Studiu: Femeile se simt mai puternice când practică sexul oral

Lui îi place, iar tu eşti înnebunită atunci când el coboară... acolo jos... Se spune că majoritatea bărbaţilor sunt obsedaţi de sex oral, dar este oare aceasta o regulă generală? Sunt multe femei care preferă ca din preludiu să facă parte şi o partidă de sex oral...

Lui îi place, iar tu eşti înnebunită atunci când el coboară... acolo jos... Se spune că majoritatea bărbaţilor sunt obsedaţi de sex oral, dar este oare aceasta o regulă generală? Nu-i aşa că există multe femei care preferă ca din preludiu să facă parte şi o partidă de sex oral?

Un studiu recent realizat de o serie de cercetători canadieni de la Universitatea din Alberta scoate la iveală faptul că tinerele practică cu regularitate sexul oral, pentru că le face să se simtă puternice. Potrivit cercetării, 1 din 3 femei se simte "stăpână pe situaţie" atinci când coboară... acolo jos.

Studiul a fost realizat pe 181 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, iar 50% dintre participantele la studiu consideră că sexul oral este mai puţin intim decât sexul vaginal.

"Atât sexul vaginal, cât şi cel oral, sunt asociate cu emoţii pozitive, ceea ce sugerează că femeile care iau parte la astfel de activităţi o fac pentru că le creează plăcere şi le dă o putere deosebită", spun realizatorii studiului.

Ca în orice activitate plăcută, sexul oral are şi riscuri, unul dintre acestea ar fi transmiterea de boli sexuale, cum ar fi herpesul, sifilisul sau chlamydia.

Dacă mai demult sexul oral era văzut ca o activitate sigură şi mai puţin riscantă, studiile de-a lungul timpul dovedesc o legatură între practicarea sexului oral, virusul uman papiloma (HPV) şi cancerul la gât (bucal). Papilomavirusurile umane cauzează majoritatea cancerelor uterine. Tot ele sunt responsabile de apariţia unor tumori canceroase ale gâtului.

Acum sper că nu ţi-am distrus cheful de a face sex oral, însă în orice placere există şi riscuri, mai mari sau mai mici.

Într-o relaţie de cuplu în care există respect, iubire, încredere şi comunicare, sexul oral ar trebui să facă parte din normalitatea vieţii intime, asta dacă amandoi vă doriţi asta, bineînţeles! Lăsaţi-vă frâu liber imaginaţiei şi savuraţi-vă unul pe celălalt fără complexe!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bushido pe 8 Feb 2011, 00:24
    Da sau Nu

    da ideea este ca numai prin imbinareea la amblele poti avea un orgasm,rog si eu parerea la cei interesati de asta ?????????????????????????????????????????

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod