Sex şi sex: Două căi simple prin care îl împiedici să te înşele

Sigur ai multă încredere în iubitul tău. Altfel n-ai mai fi cu el, nu-i aşa? Dar nu cred că poţi băga mâna-n foc că nu se va simţi niciodată tentat să calce strâmb... Este posibil ca

Sigur ai multă încredere în iubitul tău. Altfel n-ai mai fi cu el, nu-i aşa? Dar nu cred că poţi băga mâna-n foc că nu se va simţi niciodată tentat să calce strâmb... Este posibil ca după un anumit timp să-i pice cu tronc o altă femeie şi să uite de angajamentul luat faţă de tine. Poate că va juca o vreme pe ambele fronturi până când îşi va da seama că vrea să fie cu o singură femeie... cu amanta!

Nu-l poţi împiedica pe iubitul tău să se simtă atras de alte femei, dar îl poţi împiedica să facă un pas concret în direcţia femeii care i-a trezit interesul! Află de la experţii în relaţii cum îl împiedici să te înşele, pe două căi!

1. Fă un copil cu el în primii 4 ani de relaţie!

Helen Fisher, antropolog şi autor al cărţii "Why we love" anunţă că, la nivel global, cuplurile căsătorite tind să divorţeze după aproximativ patru ani de cănicie. Motivul sălăşluieşte undeva în urmă cu mii de ani... E vorba de cum trăiau strămoşii noştri. Pe vremuri nu exista noţiunea de monogamie, iar cuplurile nu-şi propuneau să rămână împreună până la adânci bătrâneţi. Pe vremea aceea, perpetuarea speciei era singurul scop uman.

"Se pare că o femeie năştea o dată la patru ani. Oamenii erau pe atunci programaţi să formeze aşa-zise cupluri, deci să stea împreună şi să se tolereze, cât timp durează să concepi un copil şi să-l pui pe picioare, adică patru ani. Cred că încă avem acest instinct să ne orientăm către alt partener după patru ani de zile, în încercarea subconştientă de a continua perpectuarea speciei."

Aşadar, riscul ca iubitul tău să se simtă tentat să te înşele sau să te părăsească în favoarea altei femei creşte după primii patru ani de relaţie! Conceperea unui copil îi dă de înţeles bărbatului la nivel subconştient că nu bate pasul pe loc şi vă permite să luptaţi împreună pentru acelaşi scop, iar motivaţia lui va fi să rămână lângă tine şi lângă familie.

2. Rămâi o femeie misterioasă în ochii lui!

Rhonda Cort, expertă în relaţii de cuplu, susţine că bărbatul nu va rămâne pentru totdeauna fidel unei femei, nici dacă aceasta este frumoasă, inteligentă şi plină de talente ascunse. Talentul şi inteligenţa sunt două lucruri pe care le admirăm şi le iubim în mod raţional. Iar frumuseţea este o imagine cu care orice bărbat se obişnuieşte în timp.

Ce-l inspiră pe un bărbat la o femeie şi îl determină să rămână mereu interesat de ea? "Misterul!", răspunde specialistul. Bărbaţii sunt curioşi din fire, iar o femeie misterioasă le inspiră deja o aventură, aşa că nu vor mai căuta adrenalină în braţele altei femei.

Dar cum poţi rămâne misterioasă în faţa iubitului tău după ani şi ani de relaţie? Rhonda Cort îţi propune trei moduri:

Nu-i da raportul: nu-l suna când eşti la magazin ca să-i spui ce pereche sexy de pantofi îţi cumperi. Pur şi simplu poartă-i la întâlnirea cu el. "Oare cum va mai arăta data viitoare?" -este o form de mister superficială, dar foarte eficientă.

Nu le povesti totul prietenelor tale: ai remarcat faptul că bărbaţii nu vorbesc despre vieţile lor amoroase cu lux de amănunte? Bărbaţii preferă să nu-şi povestească intimităţile. Iar acest lucru le face relaţia mai specială. Dacă vei păstra şi tu intimităţile voastre doar pentru tine, vei străluci în prezenţa iubitului tău, pentru că împărtăşeşti cu el ceva special!

Vorbeşte mai puţin. Ascultă mai mult: cel mai rapid mod de a te conecta profund cu iubitul tău este să-l asculţi şi să-l înţelegi. Şi cu cât îl asculţi pe el mai mult, cu atât vorbeşti mai puţin despre tine. Iar acest lucru îl va intriga!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod