5 trucuri simple ca să ai chef de sex diseară

Uneori trăim pentru week-end şi datorită faptului că în acele două zile "de libertate" ne revine pofta de sex ca prin magie! Stresul zboară pe fereastră chiar de vineri seară, pentru că

Uneori trăim pentru week-end şi datorită faptului că în acele două zile "de libertate" ne revine pofta de sex ca prin magie! Stresul zboară pe fereastră chiar de vineri seară, pentru că ştim că ne aşteaptă multe ore de somn, relaxare, dar şi distracţie. Libidoul nostru îşi reîncarcă bateriile aproape instantaneu! Dacă şi tu te învârţi în acest cerc vicios, află că există câteva lucruri simple pe care le poţi face chiar ACUM, ca să ai chef de sex câteva minute mai târziu! Nu trebuie să-ţi ignori viaţa sexuală în timpul săptămânii. Trebuie doar să acorzi atenţie câtorva detalii care pot face diferenţa. Nu-i nimic mai incitant decât să ai un orgasm chiar la mijlocul săptămânii. Aşa că pune-te pe treabă!

1. Mănâncă câteva cuburi de ciocolată neagră. Este, în mod oficial, cel mai eficient afrodiziac, pentru că are în compoziţie fenetilamina, o substanţă pe care o produce organismul nostru, atunci când ne îndrăgostim. Iar senzaţia de euforie îţi trezeşte şi libidoul!

2. Fă 15 minute de sport sau ieşi la o plimbare de o jumătate de oră. Doar aşa stimulezi eliberarea de endorfine, substanţe care îţi oferă o stare de bine. Altfel vei răspunde avansurilor iubitului după câteva minute de sport.

3. Fă câteva exerciţii de yoga. Poziţiile de yoga îţi îmbunătăţesc circulaţia sanguină către organele genitale. Te vei excita mai repede şi intens. Tot acest efect îl are şi consumarea de usturoi, care este bogat în alicină.

4. Miroase un castravete sau un dovleac. Ai să râzi, dar mireasma castravetelui creşte pofta de sex a femeilor, potrivit Centrului de Cercetare a Gustului şi Mirosului din Chicago, arată thesun.co.uk. Şi mirosul de dovleac, mai ales cel copt, are acelaşi efect afrodiziac asupra ta.

5. Foloseşte uleiuri esenţiale în masaj. Uleiurile esenţiale de lavandă, Ylang Ylang sau portocale promit să te scape de inhibiţii, să-ţi sporească dorinţa sexuală şi să intensifice plăcerea din timpul sexului!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod