O partidă matinală de sex? Da, vă rog!

Cine a spus că numai bărbaţii sunt înnebuniţi după o partidă matinală? Cunosc destule femei care ar renunţa la o cană mare de cafea aburindă, pentru a se pierde cu iubitul printre

Cine a spus că numai bărbaţii sunt înnebuniţi după o partidă matinală? Cunosc destule femei care ar renunţa la o cană mare de cafea aburindă, pentru a se pierde cu iubitul printre cearşafuri... De ce? Pentru că o zi nu poate fi doar foarte bună, poate fi extraordinară! Şi asta încă de dimineaţă!

Persoanele care îşi încep ziua cu o partidă de sex sunt mult mai sănătoase şi mai fericite decât cele care nu fac asta. Nu o spun eu, ci oamenii de ştiinţă. "Este de preferat sexul de dimineaţă, deoarece atunci energia e la cote maxime. În plus, persoanele care fac sex dimineaţa se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina", spune dr. Eva Cwynar, medic endocrinolog la Universitatea California din Los Angeles.

Medicii chiar recomandă să faci sex de 3 ori pe săptămână dimineaţa. De ce? Păi cum de ce? Pe lângă plăcerea maximă oferită, sexul de dimineaţă reduce riscul de atac de cord, îmbunătăţeşte fluxul sangvin, previne dezvoltarea diabetului şi te scapă de migrene.

Nu ai încercat niciodată poziţia "dimineaţă liniştită"? Ce ar fi să începi de mâine? Încearcă o partidă fascinantă, timidă, dezlănţuită, nebună... Trezeşte-ţi uşor iubitul, sărutându-i încet faţa, mângâie-i trupul şi coboară cu mâna acolo... jos. Lipeşte-te de el, unduieşte-te uşor, şopteşte-i cuvinte dulci şi scoate-i, cu grijă, hainele, iar de aici nebunia poate începe! Vei vedea cum toată ziua vei avea zâmbetul până la urechi şi nici măcar defectarea ascensorului de la job nu te va supăra, pentru că vei avea destulă energie să urci cele 5 etaje.

Sexul matinal, sexul "pe bâjbâite" este cel mai HOOOT pentru că îţi face trezirea mai lină, mai plăcută şi uiţi de nesuferitul de ceas de pe noptieră. Ziua ce urmează vei râde cu gura până la urechi, vei avea energie foarte multă şi vei fi îndrăgostită şi fericită pe tot parcursul ei!

Cine ar putea refuza o astfel de partidă excitantă, să ridice două degete!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod