Virginitatea garantează mariajul perfect?

Studiile recente realizate în SUA scot în evidenţă faptul că virginitatea este din nou în "trend", fiind preţuită de către tineri. Potrivit acestei cercetări, o treime dintre fetele cu

Studiile recente realizate în SUA scot în evidenţă faptul că virginitatea este din nou în "trend", fiind preţuită de către tineri. Potrivit acestei cercetări, o treime dintre fetele cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani nu au întreţinut relaţii sexuale cu partenerii lor.

Comparativ cu 2002, în perioada 2006-2008, numărul fetelor sub 24 de ani care nu au făcut sex a crescut cu aproape 30%. Este vorba despre contact sexual de niciun fel, pentru că cercetarea nu se referă numai la sex vaginal.

Cel puţin asta spun cercetătorii...

Interesant este şi faptul că din ce în ce mai mulţi bărbaţi au început să aprecieze virginitatea iubitelor, ceea ce le împinge pe acestea să apeleze la himenoplastie, una din zece femei recăpătându-şi puritatea în acest mod.

Aceiaşi cercetătorii au descoperit că perechile care nu fac sex înainte de nuntă sunt mai împlinite. Potrivit cercetării, amorezii care au făcut sex după ce s-au căsătorit au cu 22% mai multe şanse să fie fericiţi.

Cum s-a ajuns la această concluzie? Se pare că în lipsa sexului, iubiţii şi-au dezvoltat abilităţile de comunicare. În concluzie, vorbele bat plăcerile carnale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod