o excelentă sursă de acizi graşi omega 3, sunt cunoscute pentru creşterea nivelurilor de dopamină şi arginină din creier, substanţe care cresc producţia oxidului nitric, un compus esenţial care dilată vasele de sânge, permiţând sângelui să circule liber.

Sfecla este un aliment bogat în nitraţi. Aceşti nitraţi îmbunătăţesc fluxul sanguin în tot corpul.

Ciocolata neagră, cu un conţinut de cel puţin 70% cacao, ajută la creşterea nivelului de dopamină, subtanţa chimică responsabilă pentru inducerea plăcerii în creier, iar bioflavonoizii din ciocolata neagră şi amăruie deschid şi ei vasele de sânge şi îmbunătăţesc circulaţia sanguină.

Zahărul din căpşuni îţi va da un plus de energie. Combinând aceste alimente te vei bucura de intimitate mai mult ca de obicei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod