5 activităţi solo care fac sexul în doi fierbinte

Ca să te bucuri de partide senzaţionale de sex cu iubitul tău, iar el să rămână subjugat farmecelor tale, acordă-ţi ţie, în primul rând, atenţie. Ca să fii bună la pat şi să simţi o

Ca să te bucuri de partide senzaţionale de sex cu iubitul tău, iar el să rămână subjugat farmecelor tale, acordă-ţi ţie, în primul rând, atenţie. Ca să fii bună la pat şi să simţi o satisfacţie desăvârşită la finalul fiecărei partide de sex, rezervă-ţi câteva clipe de singurătate.

Iată 5 activităţi solo, care îţi trezesc instinctele sexuale şi te fac să pari mult mai erotică în ochii iubitului tău!

Stai dezbrăcată

Când eşti în intimitatea propriei locuinţe, nu te mai grăbi să-ţi acoperi trupul... Plimbă-te dezbrăcată prin casă, exact la Jennifer Aniston în serialul Friends, dar ai grijă să tragi draperiile! Uită-te în oglindă şi analizează-ţi formele, dar într-un mod tandru, nu critic. În plus, achiziţionează-ţi cearşafuri din mătase şi dormi dezbrăcată. Simţind stratul de mătase pe piele, trăieşti o experienţă senzorială inedită, care îţi va intensifica simţul tactil.

Masturbează-te...

Da, sigur prevedeai acest sfat când ai citit titlul. Ei bine, aşa este. Masturbarea are o mulţime de beneficii! Doar aşa ajungi să-ţi cunoşti trupul, să afli ce-i place şi ce nu. Numai atunci când tu singură ştii ce te aduce la orgasm, te poţi aştepta ca un bărbat să facă şi el acest lucru. În plus, chiar dacă ai aflat ce anume te face fericită în pat, continuă să te masturbezi. Paul Jenner, autorul volumului „Sex ca la carte”, precizează că masturbarea te învaţă să răspunzi stimulilor externi cu plăcere internă. Aşadar, testează noi moduri de a te masturba şi vezi cum răspunde corpul tău. În timp vei învăţa să te exciţi în moduri din ce în ce mai variate. Iar acest lucru, desigur că măreşte şansele să te simţi din ce în ce mai bine în pat cu iubitul tău. Pentru bărbaţi, o femeie care se simte bine în timpul sexului este o femeie bună la pat.

Fă-ţi poze senzuale

Unele femei nu reuşesc să treacă peste inhibiţii şi fac sex, uneori fără să îşi dea seama, într-un mod reţinut. Acest lucru taie din plăcerea ambilor parteneri. Dacă nu te vezi o femeie sexy şi atrăgătoare, ar fi cazul să schimbi modul în care te priveşti. Ia un aparat foto, plasează-te în faţa unei oglinzi şi pozează în unghiuri senzuale. Poţi achiziţiona o costumaţie provocatoare cu această ocazie, poţi testa un machiaj mai sexy şi o coafură cu atitudine. Abia atunci când schimbi perspectiva asupra ta şi te vezi dintr-un unghi sexy, şi ceilalţi te vor vedea la fel.

Răsfaţă-te cu tratamente de înfrumuseţare

Organizează o zi de răsfăţ cosmetic la tine acasă sau mergi la un salon. Vei radia de fericire la final. Când te răsfeţi, te simţi mai frumoasă şi le transmiţi involuntar celor din jur să te aprecieze la adevărata valoare. Iar această împlinire sigur îţi va da o notă de sex-appeal în dormitor.

Citeşte o carte erotică

O altă manieră de a-ţi stârni instinctele sexuale este să te relaxezi (sau nu) cu o carte erotică în mână. Poveştile de dragoste şi fanteziile descrise într-un mod siropos îţi intensifică modul în care te raportezi la sex. Vei fi mai deschisă propunerilor iubitului tău şi mai dornică să încercaţi lucruri noi. Iar o femeie deschisă în plan sexuală este, cu siguranţă, o femeie bună la pat.

Aşa că ştii ce ai de făcut week-end-ul acesta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod