Scoate vibratorul din sertar!

Şi pune-l pe noptieră, pentru a-l avea la indemână! Acum ceva timp, aflam că supermodelul Kate Moss şi-a cumparat nouă (9) vibratoare dintr-un sex shop, asta după ce a mimat sexul oral şi

Şi pune-l pe noptieră, pentru a-l avea la indemână!

Acum ceva timp, aflam că supermodelul Kate Moss şi-a cumparat nouă (9) vibratoare dintr-un sex shop, asta după ce a mimat sexul oral şi aproape că a "înghiţit" un vibrator negru, cum altfel, de 30 de centimetri în magazinul respectiv. Aşa ne spun sursele prezente în magazinul respectiv şi citate de un ziar britanic.

De sex în public am mai auzit, dar despre sex în public în compania unui vibrator, mai rar. Se pare că supermodelul britanic nu duce lipsă de astfel de "ustensile" atât de folositoare mai ales în nopţile reci şi ploioase de toamnă, pentru că în urmă cu vreo doi ani şi-a achiziţionat un vibrator de aur pe care l-a intitulat "Jimmyjane Little Something".

Nu cred că Moss este singura femeie care are în sertar sau pe noptieră o astfel de jucărie pregătită să o satisfacă. Şi unde mai pui că vibratorul poate fi cel mai bun prieten al tău, mai ales atunci când eşti singură? Sau, de ce nu, o parte importantă a preludiului într-o partidă de sex cu iubitul tău. Iar plăcerea, în oricare din aceste cazuri, poate fi una inimaginabilă!

Te ruşinezi chiar şi atunci când te gândeşti la faptul că ai putea intra într-un sex shop? Te înroşeşti atunci când eşti întrebată când ai făcut sex ultima oară? Dar cum reacţionezi atunci când o amică te întreabă: "Când ai folosit ultima oară vibratorul? Şi cât de intens a fost orgasmul?"

Autostimularea sau masturbarea, chiar şi cu ajutotul unui vibrator, îţi oferă oportunitatea să îţi explorezi şi să ajungi să îţi cunoşti trupul, oferindu-ţi o libertate sexuală extraordinară, chiar şi fără un partener lângă tine. Multe femei normale şi sănătoase experimentează orgasmul doar prin masturbare, prin această modalitate aflând şi cel mai intens tip de orgasm al lor. De ce ar fi o ruşine?

Şi, în definitiv, cum ai vrea să primeşti satisfacţie maximă din partea iubitului tău dacă nici tu nu ştii unde degetele lui pe corpului tău îţi aduc orgasmul mult dorit?

Experimentează! Lasă-l să îţi cunoască trupul: sânii, coapsele... explorează-ţi corpul cu ajutorul vibratorului! Când ai programată prima vizită la un sex shop? Azi? Şi cum se va numi micuţul sau marele, după preferinţe?

P.S. Dar odată ce l-ai cumpărat nu îl uita în sertar, ci profită de el :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod