Când refuză bărbaţii o partidă de amor şi ce trebuie să faci în acel moment?

Pentru multe dintre noi, o astfel de atitudine nu face altceva decât să ne bage la bănuieli şi ne duce direct cu gândul că suntem înşelate. Şi bărbaţii au momentele lor în care vor

Pentru multe dintre noi, o astfel de atitudine nu face altceva decât să ne bage la bănuieli şi ne duce direct cu gândul că suntem înşelate.

Couple in bed, men sleeping
Şi bărbaţii au momentele lor în care vor să scape de o partidă de sex, cu toate că pare de necrezut. Cu toate că poate exista şi posibilitatea de a fi înşelate, de cele mai multe ori au motive ca şi noi femeile.

Oboseala

Vine târziu de la muncă după ce s-a plâns toată ziua că a muncit mult? Nu te gândi că are pe altcineva care l-a epuizat, ci din contră, pune-te în situţia lui! Încearcă să îl relaxezi, fă-i un masaj şi vorbeşte-i frumos, cu siguranţă îi va reveni cheful cât de curând.

Dacă nu ai motive serioase pentru care să crezi contrariul şi nu face un obicei din asta, datoria ta este să îl înţelegi, la fel cum ţi-ai dori şi tu de altfel.

Are altceva mai interesant de făcut

E vreun meci important şi nu pare că vrea să renunţe la a-l urmări? Nu este un motiv de supărare şi nici nu e nevoie să insişti prea mult să faceţi sex. Poţi aştepta până se termină şi cu siguranţă va crede că eşti perfectă. Uneori bărbaţii au nevoie să se simtă bărbaţi, şi această activitate cu siguranţă îi ajută în acest sens.

Prietenii

Ai chef de sex, însă iubitul tău are alte planuri pentru diseară? Din când în când, bărbaţii au nevoie şi ei de spaţiu intim şi de libertate, aşa că nu ezita să i le oferi.

Dacă nu face o regulă din asta, lasă-l să profite de invitaţiile care i se fac şi nu te gândi că este doar un motiv ca să scape de tine!

Are pe altcineva

Cu siguranţă nu va fi greu să îţi dai seama dacă iubitul tău te trădează, ar trebui să fii total indiferentă faţă de relaţie ca să nu sesizezi unele schimbări în comportamentul lui. Dacă vine des târziu acasă, dacă îşi ascunde telefonul de tine şi dacă te refuză mereu atunci când încerci să iniţiezi o partidă de amor, atunci poţi să începi cercetarea! Nu crede în el dacă acest comportament devine o obişnuinţă, e posibil ca altcineva să îi ofere plăcere şi să nu îşi mai dorească altceva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod