Sex: 7 trucuri ca să-i spui fără cuvinte ce-ţi doreşti în pat

Comunicarea poate fi foarte importantă pentru satisfacţia sexuală, dar dacă întrerupi o partidă de sex ca să-i explici în detaliu partenerului ce-ţi dorești, nu vei primi o reacţie prea bună.
Comunicarea poate fi foarte importantă pentru satisfacţia sexuală, dar dacă întrerupi o partidă de sex ca să-i explici în detaliu partenerului ce-ţi dorești, nu vei primi o reacţie prea bună. Iată 7 trucuri ca să-i spui fără cuvinte ce vrei de la el în pat.

Dacă nu ai timp și nici chef să-i dai lecţii în dormitor, ai la îndemână câteva trucuri simple de a-l orienta în direcția corectă fără să folosești chiar deloc cuvinte.

Folosește contactul vizual

Bărbații utilizează mai puțin contactul vizual în timpul sexului ca femeile, dar atunci când ai obținut atenția lui, te poți folosi de ea pentru a-l ghida în direcția corectă. Un zâmbet, însoțit de o mișcare a capului ce-i indică direcția corectă, este un semn pe care orice bărbat ce se consideră un amant bun îl înțelege rapid.

Arată-i ce vrei utilizând poziția corpului

Folosește-te de poziția corpului pentru a-i indica ce îți place. Dacă vede că nu stai confortabil sau că ai o poziție dificilă, va înțelege că este nevoie să schimbe strategia pentru a te satisface în pat. Folosește-ți picioarele, mâinile și arcuiește-ți spatele pentru a-i oferi indicii cu privire la ce-ți dorești de la el în pat.

Ghidează-l ușor în direcția corectă

Cel mai direct mod de a-l ghida pe un bărbat este chiar cu mâinile. Îi poți arăta ce locuri pe corpul tău dorești să atingă prin simplul fapt că le mângâi tu. Folosindu-te de mâini, poți ghida și ritmul sau adâncimea penetrării, împingându-l ușor în timpul mișcărilor sale pentru a-i indica unde trebuie să se oprească sau cât mai poate să continue.

Răsplătește-l atunci când te satisface

Cel mai important element în comunicarea nonverbală din pat este răsplata. Atunci când ți-a urmat instrucțiunile sugerate prin gesturi, nu-l lăsa nesatisfăcut și apelează la tehnicile despre care știi că îl aduc sigur pe culmile plăcerii. Poate părea ciudat să "antrenezi" un bărbat în pat folosindu-te de un sistem de recompense, dar este cea mai simplă cale de a-l face să înțeleagă că-i apreciezi eforturile și disponibilitatea.

Găsește impulsul corect

Poți folosi și un impuls negativ, fie că îl tragi ușor de părul de pe piept, fie că îl muști ușor de ureche, semne ce îl face să înțeleagă că nu ești prea satisfăcută de el. Această tehnică, de a-i provoca o mică neplăcere atunci când vrei să-i distragi atenția de la o anumită zonă sau vrei să-l convingi să schimbe ritmul, nu poate fi însă folosită în exces.

Folosește gemetele în mod rezonabil

În afară de ritmul respirației și limbajul trupului, un truc folosit în exces de cele mai multe femei sunt gemetele. Chiar dacă îi arăți astfel că ești mulțumită, lasă-l loc și de îmbunătățire, nu geme la fiecare partidă ca și cum ar fi cel mai puternic orgasm din viața ta doar ca să-l convingi să-ți facă sex oral.

Păstrează echilibrul între pozitiv și negativ

În limbajul corpului, ca și în comunicarea verbală, echilibrul este foarte important. Nu folosi mai multe tactici de descurajare una după alta. Oferă-i două semnale pozitive la fiecare semnal negativ și nu-i vei jigni calitațile de amant.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cip pe 26 Oct 2012, 01:41
    instructiuni...

    Mai bine ar face niste slideuri in PowerPoint si le pune pe un proiector ceva. Te uiti, executi, jap jap, treaba-i ceas ! :))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod