Sex. 5 jocuri erotice cu roluri de experimentat în dormitor

Care este cea mai ascunsă fantezie sexuală, pe care nu ai împărtăşit-o cu nimeni? Toţi avem dorinţe şi nevoi, mai mult sau mai puţin curajoase. Scenariile erotice ne oferă şansa de a experimenta noi laturi ale sexualităţii şi de a condimenta viaţa de cuplu. Iată câteva dintre jocurile erotice care merită încercate măcar o dată!

Stăpân şi sclav
Este una dintre cele mai frecvente fantezii erotice. Dacă te excită gândul să fii dominată şi dacă ai încredere totală în partener, oferă-i controlul total. Nu numai că este extrem de incitant, dar astfel poţi afla mai multe despre dorinţele şi nevoile iubitului tău. Pe lângă costumaţiile dorite, nu uitaţi nici de accesorii. O vizită la sex shop vă poate inspira. De asemenea, puteţi folosi şi obiecte din casă precum eşarfe sau cravate pentru legarea mâinilor. Lăsaţi-vă imaginaţia liberă!

Asistenta sexy şi pacientul
Costumaţia de asistentă se regăseşte în fanteziile tuturor bărbaţilor. Aşa că împlineşte-i o dorinţă iubitului tău şi îmbrac-o pentru o noapte specială. Stabiliţi un scenariu şi bucuraţi-vă de timpul petrecut împreună. 

Dama de companie şi omul de afaceri
Ce ai zice de o ieşire în oraş deghizaţi? Daţi-vă întâlnire într-un bar, îmbrăcaţi în costumaţiile stabilite anterior. Cu siguranţă întâlnirea va fi una foarte incitantă, iar rolurile interpretate vă vor asigura o noapte specială. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod