4 trucuri ca să facă sex cu tine şi a doua oară, dacă prima dată a fost un eşec

Sexul nu este un lucru chiar aşa de uşor pe cât crede lumea, cu atât mai puţin la prima experienţă cu un partener nou. Îţi place să crezi despre tine că eşti pricepută în materie de sex, dar ce ai face dacă ai afla că iubitul tău nu este deloc încantat de ceea ce s-a întâmplat între cearşafuri?

Sexul nu este un lucru chiar aşa de uşor pe cât crede lumea, cu atât mai puţin la prima experienţă cu un partener nou. Îţi place să crezi despre tine că eşti pricepută în materie de sex, dar ce ai face dacă ai afla că iubitul tău nu este deloc încantat de ceea ce s-a întâmplat între cearşafuri?

Eşecul la prima partidă de sex îi poate nărui dorinţa de a repeta această experienţă cu tine, însă nu trebuie să te simţi descurajată. Există câteva trucuri care te pot ajuta să câştigi o nouă întâlnire cu el şi, cel mai probabil, o nouă partidă de sex.

Iată câteva modalităţi simple prin care îl poţi convinge să facă sex cu tine şi a doua oară, dacă prima a fost un eşec.

1. Cucereşte-l cu un sex oral

Sună ciudat, dar ştiai că îţi poţi cuceri definitiv iubitul cu un sex oral? Toţi bărbaţii îşi doresc ca partenerele lor să le ofere sex oral, dar puţini sunt cei care îndraznesc să ceară acest lucru. Poate din cauza ruşinii, poate pentru a nu fi percepuţi altfel decât sunt, unii bărbaţi lasă la latitudinea partenerei să decidă dacă vrea să le facă sex oral.

Ia-ţi inima în dinţi şi demonstrează-i că prima experienţă sexuală a fost o simplă greşeală cauzată de o aşezare imperfectă a astrelor pe cer. Sexul oral este cea mai eficientă metodă de a-l convinge să facă sex cu tine din nou.

2. Cumpără-ţi o lenjerie sexy

Lenjeria sexy contribuie într-o proporţie covârşitoare la succesul unei partide de sex. Dacă porţi o pereche de chiloţi precum cei ai bunicii, cu siguranţă îl vei face să-şi piardă tot interesul faţă de tine şi implicit de sex. Aşa că dacă nu ţi-ai dat seama până acum ce a dus la eşecul primei experienţe sexuale cu noul tău partener, ai aflat acum. În ziua de azi, sexul nu mai este ceva planificat - poţi întalni un bărbat atrăgător într-un club, poţi să-l cunoşti la serviciu, iar sexul poate pica pe nepusă masă. Fii pregatită întotdeauna cu o lenjerie intimă sexy! Niciodată nu poţi şti ce ocazie se iveşte.

3. Epilează-te inghinal

Unii bărbaţi preferă ca zona ta intimă să nu fie epilată, dar cei mai mulţi consideră că o femeie este sexy şi atrăgătoare doar atunci când nu prezintă pilozităţi acolo. Dacă prima dată când aţi făcut sex ai uitat să te epilezi şi i-ai făcut cunoştinţă cu pădurea inghinală, este de înţeles de ce nu i-a plăcut şi de ce nu şi-a dorit să mai facă sex cu tine.

Du-te la un salon şi epilează-te inghinal sau cel putin apelează la lamă, dă-i un telefon şi convinge-l să treacă pe la tine. Aşteaptă-l îmbrăcată doar cu un halat şi lasă-l să te atingă în zona intimă. Când va simţi fineţea, îşi va dori să facă din nou sex cu tine.

4. Nu fi stană de piatră

Bărbaţii sunt firi energice, astfel că pentru ei sexul nu poate fi niciodată plictisitor. Ba da, există o situaţie în care sexul este un eşec total - atunci când tu stai degeaba şi el dă totul pe teren. Puţină implicare din partea ta nu strică. Preia iniţiativa în pat, schimbă poziţia, stai deasupra şi vei vedea că a doua experienţă sexuală va fi cu adevărat plăcută şi reuşită.

Este bine să ştii că motivele pentru care o partidă de sex este nereuşită sunt multe. Unele dintre ele ţin de partenerul tău, altele ţin de tine. Fiecare trebuie să înveţe să-şi repare greşelile şi să caute să-şi îmbunătăţească performanţele sexuale.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • david pe 13 Oct 2012, 14:18
    naspa rau

    daca te apuci sa-i canti la flaut te va considera o putoare de 2 lei si te va trata ca atare cu o flegma in ochi dupa... si-ti va face si reclama ,,buna'' la altii.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod