Ţigara-i mai bună decât sexul oral?

Am citit de curând un studiu care scotea la iveală faptul că sexul oral practicat în exces şi cu foarte mulţi parteneri te îmbolnăveşte de cancer la gât. Cercetătorii americani au

Am citit de curând un studiu care scotea la iveală faptul că sexul oral practicat în exces şi cu foarte mulţi parteneri te îmbolnăveşte de cancer la gât.

Cercetătorii americani au observat că în Statele Unite ale Americii apar din ce în ce mai multe cazuri de cancer la gât în rândul oamenilor... "obişnuiti". Este vorba despre tipurile de cancer provocate de infecţia cu HPV - papilomavirus - care se transmite prin contact sexual de orice fel. Tot în studiu se arată că persoanele care aveau mai mult de şase parteneri/partenere de-a lungul vieţii şi care practicau sexul oral erau de trei ori mai expuşi riscului de cancer orofaringeal - cancer la baza limbii, al laringelui sau al corzilor vocale.

Tot aceşti oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia că persoanele care aveau mai mult de 26 de parteneri de-a lungul vieţii şi făceau sex normal erau "doar" de trei ori mai expuşi riscului de cancer. Se pare că sexul oral este mult mai "nociv" decât ţigările, potrivit cercetărilor.

Şi, inevitabil, gândul mă duce la campania iniţiată de Mihaela Rădulescu, cea cu "Fumatul chiar este singura ta plăcere?".  "Nu, îmi plăce şi sexul oral, dar acum trebuie să îmi găsesc alte plăceri lumeşti!" - ai putea răspunde, printre sughiţuri...

Şi ca să nu ne începem weekendul atât de trist, mai dezbatem un studiu.

Am mai aflat că femeile preferă sexul pe întuneric. La criza asta, când electricitatea este scumpă, cred şi eu. Dar nu acesta este motivul, este treabă serioasă dom'le, pentru că nişte capete luminate au ajuns la această concluzie. Oamenii de ştiinţă, cei mai plictisiţi şi plictisitori, aş adăuga eu, spun că mai mult de jumătate din femeile participante la un studiu preferă sexul cu lumina stinsă. Probabil că participantele au fost soţiile lor...

Ca studiul să fie şi mai "apetinsat", cercetătorii le mai numesc şi "batoze" pe săracele femei.

Cică 73% dintre acestea au mărturisit că se ruşinează să fie văzute dezbrăcate pentru că sunt grase. Şi chiar nu vor să facă sex pentru că sunt "femei avalanşe". Ăştia chiar sunt nesimţiţi!!!

Cine mai face, în ziua de azi, sex sub plapumă cu lumina stinsă şi doar în poziţia misionarului? Poate doar Liviu Vârciu, care spune că e de modă veche. Pardon, el face dragoste, potrivit ştirilor recente din taloidele din România.

Fotografia postului face parte dintr-o campanie controversată din 2010, din Franţa, al cărei mesaj era "Fumând eşti sclavul tutunului ca o persoană care îi face sex oral cuiva".

Ha!

Ne "revedem" luni, 22 martie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod